BANA DA BİR FİKİR VERİN LUTFENNN

zcagan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
344
1.165
113
Merhaba arkadaşlar belki benim sıkıntım basit kalacak ama yine de fikrinizi almak istiyorum kafam çok karıştı
2 buçuk yaşında ocakta 3 e girecek bi kızım var ben çalışıyorum kızıma bu yaşına kadar kayınvalidem baktı Allah razı olsun bu sene bakmasını istemiyorum çünkü eltim de doğum yaptı oda çalışıyo kayinvalideme bakar misin dedi ben kimsenin çocuğuna bakamam dedi bu sene krese vermek istiyorum maddi yönden biraz sıkıntılı bir donemdeyiz krese gönderirsem çok sıkışacagız eğer gondermezsem borcumuzu rahat odeyebiliriz kendi annem ille gönderme daha küçük ben bakArım diyo ama evimiz çok uzak eşim vardiyalı çalışıyo ben ehliyet var ama pratik yok her sabah götürüp getirmek çok zor olacak kreş bize çok yakın yürüyerek on dk kizimı ben bırakıp dönüşte alacam ne yapsam bilemedim sıkıntıya mi girsem annem mi baksa annem baksa nasıl bakacak ev çok uzak
Eşim de annen baksın gondermeyelim bu sene borcumuzu bitirelim sana bi araba alalım diyo nasıl bakacak çok uzak kim götürüp getirecek her gün diyorum bilmiyorum diyo
Siz olsanız ne yapardiniz..
Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim...

Canim benim ayni yasta oglum var esim tek calusio gorumcem bi kreste calisio aylik 1000lira olan kres ucretini 450 indirdi bize ama esim izin vermio birikim yapcakmis araba alcakmis daha kucukmus bilmm ne ama hesapla gunluk araba yakitini aylik ne kadara gelio eger fiyat olarak hangisi daha uygunsa onu yap canim erkek bu konularda biraz gaddar olabiliolar

Anne bırak bu sene de. Pratik yap kullan arabayi götürüp getirirsin ama yani gerçekten çok uzaksa git gel benzin derken çok tuzluya geliyorsa hiç değmez verin kreşe en azından çocuk kendi yasitlari ile oyalanir

Anneni senin evinde kalmasına ikna et bence. Gerçi baban, kardeşlerin filan var mı bilemiyorum. Pazartesi gelir mesela, cumaya evine döner.

Aklıma bu geldi, karda kışta sabahın köründe, her gün her gün, çocuğu evden çıkarıp annene götürmek zor gelirdi bana.

Anneni senin evinde kalmasına ikna et bence. Gerçi baban, kardeşlerin filan var mı bilemiyorum. Pazartesi gelir mesela, cumaya evine döner.

Aklıma bu geldi, karda kışta sabahın köründe, her gün her gün, çocuğu evden çıkarıp annene götürmek zor gelirdi bana.
Evet okuyan iki tane kardeşim annemin gelmesi mumkun değil maalesef :KK43:

Yani arabayla 20 dk falan sabah trafiğini saymıyorum

Kucukmus daha. Pratik yap ve annene gotur bence. Cok soguk kotu gunlerde orda birakirsin.

Eviniz kiraysa annene yakın bi yere tasin derim daha çok kucuk annenin bakmasi daha iyi olur

Araba borcuna girmek yerine daha kısa sürede mevcut borçları bitirmek mantıklı değil mi? Gerekirse çok daha erken kalkar çocuğu annrme bırakırdım ben olsam.

Araba borcuna girmek yerine daha kısa sürede mevcut borçları bitirmek mantıklı değil mi? Gerekirse çok daha erken kalkar çocuğu annrme bırakırdım ben olsam.
Mevcut borçları bitirip öyle arana borcuna girecektik ama galiba pratik yapıp anneme bıraksam daha iyi olacak arabami daha sonra da alirim bu sene de böyle idare edecez mecbur

Kayinvalidenizle gorusun tekrar belki oylesine demistir gercekten sizi yari yolda birakmaz sanirim.

Küçük değil ki çocuğunuz. Anneanne babaanneden çok yaşıtlarıyla sosyalleşmeye ihtiyacı var şu an onun. Tam kreş yaşında. Anneleriniz ne verebilir bu saatten sonra ona?

Kayinvalideme desem bakar ama eltimin çocuğuna bakmıyor benimkine bakması beni rahatsız eder 3 yaşına kadar baktı sonuçta ben istemiyorum zaten bakmasını
Zaten kendisi gezmeyi seven beri bi yere gidecek olsa çocuk var gelemiyorum gidemiyorum derdi surekli

Çocuk için kreş erken değil mi?
Sıkıntıya girmenizi istemem doğrusu fakat düşünceli de gördüm sizi..
Annenizin bakması (ki eğer bakmaya meyilli ise) sizin açınızdan maddi anlamda ferahlık gösterecektir..
Kreşin masrafları düşündüğünüzden daha fazla olacaktır, gerek yok yalnız yo problemini Nasıl halledebilirsiniz onun Hakkı'nda pek fikrim de yok.. :)

Back
X