Bana da Yardımcı Olur musunuz Lütfen

:)) insann psilkolojini bozuyorlar git gel ,git gel , birşey yaptıklarıda yoktu,bana histeroskopi yaptılar rahimde yapışıklı var diye,sonra tekrar rahim filmi çektirdim tmm sorun yok açıldı dediler ama yine kalamadım hamile,özele gittim en son doktor bu durumda 10 tanede yaptırsan tutmaz dedi tam açamamışlar hala yapışıklık varmış çok şükür hallettti doktorum.
aynen yolları arşınladım resmen yaaa... erken menopoz dediler ama ilaç vs hiç bişey vermediler allahtan bir rapor çıkarmaya yardımcı oldular ama transferde yaptılar sonuç negatif doktor kanal bulamadı kanamam oldu soğuttular resmen beni :D :D

aynen yolları arşınladım resmen yaaa... erken menopoz dediler ama ilaç vs hiç bişey vermediler allahtan bir rapor çıkarmaya yardımcı oldular ama transferde yaptılar sonuç negatif doktor kanal bulamadı kanamam oldu soğuttular resmen beni :KK70: :KK70:
soğuma canım allah yardımcımız olsun bende 3 yıldır tedavilerle uğraşıyorum,8 kere histeroskopi oldum,neler çektim:((sonunda iyi bir dokyor buldum çok şükür elinden geleni yaptı artık gerisi allah emanet:)

soğuma canım allah yardımcımız olsun bende 3 yıldır tedavilerle uğraşıyorum,8 kere histeroskopi oldum,neler çektim:KK43:(sonunda iyi bir dokyor buldum çok şükür elinden geleni yaptı artık gerisi allah emanet:)
çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberler alırız senden :) hangi doktor ki ?

isim nedir canım doktorunun ? arayıştayım bende zaten ama rapor geçen bir yer olması lazım
canım benim doktorumda geçmiyor ama benim oldugum yer istanbul tüp bebek merkezi taksim orda geçiyor doktorları cok iyi ve cok basarılı bi araştır cnm

canım benim doktorumda geçmiyor ama benim oldugum yer istanbul tüp bebek merkezi taksim orda geçiyor doktorları cok iyi ve cok basarılı bi araştır cnm
evet canım aret kamar araştırdım ücreti de uygun 3 yerde kararsız kaldım işte ... aret kamar , memorial semra hanım ve bahçeci fulya... birde kuzenimin eşi ali osman koyuncuoğlunda yaptırıyor martta transferi olmazsa orası diye dedim

evet canım aret kamar araştırdım ücreti de uygun 3 yerde kararsız kaldım işte ... aret kamar , memorial semra hanım ve bahçeci fulya... birde kuzenimin eşi ali osman koyuncuoğlunda yaptırıyor martta transferi olmazsa orası diye dedim
ali bey'e gittim benim doktoru bulunca bıraktım ali bey'i, aret beyde cok iyi semra hanım da rapor geçmiyor diye biliyorum

ali bey'e gittim benim doktoru bulunca bıraktım ali bey'i, aret beyde cok iyi semra hanım da rapor geçmiyor diye biliyorum
geçen ekim ayında semra hanımda geçmiyordu rapor ama bu sene geçiyormuş ve geçen sene muayene ücreti alırlarken bu sene kaldırmışlar bende anlamadım... o kadar kararsızım ki anlatamam para toplayıp yaptırıcam paramında kötü bir doktorda yanmasını umutlarımın sönmesini istemiyorum :(

geçen ekim ayında semra hanımda geçmiyordu rapor ama bu sene geçiyormuş ve geçen sene muayene ücreti alırlarken bu sene kaldırmışlar bende anlamadım... o kadar kararsızım ki anlatamam para toplayıp yaptırıcam paramında kötü bir doktorda yanmasını umutlarımın sönmesini istemiyorum :KK43:
canım para kalktı değil ön görüşme ücretsiz sonuçta seni muayne edecek ve alacak ,ben de gidecektim vazgeçtm ben sana aret bey yda orda bulunan nurettin bey var onu tavsiye ediyorum canım rapor geçiyor orda düşünme fazla aklını karıştırma

canım para kalktı değil ön görüşme ücretsiz sonuçta seni muayne edecek ve alacak ,ben de gidecektim vazgeçtm ben sana aret bey yda orda bulunan nurettin bey var onu tavsiye ediyorum canım rapor geçiyor orda düşünme fazla aklını karıştırma
evet canım nurettin beyi de duydum aklımdalar ama mayısı beklicem biraz maddiyatı toparlamak için. bahçeci dediki erken menopoz var die önce muayene eder ondan sonra dedi tabi ücreti de ödicekmişim orası o yönden çok saçma geldi

evet canım nurettin beyi de duydum aklımdalar ama mayısı beklicem biraz maddiyatı toparlamak için. bahçeci dediki erken menopoz var die önce muayene eder ondan sonra dedi tabi ücreti de ödicekmişim orası o yönden çok saçma geldi
canım zaten gidiyorsun görüşmeye tabi ki muayne edecek ve para alacak saçma bir sistem yani.allahtan rapor var o yüzden cok bekletme benim başka işlemleri oldugu için cok pahalıya geldi:(

canım zaten gidiyorsun görüşmeye tabi ki muayne edecek ve para alacak saçma bir sistem yani.allahtan rapor var o yüzden cok bekletme benim başka işlemleri oldugu için cok pahalıya geldi:KK43:
işte fsh yüksek yumurta rezervi az ya ondan bakıcak fln diye para alcakmış ön görüşme olmazmış bana öyle diyor. rapor varda işte eşim yeni işe başladı o yüzden sıkışığız biraz yoksa bende hemen başlamak istiyorum :( senin ne kadar tuttu

Merhaba arkadaşlar, bir aşılama denedim negatif oldu. Doktorum ikiyi ve üçü de yapalım diyor. Yani görünürde ben de sıkıntı yok eşimde sayı sıkıntısı vardı ilaçlarla o da düzelmiş ve doktorum şu an sebepsiz infertilite diyor bizim için. Ben tüp yaptırmak istiyorum dedim ama ortada bir sebep olsa direk tüp baslardik diyor. Olmadığı için ikiyi üçü denemekte fayda var diyor. Siz de durumlar nasıldı? Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz ? İki bucuk yıl oldu evliligimiz.. Sebepsiz tüp yapılamaz mı yani çok gel gitliyim yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏼
Bizim de sebepsiz canim ve doktorum aksine asilama onermedi zaten asilamayla olmasiyla normal yolla olmasi arasinda pek fark yok dedi sebepsiz infertilite varsa. O yuzden bosa para vermeyin bence.

işte fsh yüksek yumurta rezervi az ya ondan bakıcak fln diye para alcakmış ön görüşme olmazmış bana öyle diyor. rapor varda işte eşim yeni işe başladı o yüzden sıkışığız biraz yoksa bende hemen başlamak istiyorum :KK43: senin ne kadar tuttu
canım ben histeroskop falan oldum muayne falan hepsi cok tuttu:(

bizde de sebepsiz infertilite vardı. ilaç tedavileri o bu derken 1 kere aşılama yaptık olmadı. sonra kendim hamile kaldım dış gebelik oldu. sol tüpüm alındı iç kanama geçirdim. daha fazla psikolojim kaldırmayınca tüp bebek tedavisine başladık ilk seferde çok şükür oldu. diyeceğim o ki eğer zaman kaybı olmasın diyorsanız ve maddi slklntlnlz yoksa direk tüp bebek deneyin. bu arada rahim filmi vs çekildi mi

Back
X