- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
- Konu Sahibi sweatfebruary27
-
Eki Görüntüle 640843
Kızlar 4 ay sonra düğünüm var çok şükür bir çok şeyim tamam gibi umarım bir gün tüm çeyizimin fotoğraflarını koyarım buraya.Sizden br konuda fikir istiyorum..benim mutfağımdaki eşyalar baharatlık,günlük kaşık-çatal seti kahvaltı takımı vb yeşil ağırlıklı..şimdi silikon setleri ve plastikleri almaya başladım hepsini yeşil alırsam ev türbeye döner diye düşünüp yeşil-turuncu-mor karışımı yaptım..bu sefer de çok mu çocukça oldu acabaaldıklarım yukarıdadır..bana fikir verebilir misiniz?zaman geçmeden değiştiricem yoksa..tek renge mi döneyim?renkli mi kalsın?
valla canım sen yine iyisin benim elim oyle farklı renklere gidiyorki evim kreş gibi olacak sanırımen önemlisi senin begenmen
Benim elimden gelse daha renkli olur canım.. Renkler güzel. Benimkilerde pembe mesela herşeyim pembe oldu ekmeklikten tut tuzluga kavanoz setinden bıcak setime
canım ben de aslında hep tek renk düşlemiştim ki tezgah üstü görünen her şeyim yeşil..muradıma ericem ya :))
ama annem geri kalan diğer şeyleri de yeşil alırsam -daha önce yazdığım gibi-evin türbeye döneceği görüşünde :) ama pembe,kırmızı,mor gibi renkler tek renk alındığında göze güzel gözüküyor kanısndayım..daha alıcağım çok şey var bakalım onlar da tamamlanınca ev neye benzicek kreşe mi türbeye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?