Bana da dert oldu.

alastriona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2019
38
50
3
31
Merhaba arkadaşlar.
Öğlen eşimin telefonunda böyle bir mesaj gördüm normalde asla telefonunu karıştırmam bugün öyle bi bakmak geldi içimden. Bi ara bu kızın ası geçmişti eski bir arkadaşım demişti çokta üstüne düşmemiştim
Tabi onun üzerinden aylar geçti. Şimdi öncesi olmayan bu mesajı gördüm ve doğal olarak beynim bi 5 dakika durdu. Hiç sorgulamadım eşimi. Ama içime de dert olmadı değil. Sizce ne yapmalıyım?
image.webp

Merhaba arkadaşlar.
Öğlen eşimin telefonunda böyle bir mesaj gördüm normalde asla telefonunu karıştırmam bugün öyle bi bakmak geldi içimden. Bi ara bu kızın ası geçmişti eski bir arkadaşım demişti çokta üstüne düşmemiştim
Tabi onun üzerinden aylar geçti. Şimdi öncesi olmayan bu mesajı gördüm ve doğal olarak beynim bi 5 dakika durdu. Hiç sorgulamadım eşimi. Ama içime de dert olmadı değil. Sizce ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 2303294
Merhaba arkadaşlar.
Eki Görüntüle 2303294
Tanışma sitelerinden tanışmış bence de bi fotodaki sen misin diyor benim diyince basıyor iltifatı, amaç net aldatma eyleme geçmese bile bu yaptığı hainlik, iş çevirme arkadan yine aldatma! Varsa biraz paranız bu herifin telefonuna takip programı yükletin bunu yapan şirketler var internette sayfalarından ulaşın ve tüm deliller çıkar şöyle; yazdıgı her mesajsizin telefonunuza düşer yüklediği her program dahil ve ruhu duymaz. Deliller cidden aldatmayla sabitse hemen avukat ve yüklü tazminat. Asla gözünün yaşına bakmayın bi kez yeltenen yine yeltenir! Nefret ettirdiler artık bu kaçıncı olay bu hep aynı rezillikler o kadınlara da Allah bilir bekarım dulum gb yalanlar söyliyorlar!

Kolayı var online işlemlerden harcama detayına bak msjin başı var mı konuşmuslar mi vs her şey çıkar

Tanışma sitelerinden tanışmış bence de bi fotodaki sen misin diyor benim diyince basıyor iltifatı, amaç net aldatma eyleme geçmese bile bu yaptığı hainlik, iş çevirme arkadan yine aldatma! Varsa biraz paranız bu herifin telefonuna takip programı yükletin bunu yapan şirketler var internette sayfalarından ulaşın ve tüm deliller çıkar şöyle; yazdıgı her mesajsizin telefonunuza düşer yüklediği her program dahil ve ruhu duymaz. Deliller cidden aldatmayla sabitse hemen avukat ve yüklü tazminat. Asla gözünün yaşına bakmayın bi kez yeltenen yine yeltenir! Nefret ettirdiler artık bu kaçıncı olay bu hep aynı rezillikler o kadınlara da Allah bilir bekarım dulum gb yalanlar söyliyorlar!
Bu kadının ismi geçtiğinde daha önce evli olduğumuzu da seni de biliyor aramızda ne olmasını umuyorsun demişti.

Anladigim kadariyla kiz bir bebeklik fotosu falan koydu esin de yorum yazdi ay cok tatliymis vs. O da ozelden benim o yazmis. Ancak esinin yorumunu begenmedim sen bir adama oyle yazsan normal tepki verecekse amenna.

Ya bence takipte kalın ama bir arkadaşımızın dediği gibi sanki çocukluk fotoğrafı üzerine gibi geldi bana da niyeyse eşinizin instagramında o kadını bulup fotoğraflarına bir bakın.

Baska bit arkadaş bahsetmis zaten bencede oyle olmus. Esiniz kadinin resmi begendi yada yorum yapti oda ona benim o yazmis. Esinizde cevap vermis. Yani bence cokta buyutulecek bir durum yok. Eski arkadaşıyla muhtemelen eskimbir resim paylaşmış kadin. Bence bir gariplik yok

Bu kadının ismi geçtiğinde daha önce evli olduğumuzu da seni de biliyor aramızda ne olmasını umuyorsun demişti.
Ben artık erkeklerin anlattığı hikayelere inanmıyorum, herşey kurgu ile sunuladabiliyor masum da olabilir ama sorum şu evli adam çok tatlısın ne münasebet diyor çocukluk fotosu olsa bile? Kulağını çekmek lazım o bir ikincisi de bence telefonu bi süre kurcalayın zamanla ortaya çıkacaktır masum mu değil mi ama odaklanın ona cidden ajan gb bi gözlemleyin erkekler çok güzel yalan kurgu anlatır oldu işin içinden neler çıkıyor sonra biz iyi niyetliyiz hemen inanıyoruz. Ne hemen kanın ne hemen yargılayın ama delil peşine düşün masumsa da masum olduğunu ispatlamış olursunuz kendinize kaybınız olmaz. Bu mesajla bi kere güveni zedeledi bakalım izleyelim görelim seni de ve peşine düşün

Back
X