Bana da bi yardım ederseniz sevinirim.

Sheggy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
2.213
1
116
Çorum
Nasıl başlasam bilemiyorum,benim ismim Hacer,15 yaşındayım,Çorum'da oturuyorum,Özel bi lisede okuyorum.Lise 2ye geçtim.
Lisede başladığım ilk günden beri hiç arkadaşım olmadı desem yeridir.Nihal diye bi kız vardı onunla takılırdım,çok iyi bi kız arada ders hakkında konuşuruz.Güliz diye de bi arkadaşım vardı küçüklük arkadaşım ama aynı lisedeyiz.Beni hep ilkokuldan beri kıskanıyorlardı.Hala devam ediyor bu kıskanmalar.Güliz de çok iyi bi insandı ki lisede beni sattı diyebilirim.Benden aldığı lafları gidip insanlara anlatması ve bunu sene sonunda öğrenmem bana büyük bi acı yaşattı.Ben başka bir şey demiyorum.Ya arkadaşlar herkes benden kaçıyor bişey yapmıyorum etmiyorum ben ne yapacağım 1 seneyi zor bitirmişim arkadaşsızlıktan 2.sene nasıl geçecek ben o kızla nasıl görüşücem zaten annelerimiz de küçüklükten beri arkadaş diğer kızlar desen beni mal gibi süzüyorlar,konuştukları falan var ama hani uzaktan.

Yani hep o gülizle takılıyorum ben ne yapsam annemde hep onla takıl diyo ben öğretmenlere de anlatıyorum ama tek takıl diyor.Ben ilkokuldan beri tek takılan bi insanım neredeyse her şeyimi paylaşan bi arkadaşım olmadı.Ben şimdi ne yapacağım arkadaşlar yeter artık ya yeter.Zaten ailemlede bişey paylaşmıyorum annemle de öyle arkadaş gibi değilizdir.Ablam da benimle hep dalga geçen bi tip.Anlaşamam ikisiylede.Kimse beni anlamıyor diyep ağladım.Şimdi bunları yazıyorum sizlere.Ben ne yapmalıyım.Soru soran arkadaşlara da cevap veririm.Ben dalga amaçlı da yazmadım bu gerçek benim hikayem baştan söyleyim de.

Son düzenleme:
1-2 kişi değil de herkes sizden kaçıyorsa sizde bir sorun var demek ki. Çok mu içine kapanık birisiniz? Mesele müzik, spor vs. herhangi bir hobi edinseniz, kursa gidip sosyalleşseniz orda arkadaşlar edinmeye başlasınız.. Çünkü okulda zaten bir ortam kuramamışsınız şimdi birden kurmakta zorlanırsınız. Sosyalleştikten sonra özgüveniniz artar zaten bu okula da yansır. Tavsiyem bir kişiye takılıp kalmayın, tabi insan en yakını olsun istiyor ama bu devirde kimin napacagı belli olmaz sizi sattı mı ortada kalırsınız.

bence hiç korkma zaten bu yıl bölüm seçiceksiniz etrafındakiler değişicek. Bence kendine yeni bi arkadaş bulabilirsin zaten sen farketmeden zamanla düzelir. bi bakarsın sen değilde artık arkadaşların peşinde koşar hadi tuvalete gidelim hadi kantine gidelim diye.
bende bu yul 2 ye geçtim . taşındığımız için okulumu değiştirmek zorunda kaldım . benimde arkadaş edinmem biraz zor oluyo pek konuşkan olmadığım için.aslında bak şimdi farkettim bende korkuyorum. ne işim var da burda yorum yazıyorum anlamadım
neyse sen takma kafana :)

tarzına bakılırsa yaşadıkların çok da ilginç değil. bence önce problemi kendin de ara. şöyle bi çeki düzen ver kendine . ben nerde hata yapıyorum acaba de.
bi de bakmışsın ki problemin kendiliğinden çözülüvermiş

Uzaklaşıyor değil aslında sevmediğim çok insan var okulda hepsi dizilerdeki gibi havalı oraya buraya giderler foto çekerler tamam işte özle okuldayız olurlar.
Evet içime kapanık biriyim kimseye bişey anlatamam pek.Müzik dinlerim ama spora gitsem ben evde kıyamet çıkar 2 gün sonra onun da bırakırsın diye.
Ya inanın çok üzgünüm ya arkadaş ortamı berbat ya herkes arkamdan konuşuyor ya arkadaş ortamına girmeyen diye adım çıkıyor sonra facebook'ta ekliyorlar ben daha bişey demiyorum.

çok küçük yazmışsınız
gözlerim ağrıdı
okumak istedim ama okuyamadım malesef..

