• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana dert oldu(tesettürlü arkadaslar bilir belki)

Ya tesettürlü hanımlar için çok şık, çeşit çeşit abiye elbise var artık nasıl bulamıyorsunuz ben gerçekten anlamadım. Bir arkadaşım tesettürlü, mezuniyette bir elbise giymişti o kadar güzel olmuştu ki, başını da böyle çok otantik bir şekilde bağlamıştı normal türban gibi değildi de. Peri kızı gibiydi bayılmıştık. Nereden almış elbisesini ona bir sorayım, gerçekten çok kaliteli ve güzel bir elbiseydi.

Ya tesettürlü hanımlar için çok şık, çeşit çeşit abiye elbise var artık nasıl bulamıyorsunuz ben gerçekten anlamadım. Bir arkadaşım tesettürlü, mezuniyette bir elbise giymişti o kadar güzel olmuştu ki, başını da böyle çok otantik bir şekilde bağlamıştı normal türban gibi değildi de. Peri kızı gibiydi bayılmıştık. Nereden almış elbisesini ona bir sorayım, gerçekten çok kaliteli ve güzel bir elbiseydi.[/

Moda selvim den alışveriş yapıyorum 2 beden alıyorum sonra olmayanı iade ediyorum sefa merve den almıyorum kalabalık ortam da tesettür giyimz de çok fazla kişiyle pişti olunuyor bı durumu da sevmiyorum ben

Ben modanisadan 300e aldım.. geldi hem bedeni bol oldu hemde kumaşı 300tllik değildi.. 24 saat içinde iade ettim..

merhaba arkadaslar
Bunun için konu mu acılır demeyin lütfen
İyice stres oldum
Kızkardesimin dügünü olacak
Fakat ne giyecegimi hiç bilmiyorum
En son altı yıl önce dügüne gitmiştim ve acıktım o zamanlar
Suan tesettürlüyüö
Ayrıca 10aylık bebegim var ,onunla magaza magaza gezmek imkansız gibi bişey
Sizlerden ricam ;internette hangi sitelere bakabilirim
Hani bazı siteler oluyo kıyafetler aynen görseldeki gibi cıkıyo
Öyle site arıyorum .güvenilir olsun ve kıyafetler fotolardaki gibi olsun istiyorum
Şimdiden cok tesekkürler,Allah herkesten razı olsun
Moda merve, moda Sena, bunlar güzel

Nurtuba diye bir site var Pınar şema vs elbiseleri göründüğü gibi de geliyor bir bakın isterseniz

merhaba arkadaslar
Bunun için konu mu acılır demeyin lütfen
İyice stres oldum
Kızkardesimin dügünü olacak
Fakat ne giyecegimi hiç bilmiyorum
En son altı yıl önce dügüne gitmiştim ve acıktım o zamanlar
Suan tesettürlüyüö
Ayrıca 10aylık bebegim var ,onunla magaza magaza gezmek imkansız gibi bişey
Sizlerden ricam ;internette hangi sitelere bakabilirim
Hani bazı siteler oluyo kıyafetler aynen görseldeki gibi cıkıyo
Öyle site arıyorum .güvenilir olsun ve kıyafetler fotolardaki gibi olsun istiyorum
Şimdiden cok tesekkürler,Allah herkesten razı olsun
Modaala butik veya koçin butikten bakabilirsin eğer maddi durumun iyiyse tuay karacadan da bakabilirsin

Sefa Merve’yi hiç tavsiye etmem hiç göründüğü gibi gelmiyor birkaç defa alışveriş yaptım her seferinde de kumaşları hep uyduruk geldi

Back
X