- 6 Ocak 2013
- 906
- 577
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama biz çok iyi anlaşıyoruz ve kişisel hiç bi problemimiz olmadı. Aslında ben evlenip oraya gitmeyi hiç isemiyorum fakat şuanki şartlarımız bunu gerektiryor.
tek sorunsa ailesi. Erkek arkadaşım ailesinin yanındayken herşeyime müdahale ediyor. yok şöle yapmadın yok böyle davranmadın. yani içinden sanki başka bi o çıkıyor. Ve bu ara isteme durumu gündemde ben ise aile apartmanında oturmak istemiyorum. Oda bunu kabul etmiyor. Sanki orada oturusam çok mutsuz olacağım ve sürekli kavga edicez.
Bu sene yazın ilk defa vana gittim
müdahalesi kıyafet konusunda genel olarak.
ben oraya gitme konusunda hala cesaretlı değilim şuan tamamen dibe vurmuş durumdayım. Benim hayatımda bu kadar emeği olan birne üstelik sevdiğim insana ben orda yaşayamam ailenle barınamam demek hiç kolay değil![]()
burdaki hayatım cehennem zaten ordaki tecrubeyle sabit cehennem olacak. bu durumda ben ne olucam ne yapıcam![]()
bu senin bir konundaki mesajın. Erkek arkadaşın ailesine çok bağlı. çok arada kalırsın gibi duruyor
konu yalnızca yazdıklarınızdan ibaretse haklısınız elbette ama bugüne kadar yaşananlar ve pat diye "ben senin ailenle aynı yerde oturmak istemiyorum." lafı vatandaşı irite etmiş olabilir.
Aileyle çekişmeleriniz oldu mu? Neden böyle bir düşünce oluştu karşı tarafta? Ayrıca siz eşiniz için değil birlikte kuracağınız yuvanız için van' a gideceksiniz olayı tek taraflı bir fedakarlık olarak görmek makul değil.
Karşı taraf sizin için bulunduğunuz şehire gelse bu durumda aynı tepkiyi verme hakkına sahip olur ki bu aile birliğini zedeler.
Tüm yazılanları okumadım ama birlikte oturma fikrine karşıyım, insanın özeli olmaz bir kere. Bu konuyu konuşmalısınız yalnız olayı senin ailen yok senin yüzünden zemininden taşımalısınız.
Ayrıca sorun gerçekten aileyse çözülmez çünkü insanlar ailelerini atamazlar...
ailesiyle hiç bir sorunum yok hatta çok iyi insanlar. Kardeşleri beni görünce kız erkek farketmio hemen toparlanırlar mesela annesi babasıda başımızın tacıın emrindeyiz diyip duruyolar.
Bu düşünce oluştu çünkü ben ona aynen şöle dedim. Ben oraya gelicem tamamen yalnız kalıcam birde çalışmazsam aynı bahçe içinde hapis gibi olucam en azından biraz uzak olalım canım sıkıldığında çıkar annene giderim yürürüm havam değişir. Oda bana benim evim var elalem ne der kız istanbuldan geldide beğenmedi bunları gitti der ben ne söyliyim evdekilere de ayrı yere çıkalım vs vs
son konuşma ise şöle gelişti, dedim ki ben ona evi nerden tutmayı düşünüyorsun bi ara benim gelip bi ön araştırma yapmam gerek, oda köpürdü tabi böyle bişi olmayacak sen bizi bölmeye çalışıosun ama bunu müsade etmem die bunun üsütüne bende, bu benim net kararımdır bu konuda asla taviz vermemem, ayrılık sebebimiz olur, hatta düşün benimle aynı düşüncede olursan beni biraz düşünürsen ara yoksa arama dedim, ve kapattık. Zaten aramadı bugün 3 gün oldu. Demekki daha önemliymiş milletin ne diyeceği ailesi.
Birlikte oturmaktan kastım aynı bahçe içinde olmak. Aynı çatı altında değil yani. Bence sorun onun ailesinden kaynaklı değil ailesinin birşey söylediğini düşünmüyorum. Sorun onda o böyle düşünüyor sadece eminim bundan.
ailesiyle hiç bir sorunum yok hatta çok iyi insanlar. Kardeşleri beni görünce kız erkek farketmio hemen toparlanırlar mesela annesi babasıda başımızın tacıın emrindeyiz diyip duruyolar.
Bu düşünce oluştu çünkü ben ona aynen şöle dedim. Ben oraya gelicem tamamen yalnız kalıcam birde çalışmazsam aynı bahçe içinde hapis gibi olucam en azından biraz uzak olalım canım sıkıldığında çıkar annene giderim yürürüm havam değişir. Oda bana benim evim var elalem ne der kız istanbuldan geldide beğenmedi bunları gitti der ben ne söyliyim evdekilere de ayrı yere çıkalım vs vs
son konuşma ise şöle gelişti, dedim ki ben ona evi nerden tutmayı düşünüyorsun bi ara benim gelip bi ön araştırma yapmam gerek, oda köpürdü tabi böyle bişi olmayacak sen bizi bölmeye çalışıosun ama bunu müsade etmem die bunun üsütüne bende, bu benim net kararımdır bu konuda asla taviz vermemem, ayrılık sebebimiz olur, hatta düşün benimle aynı düşüncede olursan beni biraz düşünürsen ara yoksa arama dedim, ve kapattık. Zaten aramadı bugün 3 gün oldu. Demekki daha önemliymiş milletin ne diyeceği ailesi.
Birlikte oturmaktan kastım aynı bahçe içinde olmak. Aynı çatı altında değil yani. Bence sorun onun ailesinden kaynaklı değil ailesinin birşey söylediğini düşünmüyorum. Sorun onda o böyle düşünüyor sadece eminim bundan.
verici değil sadece şartlara göre davrandım. Ben zaten farklı bi kültürüm dibdibe ailenle olursak sorun yaşarız diyorum, mutlaka ters düşeceğimiz şeyler olacak bunu yaşamayalım diorum. Oda bana senin niyetin belli sen bizi bölmek istiyosun die cevap veriyo![]()