- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi lonelybuthappy
6 aydır ilgisizliği, özel günlerimizi atlaması ve en sonunda ayrılmak istemesiyle mücadele ettim.
ayrılmak istiyosa ayrıl neden uğraşıyosun ki? 6 aylık ilişki yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 aydır ilgisizliği, özel günlerimizi atlaması ve en sonunda ayrılmak istemesiyle mücadele ettim.
Bırak gitsin ya neden bir taraflarını kaldırıyordu ki 6 ay önce o yokken nasildiysan öyle ol ve onu çıkar hayatındanHerkese iyi akşamlar.
Ben 21 yaşındayım, lisans son sınıf öğrencisiyim. Kpss kursu, okul, staj, mezuniyet vs derken çok yoruldum. Evden 8de çıkıyorum gece 10da geliyorum. Genç olduğum için vücudum o kadar yorgun değil sanırım ama beynim çok yorgun.
Iyiye gitmeyen bir ilişkim var, dışarıda çıkıp kahve içip dertleşeceğim sohbet edebileceğim tek bir dostum bile yok.
Sevgilimle 6 aydır birlikteyiz, en çok o beni yordu. 6 aydır ilgisizliği, özel günlerimizi atlaması ve en sonunda ayrılmak istemesiyle mücadele ettim. Çok çok yoruldum o kadar düşüncesiz biri ki.. Çok basit bir örnek mezuniyet torenim var, kendisi gelemeyecek ama çiçek de göndermeyeceğine adım gibi eminim. Veya beni o kadar üzdü tek bir hediyeyle bile telafi etmedi.
Arkadaşlar deseniz, herkes bir tarafa savruldu. Kimi arasam açmaz, günler sonra dönerler.. Üniversitedeki dostluklar yalan..
Siz söyleyin düzelecek mi bütün bunlar, atanacak mıyım işim olacak mı, mutlu bir ilişkim olacak mı.. Şimdiden işsizliği de yalnızlığı da hissediyorum. Umutsuzluğa kapılıyorum çok yorgunum geçecek mi
Bu yaşta ilişki peşinde değil sınavların peşinde koşmanı öneririm.Herkese iyi akşamlar.
Ben 21 yaşındayım, lisans son sınıf öğrencisiyim. Kpss kursu, okul, staj, mezuniyet vs derken çok yoruldum. Evden 8de çıkıyorum gece 10da geliyorum. Genç olduğum için vücudum o kadar yorgun değil sanırım ama beynim çok yorgun.
Iyiye gitmeyen bir ilişkim var, dışarıda çıkıp kahve içip dertleşeceğim sohbet edebileceğim tek bir dostum bile yok.
Sevgilimle 6 aydır birlikteyiz, en çok o beni yordu. 6 aydır ilgisizliği, özel günlerimizi atlaması ve en sonunda ayrılmak istemesiyle mücadele ettim. Çok çok yoruldum o kadar düşüncesiz biri ki.. Çok basit bir örnek mezuniyet torenim var, kendisi gelemeyecek ama çiçek de göndermeyeceğine adım gibi eminim. Veya beni o kadar üzdü tek bir hediyeyle bile telafi etmedi.
Arkadaşlar deseniz, herkes bir tarafa savruldu. Kimi arasam açmaz, günler sonra dönerler.. Üniversitedeki dostluklar yalan..
Siz söyleyin düzelecek mi bütün bunlar, atanacak mıyım işim olacak mı, mutlu bir ilişkim olacak mı.. Şimdiden işsizliği de yalnızlığı da hissediyorum. Umutsuzluğa kapılıyorum çok yorgunum geçecek mi
o ilişkiyi kendinden kurtarma imkanın varsa kurtar aynı durumdayız çünkü tek boş günüm bile yok ve diğer yandan da hep sorun çıkaran dört senelik bir ilişki kesip attım artık en azından dersler yorsun istedim acısıyla da baş çıkarsın emin olHerkese iyi akşamlar.
Son cümleniz o kadar doğru ki ne deseniz bilemedim. Giderse yalnızlığım katlanacak gibi.. Teşekkürler yorum içinBırak gitsin ya neden bir taraflarını kaldırıyordu ki 6 ay önce o yokken nasildiysan öyle ol ve onu çıkar hayatındansenin için çaba sarf etmeyen biri için neden bu kadar yıpratıyorsun ki kendini. Sevde zaten senin bu söylediklerini yapardi düşünürdu
Arkadaşı da boş ver zaten iyi dosttun olsaydı şuan yanında olurdu biraz tek takıl sonra zaten yeni arkadaşlıklar edinirsin akıllı olun lutfen biraz bunalimdasiniz kendinizi çok yalnız hissediyorsunuz bu yüzden de erkek arkadaşınız gitsin istemiyorsunuz sanırım ama değmez.
![]()
Yaşımın ilişki için küçük olduğunu düşünmüyorum.Bu yaşta ilişki peşinde değil sınavların peşinde koşmanı öneririm.
Siz şimdi nasılsınız ne durumdasınız?o ilişkiyi kendinden kurtarma imkanın varsa kurtar aynı durumdayız çünkü tek boş günüm bile yok ve diğer yandan da hep sorun çıkaran dört senelik bir ilişki kesip attım artık en azından dersler yorsun istedim acısıyla da baş çıkarsın emin ol
Teşekkür ederim. Ben de akışına bıraktım sınav için seneye hazırlanacağım artıkKendini merkeze almanı tavsiye ederim. Gelecek kaygısı okul seninle aslında olmayan bir sevgiliyle ruhen bölünürsün. Hep bir şeyler için çırpınmak yerine akışa ve en önemlisi kendini kendine bırak
Bence de buna çok güldüm şimdi 5. Sınıf öğrencilerinin sevgilisi var kız okumuş okulu bitirecek yaş olmuş 22-23 siz diyorsunuz -yaşın küçük git ders çalış.Yaşımın ilişki için küçük olduğunu düşünmüyorum.
Küçük olduğunu söylemedim ki öncelik sıralaması...Yaşımın ilişki için küçük olduğunu düşünmüyorum.
21 yaşındayım, evlilik için tamam küçük denilebilir ama ilişki için değilB
Bence de buna çok güldüm şimdi 5. Sınıf öğrencilerinin sevgilisi var kız okumuş okulu bitirecek yaş olmuş 22-23 siz diyorsunuz -yaşın küçük git ders çalış.
Bence tam zamanı ama dediğim gibi biraz herşeye ara vermelisin kafanı toplamalisin yalnız kaldım piskolojisine girmemelisin![]()
Ah hayır tabi ki :) Söze ''bu yaşta'' diye başladığınızdan tepkim ''ama küçük değilim kiii'' olduYorumumu neden yadırgadığınızı anlamadım kendiniz yazmışsınız okul, kurs, staj va. bu süreci dengesiz insanlarla kafanızı meşgul etmeye ayırmak istiyorsanız tabi kendi bileceğiniz iş. Ben sizin iyiliğiniz için söyledim KPSS kolay bir süreç değil bu dönemi verimli geçirebiliyor olmak için kendinize dert olacak ilişkilerden kısa bir süre uzak olmak bir taktiktir. Bu benim fikrim ve tabiki de iyi niyetliydi. Ne gibi bir kötü niyetim olabilir ilişki yaşamayın da evde kalın diye mi düşünüyorum :)
tabiki yılların verdiği alışkanlık var aramıyorum desem yalan olur dört sene sonuçta ama içimde anlamsız bir huzur var tartıştığım biri yok hayatımda üzülmüyorum özlüyorum ama o da yeni olduğu içinSiz şimdi nasılsınız ne durumdasınız?
Yanlış hatırlamışsınız :) Biz kızlarla sevgilimle tanışmadan önce kopmaya başladık. Ki zaten sevgilim yanımda değil onunla hiç vakit geçiremiyorum ki kızları ekiyim.Üniversitede bazı tipler vardı, arkadaşlarını sevgilisi olana kadar yalnız kalmamak için kullanan, manita yapınca da arkadaşlarını unutan. Biz genelde böyle tipleri ilişkileri bitince, sıkıntıya düştüklerinde falan özellikle yalnız bırakırdık. Bana nedense onları hatırlattınız. Bilemem tabi de![]()