Bana da Yardımcı Olur musunuz Lütfen

bizde de sebepsiz infertilite vardı. ilaç tedavileri o bu derken 1 kere aşılama yaptık olmadı. sonra kendim hamile kaldım dış gebelik oldu. sol tüpüm alındı iç kanama geçirdim. daha fazla psikolojim kaldırmayınca tüp bebek tedavisine başladık ilk seferde çok şükür oldu. diyeceğim o ki eğer zaman kaybı olmasın diyorsanız ve maddi slklntlnlz yoksa direk tüp bebek deneyin. bu arada rahim filmi vs çekildi mi
Teşekkür ederim canım ben de böyle düşünüyorum ama doktorum ısrar ediyor şans artıyor diye. Çekildi hsg hiç bir sıkıntı yok çok şükür

bizde de sebepsiz infertilite vardı. ilaç tedavileri o bu derken 1 kere aşılama yaptık olmadı. sonra kendim hamile kaldım dış gebelik oldu. sol tüpüm alındı iç kanama geçirdim. daha fazla psikolojim kaldırmayınca tüp bebek tedavisine başladık ilk seferde çok şükür oldu. diyeceğim o ki eğer zaman kaybı olmasın diyorsanız ve maddi slklntlnlz yoksa direk tüp bebek deneyin. bu arada rahim filmi vs çekildi mi
Bu arada çok geçmiş olsun sen de zor günler yasamissin ama çok şükür ilk seferde tutunmuş miniğin her şeye değmiş ♥️

Devlete git 2 aşılama yaptır canım iğneli. Rapor çıkar çok bi para ödemezsin. Aşılamaylada hamile kalınıyor.

Merhaba arkadaşlar, bir aşılama denedim negatif oldu. Doktorum ikiyi ve üçü de yapalım diyor. Yani görünürde ben de sıkıntı yok eşimde sayı sıkıntısı vardı ilaçlarla o da düzelmiş ve doktorum şu an sebepsiz infertilite diyor bizim için. Ben tüp yaptırmak istiyorum dedim ama ortada bir sebep olsa direk tüp baslardik diyor. Olmadığı için ikiyi üçü denemekte fayda var diyor. Siz de durumlar nasıldı? Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz ? İki bucuk yıl oldu evliligimiz.. Sebepsiz tüp yapılamaz mı yani çok gel gitliyim yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏼
canım aşılamayı nerde yaptırdığına bağlı ben üniversite hastanesinde yaptırdığım için 3kez denedim üst üste ama eğer özelde deniyorsan maddi durumu zorlamak demek.Doktorum hala olacağını düşünüyordu benim de 6 keze kadar denemeliyiz diye konuştu hep. Sonra özel merkeze ilk gittiğimde oradaki doktorum da aşılama deneyelim dedi ilk. Şu da bir gerçek tüp bebek süreci yalnızca maddi değil manevi olarak da zor ve yıpratıcı bir süreç aşılama kadar kolay atlatılmıyor vücutta. Hakkınızda hayırlısı olsun. :KK200:

canım aşılamayı nerde yaptırdığına bağlı ben üniversite hastanesinde yaptırdığım için 3kez denedim üst üste ama eğer özelde deniyorsan maddi durumu zorlamak demek.Doktorum hala olacağını düşünüyordu benim de 6 keze kadar denemeliyiz diye konuştu hep. Sonra özel merkeze ilk gittiğimde oradaki doktorum da aşılama deneyelim dedi ilk. Şu da bir gerçek tüp bebek süreci yalnızca maddi değil manevi olarak da zor ve yıpratıcı bir süreç aşılama kadar kolay atlatılmıyor vücutta. Hakkınızda hayırlısı olsun. :KK200:
Teşekkür ederim canim.. Aslında özel bir hastaneye gidiyorum ilk asilamam negatif olunca bir ay verdik. Doktorum martta ikinciyi yapalım dedi ben tüp dedim ama tüpte garanti değil. Hep aşılama olmazsa tüp deneriz onda şans daha yüksek diye geçirdim kafamdan ama şimdi tüp olursa da olmayacakmış gibi geliyor zaten tüpten sonrası da yok.. Bilmiyorum canım içim artık çok umutsuz hastaneye bile gidesim yok. Bizlere de duan da yer ver lütfen elbette yer gök dua ile ne gelirse Allah'tan.. Hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorum. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin ♥️

