Hadi biraz sohbet edelim.

bosvergtsn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
23
3
1
28
Bu aralar iyi değilim.ailem ile ilgili sağlık sorunları çvar. Sorumluluklarım çok fazla ev koca çocuk üstüne bir de ailem. Yetemiyorum beynimin içinde 40 tane şey dönüyor çok yorgunum zihnen. Sizmer nasılsınız biraz sohbet edelim.

Bu aralar iyi değilim.ailem ile ilgili sağlık sorunları çvar. Sorumluluklarım çok fazla ev koca çocuk üstüne bir de ailem. Yetemiyorum beynimin içinde 40 tane şey dönüyor çok yorgunum zihnen. Sizmer nasılsınız biraz sohbet edelim.
Çok geçmiş olsun. Eminim sorunsuz ev neredeyse çok çok azdır. Bende şuan biri 45 günlük diğeri 2.5 yaşında olan cocuklarimi düşünüyorum.. Yine onlara yetemiyorum dediğim bolca agladigim bir günün gecesindeyim.. Rabbim hepimize kolaylık versin

Sürekli belim ağrıyor bazı ruhsal yükleri taşımaktan diye düşünüyorum bilemiyorum ,
Umarım daha güzel yarınlara uyanırız , düşünmekten uyuyamadığımız değil de hemen uykuya daldığımız 🌼

Geçmişler olsun canım
Hadi biraz dertleşelim
Dışarıda beni gören çok saygılı fedakar düzgün biri olduğumu söyler ama o kadar yorgun mutsuz umutsuzum ki bazen kimseyi görmek istemiyorum herşeyden kaçmak istiyorum nefret ediyorum küfretmek ister mi insan etmek istiyorum isyanım var herşeye
Dert mi diyorsun
23 yaşında benden önce ölmesini istediğim bir evladım var
Fibromiyalji diye bir hastalığım var
Delileri bile güldürecek Miras davam var
Ölmeyi bile isteyememek ne demek bunun ne demek olduğunu bilmek
Dileğim o dur ki
Kimse bunu bilmesin

Evliyim mutluyum butluyum ikizlerimi bekliyorum 13 yaşında bi oğlum var . Elhamdülillah evimin duvarlarına su serpsem çiçek açar öyle huzurluyum 🧿 reflü olmasa suan bilmem kaçıncı rüyamı görüyor olabilirdim ama reflü yüzünden 15 haftadır sürünüyorum ha bide ateşler basıyor . 35. Haftadayım bian önde 37ye gireyim doğum olsun istiyorum dua edin bana da

Back
X