• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da yol gösterir misiniz? Çok sıkıntıdayım

[B] Gercektenmi bilmiyorumkismile çok zor oluyor beni sen daha iyi anlarsın
Çaycımız bile yok , olsa bayan olurdu, [/B]

Aynen benimde öyle çaycı olsa o bile yok,temizliğide gece güvenlikçi yapıyor gerek görmüyorlar,bazen dertleşecek arkadaş arıyorum yada söyle öğle arası çıkıp yemek yiyeyim diyeyim olmuyor sanayiler merkezden oldugu için,çok zor bir ömür böyle gitmez farkındayım eyvahedigeldismile

Ben olsam maaştan çok işyerimdeki rahatlığa bakarım..
Kadın yokmuş,erkek çokmuş pek sallamam ben..
Kadınlarla da erkeklerle de hep aynı mesafede olduğum için farketmez benim için..
Ama sizin maddi olarak daha büyük beklentileriniz varsa iş araştırın inşallah gönlünüze göre bir yer bulursunuz..

sizi anlayabiliyorum bende erkeklerin icinde calismistim bazen cok bunaltici oluyor..su siralar krizden dolayi bircok kisi isten cikarilliyor,maaslarda iniyor.tr de durum nasil tam bilmiyorum.rahatini bozma derim..ama bir yandan da ayni sartlarda daha yuksek maasli is bak.

Ayy ben yalnız değilmişim..hihoyyyt
Aynen öğle arası değişiklik bile yapamıyorum. buraya tıkılıp kalıyorum.
Aşırı sigara içiyorum, sıkıntımdan, bura bildiğiniz gibi değil şehir merkezinin dışında kalıyor
Akşam 6 da çıkıyoruz. eve ruh gibi gidiyorum. işyerinin kapısının önüne bile çıkamıyorum her zaman
Uygun olmuyor.....hani hava alıyım şöyle bi dışarıyı izliyim yok bende
Sessizlikten boğuluyorum. rahatlık buysa evet rahatım.
Hiç bir sosyal çevre yok, evede zaten sıkıntımdan kıt düşüyorum...benneyaptımki

Bende muhatap olmuyorum ama iyi insanlar ne bahtsızız, hele cumartesi çalışmak çok sinir bozucu senin nasıl :gitme:

Özel sektör böyle, ama benim halamda istda. özel sektörde çalışıyor
Türkiye çapında bir şirket büyük, cumartesi çalışmıyorlar. her hakları var memurdan kat kat iyi.. tatiller desen öyle
Yıllık iznim 15 gün benim, kızlar allah kolaylık versin diyecek başka bişey bulamıyorum

Ayy ben yalnız değilmişim..hihoyyyt
Aynen öğle arası değişiklik bile yapamıyorum. buraya tıkılıp kalıyorum.
Aşırı sigara içiyorum, sıkıntımdan, bura bildiğiniz gibi değil şehir merkezinin dışında kalıyor
Akşam 6 da çıkıyoruz. eve ruh gibi gidiyorum. işyerinin kapısının önüne bile çıkamıyorum her zaman
Uygun olmuyor.....hani hava alıyım şöyle bi dışarıyı izliyim yok bende
Sessizlikten boğuluyorum. rahatlık buysa evet rahatım.
Hiç bir sosyal çevre yok, evede zaten sıkıntımdan kıt düşüyorum...benneyaptımki

ben mi konusyorum neee:roflol::roflol:sigara hariç:roflol:

Doğru diyosun işin o tarafıda var, napmalı bilemedim.
İşim rahat ama , bazen çok boş kaldığımda oluyor, bazende yoğun olduğum oluyor
Yani sonucta akşama kadar burdayım
Evime çok yakın , servis var
Bir taraftan araştıyım diyorum. ama birdende bırakıp gidilmez burası
Hadi buldum çat diye gidemem,

Para önemli ama diğer artılarıda başka işte bulamayabilirsin,evine yakın ve servisi olması bence büyük avantaj.Hem mali krizdeler diyorsun,doğrudur çok iş yeri krizde,ortalık düzelince maaşını arttırabilirler,işten çıkarmamışlar ya o güzel..ama bu arada araştırısın daha uygun bir iş bulursan çıkarsın,buda ikinci yol.Fakat işsizlik had safhada biliyorsun değilmi?

Ben olsam maaştan çok işyerimdeki rahatlığa bakarım..
Kadın yokmuş,erkek çokmuş pek sallamam ben..
Kadınlarla da erkeklerle de hep aynı mesafede olduğum için farketmez benim için..
Ama sizin maddi olarak daha büyük beklentileriniz varsa iş araştırın inşallah gönlünüze göre bir yer bulursunuz..

Teşekkür ederim lale, maddi olarak büyük beklentim tabiki yok
Alsam ne kdar alacağım en fazla, sanırım ruhende beni burası çok bunalttı ve yıprattı sanırsam ondan bu çırpınışım...

Özel sektör böyle, ama benim halamda istda. özel sektörde çalışıyor
Türkiye çapında bir şirket büyük, cumartesi çalışmıyorlar. her hakları var memurdan kat kat iyi.. tatiller desen öyle
Yıllık iznim 15 gün benim, kızlar allah kolaylık versin diyecek başka bişey bulamıyorum

Bakalım ben Eylülde ki işe çok umut bağladım nasıl olacak önlisans mezunu olduğum için şansın yüksek dediler ama CADIARZU evet anlattığın gibi iş yerleride çok her özel sektör kötü diye bir sey yok,patronumdan rahatsızlığım yok sadece tıkılıp kalmak bir süre sonra boğuyo

Teşekkür ederim lale, maddi olarak büyük beklentim tabiki yok
Alsam ne kdar alacağım en fazla, sanırım ruhende beni burası çok bunalttı ve yıprattı sanırsam ondan bu çırpınışım...

Rahatta olsan,karışanda olmasa,yalnızlık sıkıcı,ama iş bulmadan işi bırakmak gibi bir niyetim yok Allaha şükür bunuda bulamayanlar var ama insan daha aktif daha sosyal olmak istiyor bir pazar yetmiyor ki :umursamaz:

cnm benımkı konya firması degıl burası bölge müdürlüğü manisa firması normaldee ii allaha cok şükür :Saruboceq:

Manisa ile de çalışıyoruz bayilerimiz var,hele manisa da biri var gıcık oluyorum bayana yoktan anlamıyo hiç,patronda patron sempatiksalakcinni

Bence de yeni bir iş aramadan önce şu anki iş yerinle bi konuş,durumunu anlat..sorumlulukların olduğunu vurgulamalısın

Back
X