• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana dert oldu(tesettürlü arkadaslar bilir belki)

Sepesel

Küsmek istiyorum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
1.645
3.217
53
37
merhaba arkadaslar
Bunun için konu mu acılır demeyin lütfen
İyice stres oldum
Kızkardesimin dügünü olacak
Fakat ne giyecegimi hiç bilmiyorum
En son altı yıl önce dügüne gitmiştim ve acıktım o zamanlar
Suan tesettürlüyüö
Ayrıca 10aylık bebegim var ,onunla magaza magaza gezmek imkansız gibi bişey
Sizlerden ricam ;internette hangi sitelere bakabilirim
Hani bazı siteler oluyo kıyafetler aynen görseldeki gibi cıkıyo
Öyle site arıyorum .güvenilir olsun ve kıyafetler fotolardaki gibi olsun istiyorum
Şimdiden cok tesekkürler,Allah herkesten razı olsun

Canim yahrenay diye bi site var.
Orada pinar sems in elbise ve abiye modelleri var hem cok guzel hem kumas ve dikisleri cok guzel. Ben nişan elbisemi bile oradan almistim. Bakmani tavsiye ederim.

Benim ablam mehruyan diye bir siteden kıyafet almış böyle ne abiye ne elbise aşırı şık bir şey. Ve aynısı gibi geldi çok güzel. Bi bakın isterseniz.

Sefamerve tek geçerim hem iade gibi şansınız da oluyor hiç sıkıntısız. Kalıp uymaması gibi birşey söz konusu değil çünkü ölçüleri alıp veriyorsunuz.

Instagram'da çok tesettür abiye satan butikler var burdan yazsam reklam sayılır mı bilmiyorum risk almayim simdi. Bide Modanisa.com var hatta iki hafta önce herşeyde %50 indirim vardı kadınlar gününe özel. Bekledim bekledim 100 TL olan feraceyi 50ye aldım

Bir de Modanisa da her kıyafetin ölçüleri tek tek yazıyor yani bazen kalıptan farkeder de her zaman giydigimiz beden dar yada bol gelir ya o açıdan çok avantajlı. Bir de yeni bebeğiniz varmış kilo varsa çok faydalı olur bu durum

merhaba arkadaslar
İyice stres oldum
Suan tesettürlüyüö
Öyle site arıyorum .güvenilir olsun ve kıyafetler fotolardaki gibi olsun istiyorum
Sefamerve'ye bakabilirsin, guzel modeller oluyor.. Pınarşems de olabilir..
Ama benim tavsiyem model arastirip diktirmen olur, cunku internet alisverisi zaten riskli iken bir de abiye modeller olunca iyice hüsran olabiliyor sonuç..

Bir kere sefa..... Den aldım, aldığım gibi çıktı ama abiye değil günlük elbiseydi şuan abiye araştırıyorum bende 24 saat içinde kargolamasi gerekiyormuş begenilmeme yada beden sıkıntısı olduğunda

.o yüzden kararsızım ya aksilik çıkarsa ya kabul etmezlerse diye

merhaba arkadaslar
İyice stres oldum
Suan tesettürlüyüö

canım moda selvim diye bi mağaza var play store. de de uygulaması var onu indir oradan yap bence ben çok memnunum bide ürünün açıklamaların iyice oku çünkü dar kalıp geniş kalıp yazıyor yada tam kalıp diye kumaşları kaliteli ona göre sipariş vereblrsn elsibleride süper

canım moda selvim diye bi mağaza var play store. de de uygulaması var onu indir oradan yap bence ben çok memnunum bide ürünün açıklamaların iyice oku çünkü dar kalıp geniş kalıp yazıyor yada tam kalıp diye kumaşları kaliteli ona göre sipariş vereblrsn elsibleride süper
Peki abiye iade de hiç sıkıntı yaşadin mi

Back
X