morwenfb Çilekli Turtam Öykümm :) Kayıtlı Üye 2 Kasım 2011 1.844 58 158 22 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi morwenfb #1 Merhabalar ; Yaklaşık bu ay ile beraber 2 aydır bebek için çalışmalarımız başladı. Regl tarihlerimi söyliyim size 2 kasım 6 aralık ve ocağı bekliyoruz fakat ; benım için bu ayın en verımlı tarıhı ne zaman sızce?? Eylülü hatırlayamadığım için yazmadım
Merhabalar ; Yaklaşık bu ay ile beraber 2 aydır bebek için çalışmalarımız başladı. Regl tarihlerimi söyliyim size 2 kasım 6 aralık ve ocağı bekliyoruz fakat ; benım için bu ayın en verımlı tarıhı ne zaman sızce?? Eylülü hatırlayamadığım için yazmadım
B Bahceci Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 7.568 33 0 İstanbul 22 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi morwenfb #2 morwenfb .!.: [ı]merhabalar ; yaklaşık bu ay ile beraber 2 aydır bebek için çalışmalarımız başladı. Regl tarihlerimi söyliyim size 2 kasım 6 aralık ve ocağı bekliyoruz fakat ; benım için bu ayın en verımlı tarıhı ne zaman sızce?? Eylülü hatırlayamadığım için yazmadım [/ı] Genişletmek için tıkla... 32 günde bir adet görüyorsunuz. 18. Gün yumurtlama gününüz, 16-18-20. Günlere dikkat. (22-24-26 aralık) bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
morwenfb .!.: [ı]merhabalar ; yaklaşık bu ay ile beraber 2 aydır bebek için çalışmalarımız başladı. Regl tarihlerimi söyliyim size 2 kasım 6 aralık ve ocağı bekliyoruz fakat ; benım için bu ayın en verımlı tarıhı ne zaman sızce?? Eylülü hatırlayamadığım için yazmadım [/ı] Genişletmek için tıkla... 32 günde bir adet görüyorsunuz. 18. Gün yumurtlama gününüz, 16-18-20. Günlere dikkat. (22-24-26 aralık) bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...