Bende 4 yıl çalıştım özel bir şirkette 4 yılın sonunda pes edip işten ayrıldım. Tabi ne tazminat ne bir şey geçen 4 yılıma verdiğim emeğe yanıyorum benim iş yerimde sanayi sitesindeydi, az çok bilirim çekilen sıkıntıyı patronum saolsun öğlen yemeklerinde bile paydos yaptırmıyodu oda yetmezmiş gibi yemek esnasında sürekli iş verip yemeği bile burnumdan getiriyodu.
Hepsine sabrettim birde ilk işe girdiğimde çıkan elemandan daha az bir maaşa çalıştırdı beni izinlerimi kullandırtmadı.Benim sosyal hakkım 15 gün iznim var dediğimde burası fabrika değil işine geliyorsa diyordu:bbo:. Bence iş rahat diye oturup senelerinizi ziyan etmeyin derim 4 yıl çalıştım en son yaptığı zamla aldığım maaş 800 tl onunda zaten yol parası filan derken bişey kalmıyordu çıktım kurtuldum çok şükür sizde iş bakın bence bir an önce zam yapar diye boşuna günlerinizi de kendinizide ziyan etmeyin orda, kriz filan bahane kriz var deyip bizede zam yapmayan patron maaşallah kendine gelince hiç kriz filan kalmıyordu hepsi oyalama taktiği başkada bir şey değil...:1closedeyes: