Bana da fikir verin lütfenn :/

DamLa1212

Çav bella (:
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
230
1
116
Bana yardım edin lütfen napıcağımı bilmiyorum şuan . Dün sevgilimle fazla abartılı olmayan bi şekilde hafif tartışıoduk , yani ben tavır yapıyodum ( elimde olmadığını söylemiştim ona da .) Yapması gereken işleri vardı ve ona gidiyodu ben de konuşamıyoruz diye , çocukluk olduğunu biliyorum , tavır yaptım . Sonra nerden çıktı anlamadım birden , biz istesek lüks restorntlarda da yeriz ama balık ekmek yemek daha çok hoşumuza gidiyo , farklı yetişmişiz felan dedi , ki ben ona hiçbişey demedim bunlarla ilgili . Benle mutlu olcğna inanmıo musun dedim o da seninle mutlu olurum deli gibi seviyorum yetmez mi dedi .Daha sonra sanırım yine yanlış anladı ve bana '' Karaktersizlik yapıp beni çileden çıkartma .Saçmalama kendine gel insan ol . '' dedi ben de bunun üzerine '' Bi insan sevdiğine karaktersiz diyemez benim aklım almıo bunu , beni sevdiğinden şüphe duymaya başladm '' dedim ve o andan itibaren daha büyüdü sanki olay . Ben suçlu duruma düştüm , ilişkinin temeline laf atmışım , bugüne kadar olan her şeyi inkar etmişim bunu demekle . . .O an siz ne derdiniz ben haksız mıyım . Şimdi yine gitmesi gereken yerde ama geldiğinde bana mesaj atmazsa aramazsa ..? Ve onun gözünde şimdi ben suçlu durumdayım . Bi de bana '' Bana inanmadığını güvenmediğini söylemiş oluosun böyle ve bana inanmayıp güvenmezsen bu iş çok zor olur '' dedi . Napıcam mafoldumben bilmiyorumkismile :gitme: Onu kaybetmek istemiyorumm mafoldumbenmafoldumben

Yok diğerleri ayrıntı onları yazmadım ama orda cidden hiçbişy dememiştim o konuyu açmasını gerektircek, arada başka bişey yok yani

"Hafif tartışıyorduk" diyorsun ama hafif tartışmalarda hakaret içeren sözler edilmez. Üstelik birden fazla... Bence ilişkini bir daha gözden geçir.

ona zaman tanı canım geçsin siniri biraz seninkide öyle
çok büyük bir tartışma değil fazla kafana takma bence böyle şeyler sinirle insanın ağzından çıkabiliyor:teselli:

Yok diğerleri ayrıntı onları yazmadım ama orda cidden hiçbişy dememiştim o konuyu açmasını gerektircek, arada başka bişey yok yani

öyleyse özür dilemesi gereken taraf siz değilsiniz

herkes hatasını anlasın. zamana bırak. kaybedeceğim korkusuyla suçun yokken özür dilersen yaptığı hatayı anlamaz ve her defasında daha ağır sözler duyarsın yasakkelime

sizi biraz sosyetikmi görüyor sevgiliniz
hani lüks yerlerdede yeriz ama balik ekmegi daha cok severiz
falan demis ya sanki sizi tasiyamiyormus gibi geldi bana

"Gerisi ayrıntı" demişsiniz ama "Seni deli gibi seviyorum"un ardından "İnsan ol."a bağlanmaz durum... O "ayrıntı" kısmını paylaşmadan sadece buraya yazdıklarınızla sağlıklı yanıt alamazsınız, sadece erkek arkadaşınıza verip veriştirilecek, bu da ne kadar işinize yarar bilemiyorum...

açıkçası anlamadım balık ekmekten insan ola bağlandı konu biraz ayrıntılı anlatırmısın

erkek arkadşn haklı ilşkinn temeline zarar getireck bişi demişsin ben olsam ben de böle yersz şeyleri duymak istemezdm sizi seçmişse sizle birlkteyse demek ki sizi sevio kızlgnlkla bişi dedi die bunu sevgiye getrmeyn hemen..bu tip sorular sorarak ilşkiyi yıpratrsınz...bir de size karaktersz dememş karakterszlk yapma demş yine de yanlş ama siz haklıyken haksız duruma düşmüşsnz cevabınzla

O balık ekmekli mesajından sonra dedim ki '' .. ben bişeyler demiş gibi kendini savundun '' dedim
O da '' benim kendimi savunmamı gerektircek bişey yok , var mı ? '' dedi . Bunu ben o an anlamadım var desem mi yanlış olur yok desem mi o yüzden var ya da yok demedim geçiştirdim . Ama orda , Benim savunmamı gerektircek bişey yok , derken şunu demek istemiş . Yani ben ezik miyim de savnmam gereksin demek istemiş .

sizi biraz sosyetikmi görüyor sevgiliniz
hani lüks yerlerdede yeriz ama balik ekmegi daha cok severiz
falan demis ya sanki sizi tasiyamiyormus gibi geldi bana

Ve evet dün de dedi '' Benim seni rahat ettiremiceğmden şüphem var işte . Elimden gelen herşeyi yaparm tabiki buna emin ol ama bilmiyorum yaa .. '' dedi . Ama ben öyle bi insan dğlm ki bunu demesine gerek yok :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…