Bana da yardım

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.508
53
28
Herkese iyi akşamlar.
Ben 21 yaşındayım, lisans son sınıf öğrencisiyim. Kpss kursu, okul, staj, mezuniyet vs derken çok yoruldum. Evden 8de çıkıyorum gece 10da geliyorum. Genç olduğum için vücudum o kadar yorgun değil sanırım ama beynim çok yorgun.

Iyiye gitmeyen bir ilişkim var, dışarıda çıkıp kahve içip dertleşeceğim sohbet edebileceğim tek bir dostum bile yok.
Sevgilimle 6 aydır birlikteyiz, en çok o beni yordu. 6 aydır ilgisizliği, özel günlerimizi atlaması ve en sonunda ayrılmak istemesiyle mücadele ettim. Çok çok yoruldum o kadar düşüncesiz biri ki.. Çok basit bir örnek mezuniyet torenim var, kendisi gelemeyecek ama çiçek de göndermeyeceğine adım gibi eminim. Veya beni o kadar üzdü tek bir hediyeyle bile telafi etmedi.

Arkadaşlar deseniz, herkes bir tarafa savruldu. Kimi arasam açmaz, günler sonra dönerler.. Üniversitedeki dostluklar yalan..

Siz söyleyin düzelecek mi bütün bunlar, atanacak mıyım işim olacak mı, mutlu bir ilişkim olacak mı.. Şimdiden işsizliği de yalnızlığı da hissediyorum. Umutsuzluğa kapılıyorum çok yorgunum geçecek mi

Düzelir her şey
Bazen olumsuz bir şey olunca diğerleri de geliyor peşi sıra
Öncelikle ilişkinizden kurtulun. Size değer vermeyen bir adam, elbet böyle değersiz hissetmenizi sağlar
Yalancı arkadaşlıklarınızı bitirin, bakın nasıl hafifleyeceksiniz.
Kendinizi okulunuza verin ve sadece kendinizi düşünün.
Eskiden kalma dostluklarınız varsa ne ala, yoksa da “takılmalık” arkadaşlar edinin şimdilik, kafanız dağılır arada

Düzelir her şey
Bazen olumsuz bir şey olunca diğerleri de geliyor peşi sıra
Öncelikle ilişkinizden kurtulun. Size değer vermeyen bir adam, elbet böyle değersiz hissetmenizi sağlar
Yalancı arkadaşlıklarınızı bitirin, bakın nasıl hafifleyeceksiniz.
Kendinizi okulunuza verin ve sadece kendinizi düşünün.
Eskiden kalma dostluklarınız varsa ne ala, yoksa da “takılmalık” arkadaşlar edinin şimdilik, kafanız dağılır arada
Yorum için tesekkürler..Yalancı arkadaşlarım bitti zaten, istesem devam ederdi ama ben bitirdim. Tahammül edemedim onlara daha fazla. Beni kurtaracak tek şeyin kpss olduğunun farkındayım, ama ona da çok çalışamadım

Peki erkek arkadaşınız konusunda neden bu kadar israrcisiniz olmuyorsa zorlamanın oldurmaya çalışmanın bir anlamı yok. Bence işe onunla mutlu olacağınızı düşünmüyorsanız onu hayatınızdan çıkarmakla başlayın
Belki de ondan gidince çekeceğim acıdan korkuyorumdur çok haklısınız ayrıca. Bir yerden başlamak gerekiyor: (

Herkese iyi akşamlar.
Ben 21 yaşındayım, lisans son sınıf öğrencisiyim. Kpss kursu, okul, staj, mezuniyet vs derken çok yoruldum. Evden 8de çıkıyorum gece 10da geliyorum. Genç olduğum için vücudum o kadar yorgun değil sanırım ama beynim çok yorgun.

