Bana dua edin lütfen tam 1 sene önce bebeğimi kaybettim bu hafta içinde Ağustos ilk haftasında ve şimdi hamile olabilirim bebeğimi kaybettim hafta

Si Şimdi baktım kahverengi leke geliyor kimyasal olmasın bilemedim of

Yerleşme lekesidir canım daha yeni yerleşmeye çalışıyor senin minik stres yapmadan dinlen ağrın falan yoksa korkma inşallah sağlıkla ilerler doktoruna ulaşabiliyorsan bir sor istersen
Ağrım sizin yok sukir ama sildikce gelen lekem var Dr sordum cuma vereceğim kanı yarın versin dedi beta bakacak duss varmı yanında ki kız yerleşme olabilir çünkü çok yeni dedi ama gene sorayım ben hocama dedi yemekteydi

İnşallah yerleşmedir canım inşallah yükselecektir değerin

Sağ ol dün dahileye de istemiş 13 olmuş 1 gün içinde bugün de verecem Dr istemişti
İnanır mısın tam şuan aklımdan sen geçiyordun çok şükür yükselmiş canım bugün daha da yükselecektir inşallah
Dediğim gibi büyük ihtimal yerleşme lekesiydi. Kaçta vereceksin bugünkü kanı

Verdim geldim sabahtan dünkü kanida islemisler normalde bugün alınacaktı 1 gün içinde 3 kez beta verdim ya

Anladım canım bugün çıkıyor soncun değil mi? Ayyy çok heyecanlandım valla seni düşünemiyorum. İnşallah çok güzel sonuçlar çıkacak
Heycanlanamiyorum ki ilk gebeliğim sağlıklısı oldu düştü dahiliye pek iç açıcı konuşmadı tam bu ay herşeyi yoluna koyup ovulasyon baslicaktim diyet şekere dikkat etme kafamdan sildim ay hamile kaldım ve şekerim çok yüksek Dr bebek tehlikede dedi damarlarında resmen savaş var dedi insülin başlıyorjz hemen dedi ama ilkinde çok geç kalmıştım 2 hafta sonra dahiliye gitmiştim bilmediğim den ne bilim şimdi öğrendim an gittim insllah sağlıkli olur

Herşeyin bir çaresi vardır canım en azından düşüğün sebebini öğrenmişsin ya hala bilmiyor olsaydın. İnşallah güçlü bir bebektir ve sana sıkı sıkı tutunur doktorlar en kötüsünü konuşuyor zaten genelde onlar uyarmak zorundalar bizi. Kan sonucun ne zaman çıkacak

1 saat sonra Dr aricma biradan e nabjza geç düşüyor

Tamam canım bana haber ver sakin kalmaya çalış lütfen
Sakinim zaten stres yasak uzulunce sinirlenince şekerim yükselir benim o yüzden tamamen yasak bana sıkıntı de stres ilk gebeliğim de Dr demişti baktın ortam stresli geriliyor kaç oradan hemen demişti lekem durdu çok çok azdı zaten ek olarka. Dün ku aldıkları kanı bugün alacaklardı önden ödeme yapmıştım şimdi tekrar verelim eşim dedi Dr istedi dedi tekrar verdik işte ay gün 10 kdn 13 olmuş i beni rahatlattı zaten yükselmesi değer çok düşük yeni de olabilir belki hamileydim kimyasal miydi vs diyordum ama değilmiş yükselme rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…