Canım benim üzülme lisede böyle sorunlar çok olur
Zaten bölüm seçiceksin ortamın değişicek çok olmasa da yeni insanlar tanıyacaksın
Seninle kafa dengi olan arkadaş olabileceğin biri elbet çıkar
Dediğin gibi herkes senden kaçıyorsa ya çok kıskanılan birisin çekemiyorlar
Ya da sende bi sorun var bunu otur düşün bakalım hangisi
Ama arkadaşın yok diye de sakın canını sıkma ölüm yok sonunda
En büyük derdin bu olsun yeter ki ne dertleri var insanların..

Ablacım çok doğru konuştun tamam teşekkür ederim.:)
Eşit Ağırlık seçeceğim ama yine aynı tipler,ve o kız sürekli benimle takılmayı ağızımdan laf almayı istiyor resmen.
Umarım ablacım ya bu sorunun bitmesini istiyorum,ve her gece dua ediyorum..
Artık psikolog diye düşünüyorum ben ya gerçekten.
Ablama bile bişey anlatmama ama bunu anlattım o da aynı şeyleri dedi ergenlik falan diye.Bıktım artık o da aynı şeyleri söylüyor.
Tekrar teşekkürler mesajınız için.

Büyüttüm biraz umarım okuyabilirsiniz.

evet okuyabiliyorum tesekkur ettım
şu an süper ötesi arkadaslıkların olsa bile
inan ileride tek bi tanesi bile kalmayacak
önemli olan senin geleceğin
okula gidiyosun konustugun birileri mutlaka olacak belki seneye yeni arkadasların olur
bak benımde lısede 4 kız arkadasım vardı su an unıversıte bıttı ne oldu
kac senedır yuzlerını bıle gormuyorum

Evet haklısınız geleceğim önemli.:)
Ya ben ne yapacağım arkadaşsızlıktan,dışarı bile çıkamıyorum.
İnşallah ablacım lütfen olsun dayanamıyorum ya.

Evet haklısınız geleceğim önemli.:)
Ya ben ne yapacağım arkadaşsızlıktan,dışarı bile çıkamıyorum.
İnşallah ablacım lütfen olsun dayanamıyorum ya.

kelin ilacı olsa basına surermıs bende aynı konudan muzdarıpım

Tatlım gerçekten psikologluk bir durumun yok bence zamana bırak
Sana uyan, senin uyduğun bir arkadaşın mutlaka olacaktır
Ve yukarıda bir arkadaşında dediği gibi şimdi kaç tane arkadaşın olursa olsun hiçbiri kalmıcak ilerki zamana emin ol
1 tane ya kalır ya kalmaz, çok şükür ben şanslıyım, 1tane kaldı
Kardeşim o benim yaa kalan insan :)
Derler ya 1 tane arkadaşın olsun tam olsun o hesap yani
Ama sende haklısın okulda o kadar sene tek takılamazsın, inş kafa dengi bir arkadaşın olur
Ve gerçekten dost olursanız eyvallah liseden sonra da senin yanında olur
Ama yok gerçekten dost olamazsanız da yapcak bişey yok okul zamanında tek kalmamış olcan ona sayalım

Son düzenleme:

Bizim okul cemaat anlarsınız ya ama ben hani açığım ve ailem.Zaten okul da öyle benimki gibiler ama havalarından geçilmiyor.
İnşallah bi arkadaşım olabilir kanımdan canımdan.Ben bıktım artık ya !!
Ya benim bi de başka olaylarım var da onun için demiştim.Arkadaşlık dışında.

Anladım tatlım
Başka olaylar dediğin çok özel değilse anlatma olanağın varsa dinlerim
Ve yorumlarımla yardım etmeye çalışırım ve diğer arkadaşlarında yardım edeceğini düşünüyorum
Ama bak tekrar tekrar söylüyorum bu arkadaş olayına bu kadar canını sıkma zaman bırak..

Onu başka bi konu açarak dile getiririm çok uzun öğretmen öğrenci ilişkisi.
Kendimi çok kötü hissediyorum,sadece ben yalnızmışım gibi.

:[
Bende henüz bu sorunları aşamadıgımdan olumlu bişey bilmiyorum yalnızlık bi bakıma kotu ama ne biliyim sanaldan belki pek yardımcı olamam ama seninle arkadaşlık etmek isterim üstelik cok sempatik ve cana yakın biri gibiisin anlasabiliriz kesin :) Mesaj yazamıyorum henüz ama istersen sana ulaşabilcegim sosyal bi ağ hesabın varsa mesajdan yazarsan konusalım :) Tabii yanlıs gelebilir sana ters düsebilir bilmiyorum :[

Dışardan insanlar belli oluyor gerçekten ne kadar üstün zekalı ve sempatik olduğu.Sen de öylesin benim için.
Var tabii ki sosyal paylaşım sitem ve mailim.Ordan atarım mesaj sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…