Iyiye gitmeyen bir ilişkim var, dışarıda çıkıp kahve içip dertleşeceğim sohbet edebileceğim tek bir dostum bile yok.
Sevgilimle 6 aydır birlikteyiz, en çok o beni yordu. 6 aydır ilgisizliği, özel günlerimizi atlaması ve en sonunda ayrılmak istemesiyle mücadele ettim. Çok çok yoruldum o kadar düşüncesiz biri ki.. Çok basit bir örnek mezuniyet torenim var, kendisi gelemeyecek ama çiçek de göndermeyeceğine adım gibi eminim. Veya beni o kadar üzdü tek bir hediyeyle bile telafi etmedi.

Arkadaşlar deseniz, herkes bir tarafa savruldu. Kimi arasam açmaz, günler sonra dönerler.. Üniversitedeki dostluklar yalan..

Siz söyleyin düzelecek mi bütün bunlar, atanacak mıyım işim olacak mı, mutlu bir ilişkim olacak mı.. Şimdiden işsizliği de yalnızlığı da hissediyorum. Umutsuzluğa kapılıyorum çok yorgunum geçecek mi

Aynı yollardan geçen biri olarak geçecek diyorum o zamanlar umutsuzluktan ölebilirdim öyle çıkmazdaydım hayattan soğumuştum ki son 1,5 senede hayatım çok değişti hayallerimi yaşıyorum. Dibe vurmadan yukarı çıkılmıyor ama ben hep Allah a güvendim dua ettim isyan etmedim hep bu bi sınav ben elimden geleni yapıyorum Allah hiç bi emeği zayi etmez benimde rızkım biryerlerde diye onu arıyorum diye düşündüm hep.
Sana tavsiyem önündeki her fırsatı değerlendir nereden bi kapı açılacağı belli olmuyor. Ama kpss içinde bi yol çiz. Birden çok işe yönelirsen hiçbirini başaramazsın. Amacın atanmaksa ve atanabileceğin bi bölümse kpss ye çalış kpss puanıyla başvurabileceğin başka kurumlar varsa başvur önündeki fırsat derken böyle fırsatlar. Kendine kafa rahatlatmak için bi yol bul bu çok hayat kurtarıcı. Ve o omzunda yük olmuş ilişkiden kurtul o seni sadece demoralize eder. Onsan kocada olmaz şimdiden ilgisizse.

Aynı yollardan geçen biri olarak geçecek diyorum o zamanlar umutsuzluktan ölebilirdim öyle çıkmazdaydım hayattan soğumuştum ki son 1,5 senede hayatım çok değişti hayallerimi yaşıyorum. Dibe vurmadan yukarı çıkılmıyor ama ben hep Allah a güvendim dua ettim isyan etmedim hep bu bi sınav ben elimden geleni yapıyorum Allah hiç bi emeği zayi etmez benimde rızkım biryerlerde diye onu arıyorum diye düşündüm hep.
Sana tavsiyem önündeki her fırsatı değerlendir nereden bi kapı açılacağı belli olmuyor. Ama kpss içinde bi yol çiz. Birden çok işe yönelirsen hiçbirini başaramazsın. Amacın atanmaksa ve atanabileceğin bi bölümse kpss ye çalış kpss puanıyla başvurabileceğin başka kurumlar varsa başvur önündeki fırsat derken böyle fırsatlar. Kendine kafa rahatlatmak için bi yol bul bu çok hayat kurtarıcı. Ve o omzunda yük olmuş ilişkiden kurtul o seni sadece demoralize eder. Onsan kocada olmaz şimdiden ilgisizse.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Ben de şöyle düşünüyorum, bugün benim sorumluluğumu alamıyor (en basiti hediye almak) yarın evin, çocukların, hayatın sorumluluğunu nasıl alacak. Ona çok üzgün ve kırgınım. Sitem ettiğimde "düzeltmeye çalışıyorum sen sitem edince başa dönüyoruz" diyor. Sitem etmeye bile hakkım yok sanırım. Beni en çok o yordu şu günlerimde destek olacağına köstek oldu. Ego'ma yediremiyorum artık gururum kabul etmiyor.
Ben bir daha nasıl biriyle tanışırım yeni bir ilişkiye başlarım onu da bilmiyorum. Olumlu yönleri de vardı, yine o açıdan olumlu biri bulur muyum. Can sıkıcı şeyler :(

