Anlıyorum canım aslında benim de çok düzenli beslenme imkanım yok. Hem okul hem iş... Ama artık böyle olmak istemiyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum ama bir şekilde artık son vereceğim. İnşallah hep beraber
evet bu tatlı krizleri ciddi bir sorun
Canım eski diyetisyen listelerimden fikir alıyorum. Artık evde ne varsa ayarlamaya çalışıyorum.sen nasıl bir yol izliyorsun?:)
neye dikkat edeyim, bilmiyorum ki... ekmeği az yerim, varsa esmeri tercih ederim. kızartma vb çok yağlı yiyemem. kahve çok içmem, yeşil çay severim. bunları da şekersiz içiyorum. kola gibi gazlı içecekleri ya da şekerli meyve sularını içmem. yatmadan önce bişey yiyemem, uykudan en az 2-3 saat önce bitiririm o işleri. pasta olsa dayanamam, evet ama o da her zaman olan bir şey değil zaten. ayda 1, en fazla 2'dir. onu da yemesem çok etkisi olacağını sanmıyorum :)
bunun gibi şeyler işte... dışarıda spor yapmaya pek imkanım yok maalesef. evde yapılabilecek bir şeyler lazım bana. ya da lahana çorbası falan gibi diyetlere yönelebilirim
2 ayda en az 4-5 kilo kaybetmem gerek.
ya aslında daha önce karbonhidrat diyetni denedm hızlı bi şekilde 3 kilo verdm ama çok sinirlydm ya dayanamadm. bi de benim kilolar kalça basenlermde toplanmş durumda. sinir oluyorm belim çok ince duruyo. ama alt kısım felaket
yalnızca karbonhidrat almak saglılkı olmuyor ama. bolgesel incelten egzersizleri denedin mi?
deniyorm bi süre iyi gidiyo herşey sonra bırakıyorm. sanırım benimlebirlikte birkaç kişi daha devam ederse rekabet olur bırakmam yani umarım :)
ya aslında daha önce karbonhidrat diyetni denedm hızlı bi şekilde 3 kilo verdm ama çok sinirlydm ya dayanamadm. bi de benim kilolar kalça basenlermde toplanmş durumda. sinir oluyorm belim çok ince duruyo. ama alt kısım felaket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?