Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üü
Sen yapacağını yapmışsın arkadaşım adam değilmiş üzülme canını sıkma ondan evlensende hayır gelmezmiş ben seviyorum evlencem diyebilirdi sinir oldum şimdi
sen Allah'a havale et İnşallah karşına adam gibi bir çıkar mutlu olursun....
kızlar ortak arkadaşımız neden aramıyorsun yaptığın şeyin adı ne demiş oda arasam bana kızacak bağıracak bende ağlıcam oda ağlıcak kapatcaz ben onu engellemek istemiyorum oda evlenmek ister ailesi görmek ister demiş bu nası bir mantık ya ne demek şimdi bu anladıysam arap olayım
ben engel olmayım başkasıyla evlensin
ve ve beni beklemesin
evlenecek yaşa gelmiş ama hala annesinin babasının eteğinin altından çıkamamış bir adam müsveddesi mi senin çocuklarına babalık sana kocalık edebilecekti..??
canım yat kalk Allaha şükret bence..
ilk elin rahatladığında da fakir sevindir.. bu ne yaa?
anneleri babaları tarafından yönetilen kadın-erkek fark etmez o kadar aciz geliyor ki bana..
yazıktır yaa..
sen sıkma güzel canını.. dönülmez yol değil ya bana.. Rabbim yolunu açık etsin senden uzak olsun Allaha yakın olsun..
evlenecek yaşa gelmiş ama hala annesinin babasının eteğinin altından çıkamamış bir adam müsveddesi mi senin çocuklarına babalık sana kocalık edebilecekti..??
anneleri babaları tarafından yönetilen kadın-erkek fark etmez o kadar aciz geliyor ki bana..
yazıktır yaa..
sen sıkma güzel canını.. dönülmez yol değil ya bana.. Rabbim yolunu açık etsin senden uzak olsun Allaha yakın olsun..
yazıktır yaa..
Canım bence annesinin aklında başka birisi var , birde söylediğin gibi kimse yanlış anlamasında çok dindar bir aile ise böyle hani tanışan gezen kendi bulduğunu getirenlere karşı çıkan tiplerde var , iç güveysi olayı falan hikaye bence. Bence sen kurtulduğuna şükret yani sevgisinin arkasında duramayan bir adam evlenseniz bile seni ailesine ezdirirdi hep hayırlısı herşeyin
doğru söylüyorsun canım yazdıkların biran kendime getirdi ne yalan söyliyim.... tşk ederim bende burda oturmuş üzülüyorum mal gibi..
arkadaşlar merhaba
3 yıldır çok güzel bir birlikteliğim vardı ve 24 kasımda istemeye gelincekti kurban bayramında ailesine açıkladı ve annesi iç güvey olur düşüncesi ile istemedi babası da bir tanıyalım demis pat diye istemeye gitmek olmaz diye tanışmaya gelecekti 17 kasımda ve 11 kasım akşamı baban hangi gün gelecek ona göre program yapıcam diye aradım ve konuşma aynen şöyle
BEN: hayatım ne zaman gelecek baban?
O: gelmeyecek...
BEN: haftaya mı kaldı?
O: hayır babam da karşı bu işe annemi ikna edememiş biz istemiyoruz dedi..
BEN: sen ne dedin?
O: hiç birşey.. babam bir daha aradığında kararını vermiş ol ya o ya biz dedi..
BEN: e napcaz?
O: konuşmak istemiyorum. kapatalım
BEN: peki.. nası istersen..
sonuç 11 kasımdan beri ne aradı ne sordu bu şekilde 3 yıl peşimden koşan ne olursa olsun ben seni bırakamam ölürüm şu bu diyen adam 5 dk arkamda durmadı inanamıyorum hala ne düşüneyim ne diyim bilmiyorum 5 kilo verdim bu süre içinde hayatımda böyle birşey yaşamamıştım.... biz daha önce defalarca konuştuk kimse istemezse çıkar gider kurarız yuvamızı diye ve ben onun bekar evine gitmeye bile razı olmuştum bekar evini de beraber döşemiştik ne düşünüyo çok merak ediyorum hiç mi vicdanı sızlamıyor hiç uğraşmadan vazgeçmek neden? offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ff
estagfurullah..
ama bakış açımızı değiştirmemiz lazım hepimizin ama yapmakta zorlanıyoruz işte..
yahu bu dünya ben varsam var ben yoksam yok yahuuu..
benci olmalıyız artık..
keserim arkadaş bindiğim dalı köküne kıran mı girdi..
gözyaşım bana lazım hem mutluluk vaktinde dökeceğim ben onu
ciğeri beş para etmez kıt zekalılar için asla![]()
sonuç 11 kasımdan beri ne aradı ne sordu bu şekilde 3 yıl peşimden koşan ne olursa olsun ben seni bırakamam ölürüm şu bu diyen adam 5 dk arkamda durmadı inanamıyorum hala ne düşüneyim ne diyim bilmiyorum 5 kilo verdim bu süre içinde hayatımda böyle birşey yaşamamıştım.... biz daha önce defalarca konuştuk kimse istemezse çıkar gider kurarız yuvamızı diye ve ben onun bekar evine gitmeye bile razı olmuştum bekar evini de beraber döşemiştik ne düşünüyo çok merak ediyorum hiç mi vicdanı sızlamıyor hiç uğraşmadan vazgeçmek neden? offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ff
Sen bu konunun üstünde durma artık...Söylemesi kadar basit olmadığını biliyorum...Ama yapman gereken bu...
Anasının babasının sözünden çıkmayan, bilmemkaç yaşına gelip "dur babama sorayım, anneme danışayım" diyen erkekten şiddetle uzak durun hanımlar...
O adamdan ne koca, ne baba, ne başka bir şey olur...
Bir insandaki uzuv fazlalığı, onun erkek olduğunu göstermiyor...
Erkek dediğin kadınının arkasında duracak...Hatta önünde, sağında, solunda da durabilir, mahsuru yok...
Kadını için mücadele edecek, savaşacak, her türlü engele göğüs gerecek...
Bunları yapamayan/yapmayan erkeğe erkek diyemiyorum artık ben...
Sen bu konunun üstünde durma artık...Söylemesi kadar basit olmadığını biliyorum...Ama yapman gereken bu...
Anasının babasının sözünden çıkmayan, bilmemkaç yaşına gelip "dur babama sorayım, anneme danışayım" diyen erkekten şiddetle uzak durun hanımlar...
O adamdan ne koca, ne baba, ne başka bir şey olur...
Bir insandaki uzuv fazlalığı, onun erkek olduğunu göstermiyor...
Erkek dediğin kadınının arkasında duracak...Hatta önünde, sağında, solunda da durabilir, mahsuru yok...
Kadını için mücadele edecek, savaşacak, her türlü engele göğüs gerecek...
Bunları yapamayan/yapmayan erkeğe erkek diyemiyorum artık ben...