şimdiden sana böyle hissettiren biriyle gelecek düşünmemelisin
En iyisi ayrılmak bence. Sınavına ve okuluna odaklan zaten ikisine de az kaldı
Ondan sonra her şey yoluna girer
Sınav konusunda seneye kaldım sanırım. Az bir vakit kaldı ve yetiştiremedim olmadı. En iyisi ayrılmak farkındayım :( bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın:KK200:

Sınav konusunda seneye kaldım sanırım. Az bir vakit kaldı ve yetiştiremedim olmadı. En iyisi ayrılmak farkındayım :KK43: bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın:KK200:

Teşekkür ederim ;)

Olsun imkansız değil, sıkı bi çalışma temposu ile elinden gelenin en iyisini yaparsın ;)
Birden ayrılamıyorsan önce ilgini kes, zaten senin çabanla yürüyor gibi. Sevgilin ilgisizmiş. Ama sen tam tersi davrandığında kendisi düzelebilir de.
Eğer düzelmezse de önce uzaklaşırsın sonra ayrılırsın birden ayrılık acısı yaşamazsın.
Ben olsam o arayıp sorunca cevap veririm ama kendiliğimden aramam.

Teşekkür ederim :KK66:

Olsun imkansız değil, sıkı bi çalışma temposu ile elinden gelenin en iyisini yaparsın :KK66:
Birden ayrılamıyorsan önce ilgini kes, zaten senin çabanla yürüyor gibi. Sevgilin ilgisizmiş. Ama sen tam tersi davrandığında kendisi düzelebilir de.
Eğer düzelmezse de önce uzaklaşırsın sonra ayrılırsın birden ayrılık acısı yaşamazsın.
Ben olsam o arayıp sorunca cevap veririm ama kendiliğimden aramam.
İnanın 100 kere uyardım hâlâ aynı tas aynı hamam. Kadir kıymet bileceğine telafi de etmiyor. Ben de birden terk edip canını yakmak istiyorum

İnanın 100 kere uyardım hâlâ aynı tas aynı hamam. Kadir kıymet bileceğine telafi de etmiyor. Ben de birden terk edip canını yakmak istiyorum
İşte uyarma direkt onun davrandığı gibi davran
Bişey mi var falan diyecektir
Çok yoğunum, dersim var işim var dersin

İşte uyarma direkt onun davrandığı gibi davran
Bişey mi var falan diyecektir
Çok yoğunum, dersim var işim var dersin
Mesela akşam aradığı zaman gayet güzel konuşuruz saatlerce. Ama gün içinde aramaz sesini özledim demez. Benaranmak istiyorum mesela. Guzel söz söylemeyi beceremez.

Mesela akşam aradığı zaman gayet güzel konuşuruz saatlerce. Ama gün içinde aramaz sesini özledim demez. Benaranmak istiyorum mesela. Guzel söz söylemeyi beceremez.

Hmm ben olsam akşam saatlerce konuşmam işim var derim kısa keserim
Gündüzleri de özler arar bence böylece :)
Kendimi merak ettiririm :D

Daha çok gençsin. Önüne ne insanlar ne arkadaşlıklar çıkacak. Bunlar için kendini yediğine pişman olacaksın. Ayrıca sana değer vermeyen bir insanı niye bu kadar önemsiyorsun ki? Yol ver gitsin. İlişkiler birbirini tamamlamak ve mutlu etmek içindir. Senden götüren bir insanın hayatında zaten yeri olmamalı.

Daha çok gençsin. Önüne ne insanlar ne arkadaşlıklar çıkacak. Bunlar için kendini yediğine pişman olacaksın. Ayrıca sana değer vermeyen bir insanı niye bu kadar önemsiyorsun ki? Yol ver gitsin. İlişkiler birbirini tamamlamak ve mutlu etmek içindir. Senden götüren bir insanın hayatında zaten yeri olmamalı.
Cok haklısınız bana destek olacağı zor zamanımda yüzümü güldüreceği yere köstek oldu. Sırf bu sebepten affetmeyeceğim

Back
X