- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi redhairgirl
-
açıkça sorsaydiniz buraya yazmaktan çok daha net cevaplar alırdinizHerkese merhaba. Biliyorsunuz dün sevgililer günüydü. Sevgilim 1 aydır kendi memleketindeydi geçen hafta annesi ameliyat oldu. Dün döndü ve görüştük. Ben en azından bir sevgililer günün kutlu olsun tarzı bir söz söylemesini falan bekledim ama hiç demedi herhangi bir hediye falan da almamış. Ben ona almıştım ve biraz bozuldum açıkcası ben almadım hediye ama telafi ederim vs tarzı bir şey dedi(bu arada parasızlıktan vs değil kesinlikle çok iyi bir maaşı var). Bu bizim ilk sevgililer günümüzdü. 1 olaydan yola çıkarak böyle düşünülür mü bilmiyorum ama bana değer vermiyormuş gibi hissettim ve baya üzüldüm. Sizce gerçekten öyle mi yoksa abartıyor muyum?
bence burda sevgilisizlik vs yok da düşünememiş gibi geldi.Normalde benimle ilgilenen biri aslında daha önce 1-2 kez almıştı ama romantik biri değil öyle.
Açıkça sorsam tabiki değrr veriyorum falan deraçıkça sorsaydiniz buraya yazmaktan çok daha net cevaplar alırdiniz
Deprem bölgesinde değilim ve bir yakınımda yok oralarda ama ona rağmen 14 şubatı unuttum gün ortasında aklıma geldi gördüğüm bir şeyden aaa bu gün sevgililer günüydü diye ki birde ameliyat durumu falan varmış annesinin bence bu zamanda buna takılmayın unutmuştur bence cidden ki sosyal medyada da yine malum sebepten öyle hatırlatacak reklam vs olmadı çoğu insanın aklına bile gelmedi bu sene benceHerkese merhaba. Biliyorsunuz dün sevgililer günüydü. Sevgilim 1 aydır kendi memleketindeydi geçen hafta annesi ameliyat oldu. Dün döndü ve görüştük. Ben en azından bir sevgililer günün kutlu olsun tarzı bir söz söylemesini falan bekledim ama hiç demedi herhangi bir hediye falan da almamış. Ben ona almıştım ve biraz bozuldum açıkcası ben almadım hediye ama telafi ederim vs tarzı bir şey dedi(bu arada parasızlıktan vs değil kesinlikle çok iyi bir maaşı var). Bu bizim ilk sevgililer günümüzdü. 1 olaydan yola çıkarak böyle düşünülür mü bilmiyorum ama bana değer vermiyormuş gibi hissettim ve baya üzüldüm. Sizce gerçekten öyle mi yoksa abartıyor muyum?
bence bundan emin olsaydınız sorarsiniz,Açıkça sorsam tabiki değrr veriyorum falan der
Yorumları okumadım ama siz ne hediye aldınız çok merak ettimHerkese merhaba. Biliyorsunuz dün sevgililer günüydü. Sevgilim 1 aydır kendi memleketindeydi geçen hafta annesi ameliyat oldu. Dün döndü ve görüştük. Ben en azından bir sevgililer günün kutlu olsun tarzı bir söz söylemesini falan bekledim ama hiç demedi herhangi bir hediye falan da almamış. Ben ona almıştım ve biraz bozuldum açıkcası ben almadım hediye ama telafi ederim vs tarzı bir şey dedi(bu arada parasızlıktan vs değil kesinlikle çok iyi bir maaşı var). Bu bizim ilk sevgililer günümüzdü. 1 olaydan yola çıkarak böyle düşünülür mü bilmiyorum ama bana değer vermiyormuş gibi hissettim ve baya üzüldüm. Sizce gerçekten öyle mi yoksa abartıyor muyum?
hiçbir zaman sevgililer gününe önem vermedim ama verene de saygı duyarım dolayısıyla normal bir zamanda olsa bu şikayetinize hak verirdim ancak ülke yangın yeri hemen herkesin aklı fikri deprem bölgesinde yaşamaya çalışan insanlarda, belki sevgilinizin de aklından bu sebeple çıkmış olabilir ya da önemsememiş sizin önemsemeyeceğinizi düşnmüş olabilirHerkese merhaba. Biliyorsunuz dün sevgililer günüydü. Sevgilim 1 aydır kendi memleketindeydi geçen hafta annesi ameliyat oldu. Dün döndü ve görüştük. Ben en azından bir sevgililer günün kutlu olsun tarzı bir söz söylemesini falan bekledim ama hiç demedi herhangi bir hediye falan da almamış. Ben ona almıştım ve biraz bozuldum açıkcası ben almadım hediye ama telafi ederim vs tarzı bir şey dedi(bu arada parasızlıktan vs değil kesinlikle çok iyi bir maaşı var). Bu bizim ilk sevgililer günümüzdü. 1 olaydan yola çıkarak böyle düşünülür mü bilmiyorum ama bana değer vermiyormuş gibi hissettim ve baya üzüldüm. Sizce gerçekten öyle mi yoksa abartıyor muyum?
Kaban almıştım.Yorumları okumadım ama siz ne hediye aldınız çok merak ettim
Gerçekten tepkinizin normal sadece abartılmış olduğunu mu düşünüyorsunuz?Herkese merhaba. Biliyorsunuz dün sevgililer günüydü. Sevgilim 1 aydır kendi memleketindeydi geçen hafta annesi ameliyat oldu. Dün döndü ve görüştük. Ben en azından bir sevgililer günün kutlu olsun tarzı bir söz söylemesini falan bekledim ama hiç demedi herhangi bir hediye falan da almamış. Ben ona almıştım ve biraz bozuldum açıkcası ben almadım hediye ama telafi ederim vs tarzı bir şey dedi(bu arada parasızlıktan vs değil kesinlikle çok iyi bir maaşı var). Bu bizim ilk sevgililer günümüzdü. 1 olaydan yola çıkarak böyle düşünülür mü bilmiyorum ama bana değer vermiyormuş gibi hissettim ve baya üzüldüm. Sizce gerçekten öyle mi yoksa abartıyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?