ablalar kardeşler:) şu an yapmak istediğim şey 2 ayda 8 kilo vermek. destege yardıma ihtiyacım var lütfen bir bakın:)
ablalar kardeşler:) şu an yapmak istediğim şey 2 ayda 8 kilo vermek. destege yardıma ihtiyacım var lütfen bir bakın:)
bende ayda 8 kilo vermek istiyordum ama başaramadım 2 ayda verebilirm kanısındayım ben de varım beraber verelim :13:
nesfiti hiç denemedim nasıl yiyosunuz sütlemi yanına başka ne yenilebiliyor
aynen bende düzensizim canım ne kahvaltı ediyorum nede öğlen yıyorum abur cuburla geçiştiriyordum aksamları yıyordum ama artık düzenimi kurdum suandan itibaren... Sen calısıyormusun canım neden yiyemıyorsuno zamn birlikte baslayalım arkadaşlar:) benim sorunum düzensizlik malesef bu yuzden istedgm gbi br dyet uygulayamyorum. sadece kahwaltı we aksam yemeklerinde evdeyim. oglen yemeği yemiyorm. ne yapabilrm?
aynen bende düzensizim canım ne kahvaltı ediyorum nede öğlen yıyorum abur cuburla geçiştiriyordum aksamları yıyordum ama artık düzenimi kurdum suandan itibaren... Sen calısıyormusun canım neden yiyemıyorsun
Canım günlüğün hayırlı olsun. Bende 2-3 ayda 15 kilo vermek istiyorum, yeni günlük açtım. İnşallah burası hepimize yararlı olur, güzel güzel zayıflarız.
Anlıyorum canım aslında benim de çok düzenli beslenme imkanım yok. Hem okul hem iş... Ama artık böyle olmak istemiyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum ama bir şekilde artık son vereceğim. İnşallah hep beraberhepimize hayırlı olur umarım:) cok düzenli beslnmeye imkanm olmadıgndan az bir miktarla basladım ben bunu basarıp cıtamızı yükseltcez:)
kızlar ben bir aydan fazladır forumdaki çeşitli diyetleri denedim..3 kilo kadar ancak verebildim ve 2 sini aldım
haftada 3gün spora gidiyorum aslında baya inceldim ama kilo vermek de istiyorum olmuyor..
dukanı yada karatayı deneyen varmı?
ayça kayayı denedim ya ben hiç bir diyeti başarıyla uygulayamıyom ki
şimdi de saman nezlesi oldum :2:
iyileşince diyete başlıcam bana tavsiyeniz nedir
Canım ben Dukan'ı bir süre denedim. İlk başta kilo veriyorsun ama sonra duruyor. Bu duraksama döneminde uzunca beklemen gerekiyor. Herkes bekleyemeden diyeti bırakıyor, kiloları geri alıyor. Benim menülerim eski bir diyetisyen listemin azaltılmış hali günlüğüme bir bak istersen. Ama dediğim gibi Dukan'ı tavsiye etmem.kızlar ben bir aydan fazladır forumdaki çeşitli diyetleri denedim..3 kilo kadar ancak verebildim ve 2 sini aldım
haftada 3gün spora gidiyorum aslında baya inceldim ama kilo vermek de istiyorum olmuyor..
dukanı yada karatayı deneyen varmı?
ayça kayayı denedim ya ben hiç bir diyeti başarıyla uygulayamıyom ki
şimdi de saman nezlesi oldum :2:
iyileşince diyete başlıcam bana tavsiyeniz nedir
benim de bir 3-5 kilo vermem gerek. hadi birlikte verelim, kurtulalım fazlalıklardan.
ben de başladm gibi bişey 3 gündr tatlı krizleryle mücadele ediyorm. benim de hazirana kadar 8 kilo vermem lazım. öğrenciyim ve son bir ayda 4 kilo aldmmama kararlıym olcak bu defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?