Bana dogru yolu gosterebilirmisiniz

bu fesatlık değil ki. insan doğası.
kimse kendisinde olmayan iyi bir şeyin başkasında olmasını istemez. aksini iddia edene ben inanmıyorum. kıskançlık en temel insan içgüdülerinden. ama iyiye kullanmak önemli. örneğin kıskandığın şeyin sende de olması için çabalamak yerine bende niye yok diye üzülüp kendine hayatı zehir etmemeli ya da o şeye sahip olan insanın hayatını baltalamaya çalışmamalı. bunları yapmıyorsan sorun yok zaten.

benim doğam öyle değil şahsen, annelerimiz bize şunu öğretti biz bişey aldığımızda güle güle kullan diyenlere daha güzeli senin olsun deriz, bunuda içselleştirdim, doktora gitsin konu sahibi kalbe zarar bu kadar haset

Kendinizi kandırmanın alemi yok..

Hem bu zamanda dört dörtlük insan kalmışmı ki .. ?

Ben etrafımda sıkıntılarını sorunlarını çevreye yansıtmayan insanların , daha büyük sorunlarının olduğunu bizzat yaşadım ve gördüm..

Allah dert keder vermesin..

ne güzel.. benim yıllardır istediğim şey.. ben de annemle paylaşmam paylaşamam...

insanlık hali canım. bol bol dua etmelisin Allah ım benim kalbimi bencillikten,fesatlıktan,kibirden kurtar diye.

yani biz ne dersek diyelim sen dinlemek istemedikten sonra boş canım ama hiç kimse dertsiz sorunsuz değil ve kimse mükemmel değil ancak biz dışardan mükemmel görürüz veya öyle görmek isteriz, öyle görünenlerin bile eminim ki dertleri vardır. bol bol dua et beterin beteri vardır öyle düşün haline şükret bence..

Kımse 4/4 luk degıl canım
Nereden bılıyorsun dısarıdan mutlu gorunup de ıclerınde neler yasamadıklarını ?
Inan bana herkes ıcınde bırseyler yasıyor ve etrafımızda dost olmadıgı ıcın mutlu gorunmeye calısıyoruz...Senın kı fesatlık degıl doyumsuzluk bence...Iyı gıden bır ılıskın varsa ve saglık sıkıntın yoksa sorun yok

Hayat bir yarış değil ki.
İyi olacağın zaman da olacak, sıkıntıda olacağın zaman da
Başkalarıyla yarışarak mutlu olamazsın.
Tatminsiz bir hayatın olur , her zaman senden daha iyisi, güzeli , zengini olacaktır.
Sen elindekilerle mutlu olmak yerine, sahip olamadıklarına dertlenirsin.
Kendine telkinde bulun ve bol bol dua et.
Bir sorunun farkında olmak zaten yarı yarıya çözmektir canım.

kizlar cok sagolun hepiniz iyiki varsiniz cok seviyorum burayi, birbirimize destek olmamiz hersey cok guzel
tesekkur ederim olumlu yaklastiginiz icin elimden geleni yapacagim bu huylardan kurtulmak icin

"Farkında olmak ve kabul etmek" denilen aşamayı çoktan geçmiş olduğunuza göre, doğru yolu bizden daha iyi bilen sizsiniz, kendiniz için.. Kendinize bir sorsanıza "Neden bunu yapıyorum?"... Derinde yatan nedeni bulabilirseniz ki doğru sorularla neler bulunmaz... Onu halletmek kalacak.. Gerisi çorap söküğü gibi gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…