Bana da yazıklar olsun..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Boşanma davası açmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bugün bir kez daha anladım.. Pes yani, bu pişkinliğe bu vurdumduymazlığa pes... 4 yıllık evliydim öfkesini kontrol edemeyen bir eş kişisi vardı, şiddet sonucu bitti.. Bu ilk şiddet, ilk hakaret değildi ama dayandım.. Oğlum için belki düzelir diye dayandım, bilindik son.. Olmadı, düzelmedi.. 4 erkek kardeşler, anne yoktu.. Ben ona yuva verdim, sıcak bir ev yemeği verdim dünyalar tatlısı bir evlat verdim.Karşılığı bu muydu, çalıştım, çabaladım maddi sıkıntımız yoktu ben çalıştığım için...Bir eli yağda bir eli bağdaydı, sadece yuvasına sahip çıkacaktı, bu yaşına kadar görmediği o sıcaklığa... Daha da sıkı sarılacak, ama yapmadı rezil etti bizi herkese... Şu an hiçbir şey olmamış gibi komik tiktoklar paylaşıyor.. Pes.. İnsanda biraz mahçubiyet, biraz pişmanlık olmaz mı ya... Normal zamanlarda aklı başında konuşur hiç mi ben ne yaptım diye sorgulamaz...Böyle yapması benim işimi kolaylaştırıyor, hiç kafa karışıklığım olmuyor hiçbir çaba göstermediği için... Ama, el insaf ya, yazıklar olsun verdiğim emeklere, ailemi karşıma alışlarıma, kalbimi vermiş oluşuma... Bana da yazıklar olsun, bunu adam yerine koyuşlarıma...

Oohh ne güzel kustun , iyi gelmiştir umarım,zaten kararını vermişsin boşver önüne bak ...

Henüz gerçekleşmedi, dava çok ileri bir tarihe verilmiş... Oğlumu sorma hakkımı elimden alamazsın diyor, yoksa engelledim, arada oğlunu soruyor..

Henüz gerçekleşmedi, dava çok ileri bir tarihe verilmiş... Oğlumu sorma hakkımı elimden alamazsın diyor, yoksa engelledim, arada oğlunu soruyor..
Tabi ki engelleyemezsin arayıp sorabilir mesaj atabilir. Ama Facebook, İnstagram gibi şeylerden takip etmeyin. Tiktokları nereden görüyorsunuz onun da ayrı programı mı var?

Kadınlar olayın etkisi ile bikaç ay mahvoluyoruz.
Ağlıyoruz zırlıyoruz bunalıma giriyoruz.
Sonra işin içinden güçlenip çıkıyoruz.
Ama adamlar öyle değil,ilk başta rahatlamış hissediyorlar.bikaç ay sakin geçiyor laylaylom.
Sonra yavaş yavaş vuruyor acısı ve ömür boyu devam ediyor.
Merak etmeyin zamanla herşey oturur kafanızda yerine.

Tabi ki engelleyemezsin arayıp sorabilir mesaj atabilir. Ama Facebook, İnstagram gibi şeylerden takip etmeyin. Tiktokları nereden görüyorsunuz onun da ayrı programı mı var?
Tiktoktan izlediğini, watsapptan paylaşmış.. Sosyal ağları yok zaten... Yani komik videolar izleyip, hoşuna gideni paylaşıyor... Dur ya ben karımı dövdüm hakkı olarak bana dava açtı yuvam yıkılıyor diyip üzülüp,kurtarmak için çabalayacağı yerde.. O, komik videolar izliyor..

İzleme bence onun goruntulerını engelle canım.Bende bakıodum baktım kendıme zarar verıorum.Affetme canım.Sakın affetme.Daha fazla canın acır.

Aynen öyle olacak, bu saatten sonra yaşayacağı pişmanlık da asla umrumda olmayacak..

Eşine şiddet gösteren adamdan mantıklı hareket bekleme zaten o mantık ve akla sahip olsa yaptıklarını yapmazdı

Tiktokcu ise o adam hala ergendir der gecerim, kac kurtar kendini, bide siddet uyguluyor yok öyle birsey dedigim gibi kendini kkurtar

Erkeklerde bu aşamalarda bi vurdumduymazlık bi umursamaz görünme çabası ve ruh hali olur, Onlara biraz geç dank ediyo canım, o bikaç ay sonra kafasını duvarlara vuracak ama bizim umrumuzda olacak mı? Tabiki hayır O yüzden sen takma kafana bunlara, kararını vermişsin yoluna bak güzelce.. Allah bundan sonra kalbine göre versin inşallah

Kendisini mutlu gösteriyor. Hiç inanmadım çok iyi olduğuna. Çok doğru bir karar vermişsiniz, yolunuz açık olsun. Birkaç aya kapınıza dayanır ağlayarak.

Her şey insan için. Evvela bunu unutmayalım. Maalesef fazla vefakarlığın sonu böyle vefasızlık olabiliyor. Ama siz hiç üzülmeyin bakın hayat bundan sonra daha da güzel devam edecek. Oğlunuza sarılın ve bugünlerin geçici olduğunu unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…