Takip etmiyorum wattsaptan durum yapmış.. Çocuk için iletişimimiz olduğu için silmedim numarasını, engellemedim olay çıkarır... Sizin bu kısa ve keskin cevaplarınız beni benden alıyor, her konuda böylesiniz, her konuda diyecek böyle keskin cevaplarınız var..Belki de hiçbir şey yaşamamışsınızdır, hiçbir zorluk hiçbir sıkıntı, belki de hiç derdiniz yoktur.. Uzaktan atıp tutmak kolay geliyordur..takip etmeyin adamı siz de
allah aşkına boş tepki vermeyin ya. her şeye bir bahane. mevcut konuşma varsa numarasını silin, durumunu görmezsiniz. bişey yazacağınız zaman konuşmadan devam edersiniz. konuşma yoksa dahi kişinin durumlarını görmeyeceğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz, durumun üzerine basılı tutunca çıkıyor.akip etmiyorum wattsaptan durum yapmış.. Çocuk için iletişimimiz olduğu için silmedim numarasını, engellemedim olay çıkarır... Sizin bu kısa ve keskin cevaplarınız beni benden alıyor, her konuda böylesiniz, her konuda diyecek böyle keskin cevaplarınız var..Belki de hiçbir şey yaşamamışsınızdır, hiçbir zorluk hiçbir sıkıntı, belki de hiç derdiniz yoktur.. Uzaktan atıp tutmak kolay geliyordur..
Sorunum durumlarını nasıl görmem, görmek istemiyorum değil ki... Benim sorunum başka, ben görsem de görmesem de onu paylaşması.. Bilmem anlatabildim miallah aşkına boş tepki vermeyin ya. her şeye bir bahane. mevcut konuşma varsa numarasını silin, durumunu görmezsiniz. bişey yazacağınız zaman konuşmadan devam edersiniz. konuşma yoksa dahi kişinin durumlarını görmeyeceğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz, durumun üzerine basılı tutunca çıkıyor.
alın size 2 tane çözüm. başka bahane?
İşte bazı fedekalıklar yaptım.. Mutlu olmadığını biliyorum, keşke mutlu olsa da düşse yakamdan.. Hala çocuğumun annesinin, istediğin gibi yaşayamazsın diyor... Amacı ben mutluyum imajı çizmek biliyorum.. İlk günler pişmanım modundaydı ben karşılık vermeyince böyle bir yol çizdi..simdi kizma ama her bosanan insan aci cekmiyorki. adam belkide gercekden huzurlu ve mutlu.
bazen bosandigi icin kurban kesen kadin bazende erkek oluyor.
seni dövmesine (ilk olay haric) kendin izin vermissin. aileni kendin karsina almissin ( bu durum evlendigin adamin basindan beri iyi bir mal olmadigini gösteriyor) - kendin sevmissin (bence niye böyle bir adami sevdim diye ruhunun derinlerine in)
Kendin bir "yuva kurma" hevesinle yola cikip haraket etmissin. adam sokak kedisi degilki, yuva verdim, sicak yemek verdim, cocuk verdim diyesin. beraber yasadiniz, yediniz, ictiniz, sex yapip cocuk yaptiniz. adama özel yapilan net ne var ortada???
Erkeklerin aklı geç geliyo derler muhtemelen şimdi oh be eve geliyorum dir dir eden yok bu saate kadar neredeydin diyen yok vsvs gibi cümlelerle teselli ediyordur kendini. Ama tüm bunlar bi yere kadar bı süre sonra insan onu seven bu saatte kadar nerdeydin diyecek merak edecek birine ihtiyaç duyuyo . akıllı olan bunu biliyo yaşamadan ona göre davranıyo akılsız olaninsa derse ihtiyacı varBoşanma davası açmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bugün bir kez daha anladım.. Pes yani, bu pişkinliğe bu vurdumduymazlığa pes... 4 yıllık evliydim öfkesini kontrol edemeyen bir eş kişisi vardı, şiddet sonucu bitti.. Bu ilk şiddet, ilk hakaret değildi ama dayandım.. Oğlum için belki düzelir diye dayandım, bilindik son.. Olmadı, düzelmedi.. 4 erkek kardeşler, anne yoktu.. Ben ona yuva verdim, sıcak bir ev yemeği verdim dünyalar tatlısı bir evlat verdim.Karşılığı bu muydu, çalıştım, çabaladım maddi sıkıntımız yoktu ben çalıştığım için...Bir eli yağda bir eli bağdaydı, sadece yuvasına sahip çıkacaktı, bu yaşına kadar görmediği o sıcaklığa... Daha da sıkı sarılacak, ama yapmadı rezil etti bizi herkese... Şu an hiçbir şey olmamış gibi komik tiktoklar paylaşıyor.. Pes.. İnsanda biraz mahçubiyet, biraz pişmanlık olmaz mı ya... Normal zamanlarda aklı başında konuşur hiç mi ben ne yaptım diye sorgulamaz...Böyle yapması benim işimi kolaylaştırıyor, hiç kafa karışıklığım olmuyor hiçbir çaba göstermediği için... Ama, el insaf ya, yazıklar olsun verdiğim emeklere, ailemi karşıma alışlarıma, kalbimi vermiş oluşuma... Bana da yazıklar olsun, bunu adam yerine koyuşlarıma...
paylaştığını görmeseydiniz böyle bi sorununuz olmayacaktı amaSorunum durumlarını nasıl görmem, görmek istemiyorum değil ki... Benim sorunum başka, ben görsem de görmesem de onu paylaşması.. Bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?