bana da yardım :(((((((((((((

kesinlikle doğru söylüyorsun döneceği günü bekliyorum çok güzel cevaplarım var kendisine... içimde kalanları söylemek istiyorum sadece artık.. ama hergün rüyamda görüyorum :( hep üzülerek uyanıyorummm

Beklediğin sürece o gün gelmeyecek, üzgünüm....
Evrenin işleyişine ters...
Beklemekten vazgeçtiğin zaman, onu unuttuğun zaman her şey senin istediğin gibi olacaktır...
Hayal kırıklığı, öfke, kırgınlık, içindeki duygu her ne ise arındır kendini...
En önemlisi de, tüm bu sıkıntıdan kurtulmak için önce onu affetmelisin...Affetmeyip ona öfke duyduğun sürece kendine zarar vereceksin ve bu durumun içine saplanıp kalacaksın...

Kişisel gelişim tekniklerini biraz araştır, sana yardımcı olacaktır:34:

yolun başında kurtulduğunuz için dualar edin, ve bir damla bile gözyaşı dökmeyin bence...

bu erkekleri ne yapmalı...

yaşlarınızı çok merak ettim.

yazık çocuğa annesi dışarı çıkmasına izin vermemiş 'anaköylü'' n'olcak.
böylelerinin evlenmesi yasaklanmalı, böyleleri bir testten geçirilmeli
ona göre evlilik onayı almalı.

konu sahibi çok mu üzüldün arkadaşım? sana, ''annem izin vermiyor, artık babamda istemiyor'' demiş.acaba burada roller falan mı değişti?sen evlenseydin bununla
kesin aradan 3 ay geçtikten sonra , ağlaya ağlaya baba evine dönerdin heralde.
annesının ağzına bakıp eşini boşayan erkek karakterleri böyle oluşuyor işte
anneleri evrim aşamasına yardım edıyorlar, evlendirince de evrimlerini eşlerinin yanlarında tamamlıyorlar
ee,, nasıl bir evrim başlangıcı yaşadıysalar
elbette öyle bir son yaşıyorlar.:47:

sen bugün üzülürsün belki
ama yarın sevineceksin .merak etme elbet yüreğinin soğuyacak bir gün.

benim yaş 26 arkadaşın yaş 30... kişiliğiyle ilgili birşey diyemem yukarıda Allah var tek kötü yanı çok sessiz ve ailesine hiç gık diyemiyor çok pasif bunun dışında bir sorunumu yoktu açıkcası ama bu meğer bayaaaaaa bi sorunmuş bunu anlamış oldum kötü tecrübeyle....

Beklediğin sürece o gün gelmeyecek, üzgünüm....
Evrenin işleyişine ters...
Beklemekten vazgeçtiğin zaman, onu unuttuğun zaman her şey senin istediğin gibi olacaktır...
Hayal kırıklığı, öfke, kırgınlık, içindeki duygu her ne ise arındır kendini...
En önemlisi de, tüm bu sıkıntıdan kurtulmak için önce onu affetmelisin...Affetmeyip ona öfke duyduğun sürece kendine zarar vereceksin ve bu durumun içine saplanıp kalacaksın...

Kişisel gelişim tekniklerini biraz araştır, sana yardımcı olacaktır:34:

kişisel gelişim teknikleri ilgilendiğim bir alan ama olayın içinde terzi kendi söküğünü dikemiyor hesabı oluyor....

aradaki yorumları okumadım bazı şeyleri kaçırmış olabilirim ama ailesi istemiyorsa ve kesin bir tavırla ya o ya bize getirdilerse durumu ailesine sırtını dönememesi de normal karşılanmalı bence

başta bir şekilde biz yuvamızı kuralım ailem de zamanla ikna olur diye düşünmüştür bu kadar sert bir tepkiyle karşılaşacağını sanmamıştır ama aksini görünce tercihini ailesinden yana kullanmıştır
sonuçta insanın bütün ailesine sırt çevirmesi de kolay bir şey değil

evet haksızlığa uğradığını düşünüyorsun haklısın da fakat bu taraftan bakarsan onu da anlayabilirsin belki

aradaki yorumları okumadım bazı şeyleri kaçırmış olabilirim ama ailesi istemiyorsa ve kesin bir tavırla ya o ya bize getirdilerse durumu ailesine sırtını dönememesi de normal karşılanmalı bence

başta bir şekilde biz yuvamızı kuralım ailem de zamanla ikna olur diye düşünmüştür bu kadar sert bir tepkiyle karşılaşacağını sanmamıştır ama aksini görünce tercihini ailesinden yana kullanmıştır
sonuçta insanın bütün ailesine sırt çevirmesi de kolay bir şey değil

evet haksızlığa uğradığını düşünüyorsun haklısın da fakat bu taraftan bakarsan onu da anlayabilirsin belki

ben zaten en başta demiştim aileni tercih edersen bunu anlayabilirim diye ama bitirmenin de bir adabı var yada hiç uğraşmadan durumu kabullenmek ne kadar etik benim zoruma giden bunlar bitmesi değil...

ben zaten en başta demiştim aileni tercih edersen bunu anlayabilirim diye ama bitirmenin de bir adabı var yada hiç uğraşmadan durumu kabullenmek ne kadar etik benim zoruma giden bunlar bitmesi değil...

o konuda kesinlikle haklısın seni karşısına alıp doğru düzgün konuşarak bitirmesi gerekirdi
uğraşmak konusuna gelince ailesiyle neler konuştular neler yaşadılar bilmiyoruz sadece tercihini ailesinden yana kullandığını biliyoruz

şuan üzgün olman gayet normal ama her şeyin hayırlısı demek lazım zaten olmayacakmış
zamanla atlatırsın herkes hayatında bir şekilde haksızlığa uğruyor daha büyük kayıplar vermeden bu olayı atlattığına şükret yoluna devam et
belki de çok daha iyileriyle karşılaşacaksındır takılıp kalma bu olaya:34:

Back
X