Ay biran ben mi yazdım bunu oldum,al benden de o kadar akannehir
[B] Gercektenmi bilmiyorumkismile çok zor oluyor beni sen daha iyi anlarsın
Çaycımız bile yok , olsa bayan olurdu, [/B]
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay biran ben mi yazdım bunu oldum,al benden de o kadar akannehir
[B] Gercektenmi bilmiyorumkismile çok zor oluyor beni sen daha iyi anlarsın
Çaycımız bile yok , olsa bayan olurdu, [/B]
aynen ya bendee konuscak kımse yokk hepsi erkekk onlarlada muhattap olmuyorummmm:kedi:
Bende muhatap olmuyorum ama iyi insanlar ne bahtsızız, hele cumartesi çalışmak çok sinir bozucu senin nasıl :gitme:
Bende muhatap olmuyorum ama iyi insanlar ne bahtsızız, hele cumartesi çalışmak çok sinir bozucu senin nasıl :gitme:
Ayy ben yalnız değilmişim..hihoyyyt
Aynen öğle arası değişiklik bile yapamıyorum. buraya tıkılıp kalıyorum.
Aşırı sigara içiyorum, sıkıntımdan, bura bildiğiniz gibi değil şehir merkezinin dışında kalıyor
Akşam 6 da çıkıyoruz. eve ruh gibi gidiyorum. işyerinin kapısının önüne bile çıkamıyorum her zaman
Uygun olmuyor.....hani hava alıyım şöyle bi dışarıyı izliyim yok bende
Sessizlikten boğuluyorum. rahatlık buysa evet rahatım.
Hiç bir sosyal çevre yok, evede zaten sıkıntımdan kıt düşüyorum...benneyaptımki
aynı ben gibisin:roflol::roflol:lalenin dedıgı gibi aslında en güzeli işyerınde bayanlada erkeklerde mesafe önemliii bencede cnmvereliniortak
Doğru diyosun işin o tarafıda var, napmalı bilemedim.
İşim rahat ama , bazen çok boş kaldığımda oluyor, bazende yoğun olduğum oluyor
Yani sonucta akşama kadar burdayım
Evime çok yakın , servis var
Bir taraftan araştıyım diyorum. ama birdende bırakıp gidilmez burası
Hadi buldum çat diye gidemem,
Ben olsam maaştan çok işyerimdeki rahatlığa bakarım..
Kadın yokmuş,erkek çokmuş pek sallamam ben..
Kadınlarla da erkeklerle de hep aynı mesafede olduğum için farketmez benim için..
Ama sizin maddi olarak daha büyük beklentileriniz varsa iş araştırın inşallah gönlünüze göre bir yer bulursunuz..
Özel sektör böyle, ama benim halamda istda. özel sektörde çalışıyor
Türkiye çapında bir şirket büyük, cumartesi çalışmıyorlar. her hakları var memurdan kat kat iyi.. tatiller desen öyle
Yıllık iznim 15 gün benim, kızlar allah kolaylık versin diyecek başka bişey bulamıyorum
Senin maaş nasıl özel olmazsa,benimde Konya ile çalıştıgım firmalar var sengözlerimebaksanab
Senin maaş nasıl özel olmazsa,benimde Konya ile çalıştıgım firmalar var sengözlerimebaksanab
Teşekkür ederim lale, maddi olarak büyük beklentim tabiki yok
Alsam ne kdar alacağım en fazla, sanırım ruhende beni burası çok bunalttı ve yıprattı sanırsam ondan bu çırpınışım...
Bizimde var konyada ve bursada çalıştığımız firmalar,
Ayyy bide tanıdık çıkarmışız.. bizim sektörde bayanlar genelde yalnızda ondan
cnm benımkı konya firması degıl burası bölge müdürlüğü manisa firması normaldee ii allaha cok şükür :Saruboceq: