• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana dert oldu(tesettürlü arkadaslar bilir belki)

Ben de abiye sevmem. Zaten bir kere giyeceğin şeye para vermek mantıklı gelmiyor. Bu koyduğunuz tarzda ama bu kadar sade olmayan bir kıyafet bence olur.
Abiye ve tesettür bana komik geliyor, kendim de kendi kına gecemde giymiş biri olarak hala pişman olurum.
Zaten bu tarz birşey alırsam altına öyle kot giymem. Siyah bol etek pantolon ve siyah dökümlü gömleği pantolon içine koyarak giyerim üstüne de bunun gibi birşey. Belki diktiririm bilemiyorum. Bakalım birkaç ay var daha. Belki bulurum da kafamdaki gibi birşey.

merhaba arkadaslar
Bunun için konu mu acılır demeyin lütfen
İyice stres oldum
Kızkardesimin dügünü olacak
Fakat ne giyecegimi hiç bilmiyorum
En son altı yıl önce dügüne gitmiştim ve acıktım o zamanlar
Suan tesettürlüyüö
Ayrıca 10aylık bebegim var ,onunla magaza magaza gezmek imkansız gibi bişey
Sizlerden ricam ;internette hangi sitelere bakabilirim
Hani bazı siteler oluyo kıyafetler aynen görseldeki gibi cıkıyo
Öyle site arıyorum .güvenilir olsun ve kıyafetler fotolardaki gibi olsun istiyorum
Şimdiden cok tesekkürler,Allah herkesten razı olsun
Modaselvi Modanisa Sefamerve Seçil sedanur bunlar iyi haa bide armine

Ben Sefamerve den bayağı alışveriş yaptım kumasina ve beden ölçü dikkat edersen sorun olmuyor carisida 70 e satılan şeyler i ben 30 aldim anneme abiye getirdik 100 TL ye bayıldım yani bende kalpaliyim iki kardeşim var abiye alacak olursak oradan alacağım valalhi hiç gezmen yanlız beden olcunu al canım on ahiret getirtirt birde kumaş cinsine bak likralı şeyler almaya gayret et

Back
X