• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana dokunmak istemiyor

Bilmiyorum sonucta insan sevdiğini arzular ama bunun icin harekete Geçmez sadece içinden gecırir...bu artık içinden de gecırmıyor
Bana biraz fazla şey bekliyormuşsun gibi geldi, içinden geçirsin ama dokunmasın. Dokunmuyor içindende geçirmiyor ayrılacak mı vs gibi.. Ki ayrıca içinden geçirmediğini nerden biliyorsun beynine mi girdin?
Bana sana ders vermeye tamam ne istersen yap dedirtmeye çalışıyor gibi geldi tabi kırılmıştr ve ikisini birden aradan çıkartıyordur.

Ayrılın, herkes kendi kafasına göre birini bulsun, ama.sevgilin varsa kanka gibi gezemezsin bunu bil, tavla arkadaşı arıyorsan o başka

Ne olacak yani yıllarca çıkıp eli eline değmeyecek evlenince birden haldır huldur hunharca seks mi yapılacak,öyle olsa binlerce sayfalık vajinismus konusu olmazdı burda,ya da ereksiyon problemleri bu kadar yaygın olmazdı,sana baskı yapması çirkin senin ona ahlaksız vs demen ve hala iliskiye devam edip niye boyle oldu demen bir tık daha çirkin

Merhaba arkadaşlar
2 yıllık bi sevgilim var.2 yıl boyunca sürekli beni öpmek koklamak hatta cinsellik dahi yaşamak isteyen ve beni Buna zorlayan biriydi
Fakat ben her defasında reddettim ve en son tartışmamızda da onun Ahlaksız terbiyesiz oldugunu söyledim...baya hırpaladım gece 3 e kadar kavga ettik
Aradan 1 hafta geçti Ve özür diledi
Yalnız şöyle bi durum var artık elimi dahi sıkmıyor dün sordum benim için o konular kapandı bişey hissetmiyorum o anlamda dedi
Evet benim de istediğim buydu fakat bıanda nasıl Değişti anlamadım
Daha önce de sürekli ona bana cinsellikle ilgili hiçbi konuda gelmemesini söylediğim halde devam ediyordu...suan ne oldugunu anlamadım...benden sogudu mu baskası mı var kafam ıyıce karıştı
Nasıl davranmam napmam Lazım neden diye sorsam sen böyle olsun istemedin mi dicek

ilk aklıma gelen sanki sizin ona yaklaşmanızı sağlamak için bu haraketleri yapıyor olabilir.
Aynı şekilde devam edin ,düne kadar hisseden adam bir anda hissetmeme gibi bir durumu olamaz bence !

Dediğin gibi soğumuş senden . Büyük ihtimal de başkası var ayrılması yakındır. İnsan sevdiği insanı arzulayabilir bi sakıncası yok bnce ama siz adamı resmen gömmüşsünüz inşaallah sadece size karşı soğuktur yoksa fena. Sevmeyen adam da 2 sene niye sizinle olsun amacı başka olsa çoktan giderdi beklemiş sabretmiş ama olmamış.bence onu siz bırakın da bi kendine gelsin bir süre görüşmeyin. Sizde bu kadar cinsellikle ilgili katı olmayın lütfen evlenince kimse buzdolabı gibi bir karısı olsun istemez.

Yoklukla terbiye edecek seni işte anlamıyor musun?
Aslında içi içini yiyor kendisine de eziyet ediyor ama seni yıldırmak uğruna direnecek.
Bakalım bu savaşı kim kazanır..

e sizin istediğiniz gibi davranıyormuş, daha ne istiyorsunuz, dengesiz misiniz

Bilmiyorum sonucta insan sevdiğini arzular ama bunun icin harekete Geçmez sadece içinden gecırir...bu artık içinden de gecırmıyor
Nerden biliyorsun gecirmediğini.Kararlı bi şekilde devam et sen tavrını değiştirme.Onunki taktik emin ol.KOcamdan biliyorum sevgiliyken de bana aynsını yapmıştı :D

Merhaba arkadaşlar
2 yıllık bi sevgilim var.2 yıl boyunca sürekli beni öpmek koklamak hatta cinsellik dahi yaşamak isteyen ve beni Buna zorlayan biriydi
Fakat ben her defasında reddettim ve en son tartışmamızda da onun Ahlaksız terbiyesiz oldugunu söyledim...baya hırpaladım gece 3 e kadar kavga ettik
Aradan 1 hafta geçti Ve özür diledi
Yalnız şöyle bi durum var artık elimi dahi sıkmıyor dün sordum benim için o konular kapandı bişey hissetmiyorum o anlamda dedi
Evet benim de istediğim buydu fakat bıanda nasıl Değişti anlamadım
Daha önce de sürekli ona bana cinsellikle ilgili hiçbi konuda gelmemesini söylediğim halde devam ediyordu...suan ne oldugunu anlamadım...benden sogudu mu baskası mı var kafam ıyıce karıştı
Nasıl davranmam napmam Lazım neden diye sorsam sen böyle olsun istemedin mi dicek
hahahahaha hormonlar hormonlar :D erkekler ve hormonları...
bunu yuzune vurunca utanmış dmek ki... şimdi elini tuıtsa o gunler geri gelir diyeyim. böylesi iyi iyi... kendine hakim olamıyorsa bırak elini tutması. ne zaman beyni ile alt organı birlikte calışmaya başlar ondan sonra ele ele tutuşurtsunuz.
şimdi onun beyni ile alt organ bagımsız hareket ediyor. biri kalk gidelim diyor- öteki otur diyor. beyin hayır oturacaz desede alt organ sinsi birşekilde gelip huuhhu beyincik! diyip bir tokat atıp benimsin benim olacaksın, sus ve arıza cıkartma diyor :D

Teşekkür ederim arkadaslar
Vallahı yapcak bısey yok ayrılırsa sırf bunun için ayrılsın
Ben öpmesin dokunmasın demedim bunu sürekli her ortamda yapmasın dedim
Ayrıca cinsellik konusunda tavrım net
2 gün sonra ayrıldığımızda gelip buraya arkadaslar benı kullanıp Attı demektense ayrıldık derim
Erkekler hevesleri geçene kadar beklerler sonra da giderler
AramıZda evlilik bağı yok nişanlılık yok sadece 2 senelik bir ilişki Uğruna bütün onurumu gururumu namusumu ortaya koyamam

Bunun sebebi gayet açık değil mi adamı hırpaladım diyorsunuz dövdünüz sanırım o da vazgeçmiştir yapmaktan.
Şimdi de kaçıyor sizden bir hamle bekliyor

Opmek koklamak isteyen adama ahlaksiz terbiyesiz damgasi yapistirmissiniz,iyi ayrilmamis sizden.

Teşekkür ederim arkadaslar
Vallahı yapcak bısey yok ayrılırsa sırf bunun için ayrılsın
Ben öpmesin dokunmasın demedim bunu sürekli her ortamda yapmasın dedim
Ayrıca cinsellik konusunda tavrım net
2 gün sonra ayrıldığımızda gelip buraya arkadaslar benı kullanıp Attı demektense ayrıldık derim
Erkekler hevesleri geçene kadar beklerler sonra da giderler
AramıZda evlilik bağı yok nişanlılık yok sadece 2 senelik bir ilişki Uğruna bütün onurumu gururumu namusumu ortaya koyamam
:KK9::KK9:Aynen öyle...

Back
X