Ya cok abartiliyor bu sevgilisi varken araya girmissin durumlari.. Sevgilisi olan adama acik acik asilanlara dersiniz, tamam, ama en ufak seyde de seytan ilan etmeyelim lutfen insanlari. Kiz arkadas konusunda haklisiniz

Ama bu ve bu gibi durumlarda o kisi kiz arkadastan fazlasi oluyor iste, herhangi bir kiz arkadas zararsiz..
Konu sahibi, senin durumuna benzer bir seyi ben yasadim, ama ciddi farklar da vardi. Universitenin ikinci yilinda biriyle tanistim, ve o kisi sonradan benim en yakin dostum oldu. O donem bir sevgilim de vardi. Hatta oylesine sahiplenmistim ki, adi Ali olsun, Ali'm olmustu benim, resmen bana ait bir sey gibi gorurdum. Ama asla fazlasi yoktu. O da beni her seyin herkesin onunde tutardi. Sevgilim de onu tanirdi, ondan sonraki tum sevgililerim de tanidi.
Tanistiktan 1.5 yil sonra bir sekilde benim zorlamamla (ama beni sevdigini itiraf ettirmek icin degil, baskasi saniyordum ve sirf uste cikmak icin bastirmistim bir konuda) tanistigimiz andan itibaren beni sevdigini ogrendim. Sonrasinda da 2.5 yıl boyunca hep hayatimda oldu, yeri geldi aylarca konusmadik, yeri geldi yeni yila beraber girdik, ama benim onu tamamen arkadas olarak gordugumu hep biliyordu, bir iki kere acik acik sevgilisi olmami istedigini soyledi, ama hep reddettim. Benim baska sevgililerim olurken, o benle tanistigi andan itibaren 4 sene boyunca kimseyle sevgili olmadi.
Su anda 13 aydir sevgiliyiz :13: Ekim ya da Kasim gibi nisanimiz olacak, 2015 yazinda da evleniyoruz.
Sizin aranizda da anladigim kadariyla benzer bir dostlugumsu var, ama sen Ali'nin yerindesin. Ama ben asla, asla umut vermedim, ve benim dostum da asla bana senin arkadasinin yaptigi gibi yaklasmadi, acik oldu her zaman, ne istedigini biliyordum, ama asla opmeye kalkmadi, opmeyi birak sarilmazdi bile bana dogru durust. Ve ben onunla ayni evde de kaldim, hastalandim suyumu icirdi, ustumu orttu, her turlu problemimi cozdu, ama asla oyle bir hamle yapmadi. O yuzden senin yerinde olsam bu iliskiyi burada bicak gibi keserim. VE baska birini bulmani oneririm, cunku ben sozde Ali icin hislerimin farkina aynen o sekilde vardim. Ne zaman ki o bana artik aciya dayanamadigini, baska biriyle olmayi deneyecegini soyledi, dananin kuyrugu koptu

Seni gercekten isteyen bir insan, bunu bugune kadar fark etmese bile ortaya biri ciktiginda (ya da ortada kimse bile yokken ben artik biriyle olacagim, deneyecegim lafi bile olsa) bir anda kendine gelir.
Onunla gorusme, ararsa ac ama herhangi biriymiscesine konus, burasi cok onemli. Mesajlarina cevap verme, bazen verirsen de gec ver, kisa kisa yaz. Bu hayatta asla olmaz diye bir sey yok. Ama sunu da unutma, adam pek saglam degil. Seni opmeye calismalar falan.. Sarilip birlikte uyumak bunlar fazla. Yerinde olsam tamamen silerim, arkama bile bakmam, ortada bana umut verip, gelip opup edip sonra da yuzsuz yuzsuz biz cozecegiz, sen benim canimsin diyen bir adam var.. Ama askin gozu kor iste, illa da istiyorum o adami dersen dediklerimi bir denemende fayda var.