Teşekkür ederim canim.. Aslında özel bir hastaneye gidiyorum ilk asilamam negatif olunca bir ay verdik. Doktorum martta ikinciyi yapalım dedi ben tüp dedim ama tüpte garanti değil. Hep aşılama olmazsa tüp deneriz onda şans daha yüksek diye geçirdim kafamdan ama şimdi tüp olursa da olmayacakmış gibi geliyor zaten tüpten sonrası da yok.. Bilmiyorum canım içim artık çok umutsuz hastaneye bile gidesim yok. Bizlere de duan da yer ver lütfen elbette yer gök dua ile ne gelirse Allah'tan.. Hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorum. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin ♥
Ben durumumu çok erken öğrendim çok erken başladım yardımcı tedavilere. Şöyle söyleyeyim 1.5yıla 3 kez klomen kullanımı,2 rahim filmi 3 kez aşılama,1histeroskopi,2 tüp bebek süreci.. çok zordu kabul etmem lazım en çok da yıpratıcıydı.. Psikolojimi çok etkiledi. Yıkımlarımı çok derin yaşadım kimseyle paylaşamadım çünkü kimseye anlatamadım sürecimi,yaşadıklarımı. Ekimde tüp bebek denedik sanıyodum ki tüp bebek kesin olan bişey hemen olacak. Olmadı.. En büyük yıkımım da o sefer de oldu. Sonra çok iyi anladım nasip olduğunu. Nasipte yoksa olmayacak evet ama; kader de gayrete aşık be kardeşim. Sonuna kadar deneyeceğim dedim Rabbim nasip edecekse sonuna kadar uğraşacağım. Böylelikle besmeleyle başladım 2.tüp bebek denemesine. Besmeleyle başladım dilimde dualarla devam ediyor, çok şükür pozitifi gördüm. Diyeceğim şu olacak arkadaşım nasipte varsa olacak ama imtihanımız bu demek ki gayret edeceğiz 🌸
En iyi kararı eşinle sen verirsin,duamda sen de olacaksın Rabbim benim kucağıma sağlıkla almayı, sana da tez zamanda hayırlı haberler nasip etsin 💓

Ben durumumu çok erken öğrendim çok erken başladım yardımcı tedavilere. Şöyle söyleyeyim 1.5yıla 3 kez klomen kullanımı,2 rahim filmi 3 kez aşılama,1histeroskopi,2 tüp bebek süreci.. çok zordu kabul etmem lazım en çok da yıpratıcıydı.. Psikolojimi çok etkiledi. Yıkımlarımı çok derin yaşadım kimseyle paylaşamadım çünkü kimseye anlatamadım sürecimi,yaşadıklarımı. Ekimde tüp bebek denedik sanıyodum ki tüp bebek kesin olan bişey hemen olacak. Olmadı.. En büyük yıkımım da o sefer de oldu. Sonra çok iyi anladım nasip olduğunu. Nasipte yoksa olmayacak evet ama; kader de gayrete aşık be kardeşim. Sonuna kadar deneyeceğim dedim Rabbim nasip edecekse sonuna kadar uğraşacağım. Böylelikle besmeleyle başladım 2.tüp bebek denemesine. Besmeleyle başladım dilimde dualarla devam ediyor, çok şükür pozitifi gördüm. Diyeceğim şu olacak arkadaşım nasipte varsa olacak ama imtihanımız bu demek ki gayret edeceğiz 🌸
En iyi kararı eşinle sen verirsin,duamda sen de olacaksın Rabbim benim kucağıma sağlıkla almayı, sana da tez zamanda hayırlı haberler nasip etsin 💓
Amin canım benim inşallah Çok teşekkür ederim desteğin için bana çok iyi geldin ♥️ Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla mutlulukla gelsin mucizen çok sağol ♥️♥️

Back
X