2 yıllık ilişkimde birçok şey yaşadık.mutlu günlerimiz de oldu kavgalarımız da.ama ben hep sevdim onunda beni hep sevdiğini düşündüm.kavgalarımızda her zaman bir tarafım seviyor dedi diğer tarafım sevseydi böyle yapmazdı dedi.ben seviyor diyen tarafıma inandım ve hep beni sevdiğini düşündüm.böylece ona daha çok bağlandım.ona güvendim.öyle inandımki ona sanki hiç kimse beni ondan daha çok sevemez gibi geldi.annem bile.o kadar çok bağlandımki bir yanım doğru yapıyorsun dedi diğer yanım yanlış yapıyorsun,kendini fazla kaptırdın dedi.dindar birisiydi.bugün ayrıldık.hemde tamamen.bana"bana zarar veriyorsun,ben dindar birisiyim,sen beni doğru yoldan çıkarıyorsun" dedi.o kadar kırıldımki bu umrunda bile olmadı.tek bir mesaj bile atmadı.göre göre umursamadı.fazla yüz verdiğimi düşündüm ve bir daha asla onunla konuşmamaya ondan uzak durmaya karar verdim.
sizin açınızdan bakınca nasıl görünüyor?ben doğru karar verememekten korkuyorum gerçeği görmek istiyorum objektif bakamıyorum yardım edin birde aranızda benim gibi bu tür şeyler yaşayan varmı,sonucunuz ne oldu?
sizin açınızdan bakınca nasıl görünüyor?ben doğru karar verememekten korkuyorum gerçeği görmek istiyorum objektif bakamıyorum yardım edin birde aranızda benim gibi bu tür şeyler yaşayan varmı,sonucunuz ne oldu?
Son düzenleyen: Moderatör: