bana da yardım :(((((((((((((

bir kere bayramda gittiğinde açıldı bir kere de ne zaman geleceksin baba diye aradı ıkna etmek için hiçbir çabası olmadı hemde hiç bana koyan da bu işte

Boşver arkdaşım evlenmeden, ciddi adımlar atmadan gerçek yüzünü görmüşsün evlenseydiniz bile seni korumaz arkanda durmazdı belliki ailesi hep seni ezecekti. Belki de Allah seni korudu gelecekte daha kötü olayların başına gelmesinden .

arkadaşlar merhaba

3 yıldır çok güzel bir birlikteliğim vardı ve 24 kasımda istemeye gelincekti kurban bayramında ailesine açıkladı ve annesi iç güvey olur düşüncesi ile istemedi babası da bir tanıyalım demis pat diye istemeye gitmek olmaz diye tanışmaya gelecekti 17 kasımda ve 11 kasım akşamı baban hangi gün gelecek ona göre program yapıcam diye aradım ve konuşma aynen şöyle

BEN: hayatım ne zaman gelecek baban?
O: gelmeyecek...
BEN: haftaya mı kaldı?
O: hayır babam da karşı bu işe annemi ikna edememiş biz istemiyoruz dedi..
BEN: sen ne dedin?
O: hiç birşey.. babam bir daha aradığında kararını vermiş ol ya o ya biz dedi..
BEN: e napcaz?
O: konuşmak istemiyorum. kapatalım
BEN: peki.. nası istersen..

sonuç 11 kasımdan beri ne aradı ne sordu bu şekilde 3 yıl peşimden koşan ne olursa olsun ben seni bırakamam ölürüm şu bu diyen adam 5 dk arkamda durmadı inanamıyorum hala ne düşüneyim ne diyim bilmiyorum 5 kilo verdim bu süre içinde hayatımda böyle birşey yaşamamıştım.... biz daha önce defalarca konuştuk kimse istemezse çıkar gider kurarız yuvamızı diye ve ben onun bekar evine gitmeye bile razı olmuştum bekar evini de beraber döşemiştik ne düşünüyo çok merak ediyorum hiç mi vicdanı sızlamıyor hiç uğraşmadan vazgeçmek neden? offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ff

mesele ailsei değil bence kendi.hangi aile kimin nesiymiş, şuralılar böyle şöyle deyip ön yargıyla yaklaşmaz ki.onları ikna edecek olan oydu.

Boşver arkdaşım evlenmeden, ciddi adımlar atmadan gerçek yüzünü görmüşsün evlenseydiniz bile seni korumaz arkanda durmazdı belliki ailesi hep seni ezecekti. Belki de Allah seni korudu gelecekte daha kötü olayların başına gelmesinden .

Allahın sevgili kuluymuş.bak hem 5 kilo da vermiş.daha bir güzelleşmiştir.

ahh ne ala biz burda diyetler felan :P

aman kurtuldum de şükret.bir de evlenecek olsaydınız hayatın mahvolmuştu.biliyorum tabiki üzülüyorsundur ama bunu düşün rahatlat kendini

tşk ederim arkadaşlar değer verip yazdığınız için haklısınız kızgınlığım da bu yüzden hiç ama hiç uğraşmadı zaten çok sessiz bir yapısı var babası felan aradığında hazırol vaziyette konuşurdu hani gelip tanıyıp sevmeseler eyvallah olabilir ama hiç görmeden böyle olması koydu :(

Acaba siz Ankara'da yaşamakta ısrar etmesenizde İzmit'te yaşamayı kabul etseydiniz bu şekilde olurmuydu? İzmit' egitmenizde bi engel mi var. Yani genelde erkekler ve ailesi oğullarının eşlerinin şehirlerinde yaşamasını istemezler bende olsam istemezdim
Bende böyle bi sorun yaşasım nerdeyse ayrılıyorduk ve ben direkmekten vazgeçtim onun yaşadığı şehirde yaşamaya ikna oldun .Bu konuda mı sıkıntı yoksa sevmiyormu sizi anlamadım

bu ınsan pasıf bı ınsana benzıyor bu senı hep uzerdı daha cok yıpranırdın zararın neresınden donsen kardır de yoluna devam et
inş. mumla arar senı pişman olup donerde sen yuz vermezsın ne kızıyorum boyle ınsanlara :47::47::47:

Acaba siz Ankara'da yaşamakta ısrar etmesenizde İzmit'te yaşamayı kabul etseydiniz bu şekilde olurmuydu? İzmit' egitmenizde bi engel mi var. Yani genelde erkekler ve ailesi oğullarının eşlerinin şehirlerinde yaşamasını istemezler bende olsam istemezdim
Bende böyle bi sorun yaşasım nerdeyse ayrılıyorduk ve ben direkmekten vazgeçtim onun yaşadığı şehirde yaşamaya ikna oldun .Bu konuda mı sıkıntı yoksa sevmiyormu sizi anlamadım

bence alakası bıle yok benım esımde ankarada oturyordu benım ışım bursada olunca bursada evımızı tuttuk suan kendısı bursaya geldı ve nereye olursa oraya gelırım dıyor aynı sekılde bende nereye olsa onla gıderım

acaba siz ankara'da yaşamakta ısrar etmesenizde izmit'te yaşamayı kabul etseydiniz bu şekilde olurmuydu? Izmit' egitmenizde bi engel mi var. Yani genelde erkekler ve ailesi oğullarının eşlerinin şehirlerinde yaşamasını istemezler bende olsam istemezdim
bende böyle bi sorun yaşasım nerdeyse ayrılıyorduk ve ben direkmekten vazgeçtim onun yaşadığı şehirde yaşamaya ikna oldun .bu konuda mı sıkıntı yoksa sevmiyormu sizi anlamadım

benim çalıştığım kurumun başka yerde şubesi yok :) bir tek istanbula dolmabahçe sarayına tayinim olurdu ve ben ailen isterse tayın olur istanbula gideriz demiştim izmite yakın olmak için

bu ınsan pasıf bı ınsana benzıyor bu senı hep uzerdı daha cok yıpranırdın zararın neresınden donsen kardır de yoluna devam et
inş. mumla arar senı pişman olup donerde sen yuz vermezsın ne kızıyorum boyle ınsanlara :47::47::47:

ararsa açmam zaten açarsam çok kırarım gerek yok bitebilir ama böyle bitmesi hoş değildi 3 yıl bir emek var ortada

tşk ederim arkadaşlar değer verip yazdığınız için haklısınız kızgınlığım da bu yüzden hiç ama hiç uğraşmadı zaten çok sessiz bir yapısı var babası felan aradığında hazırol vaziyette konuşurdu hani gelip tanıyıp sevmeseler eyvallah olabilir ama hiç görmeden böyle olması koydu :(

kişiliği oturmamış, aptal pis embesil :47: :47: :47: :47:
canım yat kalk kurtulduğuna şükret.

Neden iç güvey anlamadım ?

Bende oğlumun iç güvey olmasını istemem, bana yakın olmasını da istemem

Oğlumla gelinim her iki aileye de orta uzaklıkta bir evde yaşasınlar isterim, bende öyle yaptım çünkü..

Ama sevgilinizde de iş yok, insan arayı bulmaya çalışır

arkadaşlar merhaba

3 yıldır çok güzel bir birlikteliğim vardı ve 24 kasımda istemeye gelincekti kurban bayramında ailesine açıkladı ve annesi iç güvey olur düşüncesi ile istemedi babası da bir tanıyalım demis pat diye istemeye gitmek olmaz diye tanışmaya gelecekti 17 kasımda ve 11 kasım akşamı baban hangi gün gelecek ona göre program yapıcam diye aradım ve konuşma aynen şöyle

BEN: hayatım ne zaman gelecek baban?
O: gelmeyecek...
BEN: haftaya mı kaldı?
O: hayır babam da karşı bu işe annemi ikna edememiş biz istemiyoruz dedi..
BEN: sen ne dedin?
O: hiç birşey.. babam bir daha aradığında kararını vermiş ol ya o ya biz dedi..
BEN: e napcaz?
O: konuşmak istemiyorum. kapatalım
BEN: peki.. nası istersen..

sonuç 11 kasımdan beri ne aradı ne sordu bu şekilde 3 yıl peşimden koşan ne olursa olsun ben seni bırakamam ölürüm şu bu diyen adam 5 dk arkamda durmadı inanamıyorum hala ne düşüneyim ne diyim bilmiyorum 5 kilo verdim bu süre içinde hayatımda böyle birşey yaşamamıştım.... biz daha önce defalarca konuştuk kimse istemezse çıkar gider kurarız yuvamızı diye ve ben onun bekar evine gitmeye bile razı olmuştum bekar evini de beraber döşemiştik ne düşünüyo çok merak ediyorum hiç mi vicdanı sızlamıyor hiç uğraşmadan vazgeçmek neden? offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ff

bence sen bu olaylardan cıddı anlamda şoka girip çıkamamışşın .

aranızda gecen dialoga baktım da ,cocugun soyledıklerıne karsılık

o kadar sakin cevaplar vermıssın kı ,o cumlelere karsılık bu sakınlıkte

olmak ıcın ,insanın kesinlikle şok gecırmesı lazım :)

aksı durumda kımse bu kadar sakin kalamaz :)

bence bu ınsandan vazgec .bırak ne hallerı varsa gorsun . bu ınsanlar

ıcın uzulmeye degmez .nasıl bır hayalkırıklıgı yasadıgını tahmın edebılıyorum .

cok zor gercekten ama gececek emin ol .Allah'a havale et .

Son düzenleme:
Neden iç güvey anlamadım ?

Bende oğlumun iç güvey olmasını istemem, bana yakın olmasını da istemem

Oğlumla gelinim her iki aileye de orta uzaklıkta bir evde yaşasınlar isterim, bende öyle yaptım çünkü..

Ama sevgilinizde de iş yok, insan arayı bulmaya çalışır

annesi oğlum biz burda yaşıyoruz onun tüm ailesi ankarada sen orda onların yanında tek olacaksın iç güvey gibi olursun olmaz ben hastayım yanımda ol istiyorum demiş (annesi ms hastası ama ağır değil) ki ben her hafta sonu gider aileni ziyaret eder annene yardım ederiz diye düşünüp söylüyordum sankki kadın izmitden gelin alınca ona bakacak diye garantisi var

bence sen bu olaylardan cıddı anlamda şoka girip çıkamamışşın .

aranızda gecen dialoga baktım da ,cocugun soyledıklerıne karsılık

o kadar sakin cevaplar vermıssın kı ,o cumlelere karsılık bu sakınlıkte

olmak ıcın ,insanın kesinlikle şok gecırmesı lazım :)

aksı durumda kımse bu kadar sakin kalamaz :)

bence bu ınsandan vazgec .bırak ne hallerı varsa gorsun .

evet şok durumum hala devam ediyor genel yapım sakindir ama çok üzüldüğümde içime atarım uçuklarım sivilcelerim sağolsun dışa vurdu yaşadıklarımı ama kimseye birşey diyemiyorum

benim çalıştığım kurumun başka yerde şubesi yok :) bir tek istanbula dolmabahçe sarayına tayinim olurdu ve ben ailen isterse tayın olur istanbula gideriz demiştim izmite yakın olmak için
üü

Sen yapacağını yapmışsın arkadaşım adam değilmiş üzülme canını sıkma ondan evlensende hayır gelmezmiş ben seviyorum evlencem diyebilirdi sinir oldum şimdi
sen Allah'a havale et İnşallah karşına adam gibi bir çıkar mutlu olursun....

Back
X