kızım olacağını öğrendik,çok sevindik,,eşim tutturmuş bir yağmur ismi diye,çok kötü değil ama ne bilim ben hep elif yada elifnur koymak isterdim eskiden beri,,ama şimdi bundan bile vazgeçip çeşitli isimlere bakıyorum,,en sevdiklerim inci,defne,elvin....çok var daha ama en azından fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
''minel'' ismi çok tatlı geliyo kulağa anlamı cennetteki inci tanesiymiş ama ne kadar doğrudur bilemiyorum anlamları iyi araştırmak gerekiyo[/Qevet
evet minel ismi de hoş ama mine ismini çağrıştırıyor ve mine ismi bana hep kötü şeyleri hatırlatıryine de cok sağol
elif güzel ism fakat çok fazla elif var. yağmur isminin anlamı güzel. defne ,inci güzel isimler gerçekten düşünebilirsiniz. elvin ismini ilk defa duydum anlamı ne o da çok farklı bir isimmiş. anlamı da güzelse bence güzel isim kulağa hoş geliyor. ne isim koyarsanız koyun ama anlamına dikkat edin bence çocuk kişiliği biraz da olsa isminden etkileniyor. mesela benim yeğenlerim var birisi emir adı sürekli emir veriyor. istediği hemen olsun istiyor. birinin adı da efe oda efelenip duruyor. hiç bir şeyden korkusu yok.
çoğu yerde bu ismin anlamı cennet çiçeği olrak geçiyor ama pek itibr etmeyin ben emin değilim yani bu anlamından,,,ama bir diğer anlamı rengaraenk anlamına gelen elvan kelimesinin değişmiş hali olabilirmiş,,bu kulğa daha mantıklı geliyor,,,eşime söyledim bu ismleri hepsine burun kıvırıyor sinir ediyor beni,akşamdan beri de fadimem napıyor diye sorup duruyor bana
benim bebegimin cinsiyeti daha belli degil ama hep kız isimleri düşünüyoruz
eşim PIRIL diyor benim pek hoşuma gitmiyor ama
EYLÜL
GİZEM
ÖYKÜ
BEREN
DEFNE
sizce hangisi daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?