bana da yardım edin lütfen :))

mermaid5

Atatürk'ün kızı ☪
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
622
2
26
Diğer
ablalar kardeşler:) şu an yapmak istediğim şey 2 ayda 8 kilo vermek. destege yardıma ihtiyacım var lütfen bir bakın:)

yol arkadaşlarım eski diyetisyen listeme bir baktım onun dogrultusunda ilerleyeceğim :13:

olay şu:

3 ana öğün 2 saatte bir ara öğün.

benim ara öğün durumum aksayacak ama ne yapalım.

eger öglen et tavuk veya balık yediysek aksam sebze yiyoruz.

kahvaltıda nesfit (1 bardak diyet süt) veya 2 dilim ekmek 1 dilim peynir sekersiz bitki cayı ve bir miktar sebze.

ara öğünlerimzde: meyve süt yoğurt ayran olarak dönüşmlu yenmeli. gerekli durumlarda ise yagsız az tuzlu kraker ve ayran olabilir. cok istersek eger sütü dondurmayla degstirebiliriz.

yediklerime buna uyarak dikkat edecegim. eger uygulamakta oldugunuz bir diyet yoksa bana katılın :13:

bu arada! eger en az haftada 4 kes ve en az 40 dk yürüyüş yapmassak verme ihtimalimiz olan kilonun yarısını veririz ona göre.

güne 2L suyumuzu zaten biliyoruz.

sevgiler

Son düzenleme:
ablalar kardeşler:) şu an yapmak istediğim şey 2 ayda 8 kilo vermek. destege yardıma ihtiyacım var lütfen bir bakın:)

canım 8 kilo için 2 aya gerek yokki.1 ayda verirsin.tabi kararlı olursan.ben nesfit yiyorum.haftada 2 kilo verdiriyo.tabi ben yanına bi sürü şey yiyorum.eğer yemezde tam yaparsan belki daha fazla verebilirsin..

bende ayda 8 kilo vermek istiyordum ama başaramadım 2 ayda verebilirm kanısındayım ben de varım beraber verelim :13:

nesfiti hiç denemedim nasıl yiyosunuz sütlemi yanına başka ne yenilebiliyor

bende ayda 8 kilo vermek istiyordum ama başaramadım 2 ayda verebilirm kanısındayım ben de varım beraber verelim :13:

nesfiti hiç denemedim nasıl yiyosunuz sütlemi yanına başka ne yenilebiliyor

sütle yapıyorum canım.içine tarçın koyuncada çok güzel oluyor.canın tatlı istediğinde kesinlikle tarçın koyup ye sana tatlı yemişsin hissini veriyor.hem tarçın şekeri düzenler.
ama ben tarçınlı yediğimde nasıl tatlı yedikten sonra baharatlı bişey yemek istersin,baharatlı bişeyler arıyorum.yani bişeyler yiyorum.o yüzden canın çok tatlı istediğinde tarçın koy sadece,onun dışında sade sütlü yee..yoğurtluda güzel oluyo diyolar ama yoğurt uykumu getiriyor.tercih senin yani...

kızzlarr benimde kilo vermem gerekiyor hemde biran öncee pko hastalığı var bendedee.. Bir ayda 8 kilo vermek istiyorum.. Geçen ay sadece sporla 3 kilo verdim ama sanırım geri alıyorumm bende varımm beraber zayıflayabiliriz desteğe ihtiyacımız var..

o zamn birlikte baslayalım arkadaşlar:) benim sorunum düzensizlik malesef bu yuzden istedgm gbi br dyet uygulayamyorum. sadece kahwaltı we aksam yemeklerinde evdeyim. oglen yemeği yemiyorm. ne yapabilrm?

o zamn birlikte baslayalım arkadaşlar:) benim sorunum düzensizlik malesef bu yuzden istedgm gbi br dyet uygulayamyorum. sadece kahwaltı we aksam yemeklerinde evdeyim. oglen yemeği yemiyorm. ne yapabilrm?
aynen bende düzensizim canım ne kahvaltı ediyorum nede öğlen yıyorum abur cuburla geçiştiriyordum aksamları yıyordum ama artık düzenimi kurdum suandan itibaren... Sen calısıyormusun canım neden yiyemıyorsun

Canım günlüğün hayırlı olsun. Bende 2-3 ayda 15 kilo vermek istiyorum, yeni günlük açtım. İnşallah burası hepimize yararlı olur, güzel güzel zayıflarız.

hayallerimi gerceklestirmek için calısıyorum:) ögrencyim. bir düzen kurmam lazm öncelikle arkasndan da motivasyon lazm tabi:) onu da burda blup brlikte basarırz umarm:)

Canım günlüğün hayırlı olsun. Bende 2-3 ayda 15 kilo vermek istiyorum, yeni günlük açtım. İnşallah burası hepimize yararlı olur, güzel güzel zayıflarız.

hepimize hayırlı olur umarım:) cok düzenli beslnmeye imkanm olmadıgndan az bir miktarla basladım ben bunu basarıp cıtamızı yükseltcez:)

hepimize hayırlı olur umarım:) cok düzenli beslnmeye imkanm olmadıgndan az bir miktarla basladım ben bunu basarıp cıtamızı yükseltcez:)
Anlıyorum canım aslında benim de çok düzenli beslenme imkanım yok. Hem okul hem iş... Ama artık böyle olmak istemiyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum ama bir şekilde artık son vereceğim. İnşallah hep beraber

kızlar ben bir aydan fazladır forumdaki çeşitli diyetleri denedim..3 kilo kadar ancak verebildim ve 2 sini aldım

haftada 3gün spora gidiyorum aslında baya inceldim ama kilo vermek de istiyorum olmuyor..

dukanı yada karatayı deneyen varmı?

ayça kayayı denedim ya ben hiç bir diyeti başarıyla uygulayamıyom ki

şimdi de saman nezlesi oldum :2:

iyileşince diyete başlıcam bana tavsiyeniz nedir

ben hiç birini denemdim deneyemeyecegim de. bir seklde bseyler ypacagz artık:)

Canım ben Dukan'ı bir süre denedim. İlk başta kilo veriyorsun ama sonra duruyor. Bu duraksama döneminde uzunca beklemen gerekiyor. Herkes bekleyemeden diyeti bırakıyor, kiloları geri alıyor. Benim menülerim eski bir diyetisyen listemin azaltılmış hali günlüğüme bir bak istersen. Ama dediğim gibi Dukan'ı tavsiye etmem.

ben de başladm gibi bişey 3 gündr tatlı krizleryle mücadele ediyorm. benim de hazirana kadar 8 kilo vermem lazım. öğrenciyim ve son bir ayda 4 kilo aldmm ama kararlıym olcak bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…