Bana da yazıklar olsun..

takip etmeyin adamı siz de
Takip etmiyorum wattsaptan durum yapmış.. Çocuk için iletişimimiz olduğu için silmedim numarasını, engellemedim olay çıkarır... Sizin bu kısa ve keskin cevaplarınız beni benden alıyor, her konuda böylesiniz, her konuda diyecek böyle keskin cevaplarınız var..Belki de hiçbir şey yaşamamışsınızdır, hiçbir zorluk hiçbir sıkıntı, belki de hiç derdiniz yoktur.. Uzaktan atıp tutmak kolay geliyordur..

Anlattığınız pişkinlik şaşırtmadı ya. Kuyruğu dik tutma, mutluyum mesajı verme çabasında şuan. Zaten kendi kendine muhasebe yapıp, hatalarını anlayıp, yaptıklarından utanacak, kedere bürünecek bir insan olsaydı, sizi kendisinden bu kadar tiksindirecek bir adam olmazdı. Mayası bozukmuş. Hayırlısıyla boşanın, siz çok mutlu olursunuz da böyle dangozlar ancak bir süre daha mutluyum, hayatımı yaşıyorum diye takılır, sonra da dibe vururlar. O yüzden içinizi ferah tutun, bu adama öfkelenmek yerine acıyın yani. Siz kaybetmediniz, o kaybetti.

allah aşkına boş tepki vermeyin ya. her şeye bir bahane. mevcut konuşma varsa numarasını silin, durumunu görmezsiniz. bişey yazacağınız zaman konuşmadan devam edersiniz. konuşma yoksa dahi kişinin durumlarını görmeyeceğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz, durumun üzerine basılı tutunca çıkıyor.

alın size 2 tane çözüm. başka bahane?

Verdiğiniz karar için tebrikler en doğrusunu yapmışsınız umarım süreç en hayırlı bir şekilde sonuçlanır davayı nasıl açtınız anlaşmalı mi
Evladinizla beraber huzurlu mutlu çok güzel günleriniz olsun

Hiç üzülmeyin zaten normal bir insan olsa size onları yaşatmaz başının üstünde tasirdi atasözü ne güzel der Eşek hoş laftan ne anlar
Ne mutlu gerçek yüzünü görmüşsünüz kurtulduğunuza sevinin

simdi kizma ama her bosanan insan aci cekmiyorki. adam belkide gercekden huzurlu ve mutlu.
bazen bosandigi icin kurban kesen kadin bazende erkek oluyor.
seni dövmesine (ilk olay haric) kendin izin vermissin. aileni kendin karsina almissin ( bu durum evlendigin adamin basindan beri iyi bir mal olmadigini gösteriyor) - kendin sevmissin (bence niye böyle bir adami sevdim diye ruhunun derinlerine in)
Kendin bir "yuva kurma" hevesinle yola cikip haraket etmissin. adam sokak kedisi degilki, yuva verdim, sicak yemek verdim, cocuk verdim diyesin. beraber yasadiniz, yediniz, ictiniz, sex yapip cocuk yaptiniz. adama özel yapilan net ne var ortada???

Sorunum durumlarını nasıl görmem, görmek istemiyorum değil ki... Benim sorunum başka, ben görsem de görmesem de onu paylaşması.. Bilmem anlatabildim mi

İşte bazı fedekalıklar yaptım.. Mutlu olmadığını biliyorum, keşke mutlu olsa da düşse yakamdan.. Hala çocuğumun annesinin, istediğin gibi yaşayamazsın diyor... Amacı ben mutluyum imajı çizmek biliyorum.. İlk günler pişmanım modundaydı ben karşılık vermeyince böyle bir yol çizdi..

Erkeklerin aklı geç geliyo derler muhtemelen şimdi oh be eve geliyorum dir dir eden yok bu saate kadar neredeydin diyen yok vsvs gibi cümlelerle teselli ediyordur kendini. Ama tüm bunlar bi yere kadar bı süre sonra insan onu seven bu saatte kadar nerdeydin diyecek merak edecek birine ihtiyaç duyuyo . akıllı olan bunu biliyo yaşamadan ona göre davranıyo akılsız olaninsa derse ihtiyacı var

Sorunum durumlarını nasıl görmem, görmek istemiyorum değil ki... Benim sorunum başka, ben görsem de görmesem de onu paylaşması.. Bilmem anlatabildim mi
paylaştığını görmeseydiniz böyle bi sorununuz olmayacaktı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…