- 29 Mayıs 2024
- 2.643
- 687
- 43
- 36
- Konu Sahibi yagmurpapatya
-
22 kusur çıkmış dedi bu kadar süreçte değer çok güzel dedi ama kan değerin çok yüksek dedi bu aşamada gebeliği bile sonlanlandirdimiz oldu deid ama yüzde yzumu hayır dedi keseyi kalp atışını duymak lazım dedi ondan sonra bir yer dedi kafam da kalmadi sakatlık vs anamoli vs olabilir ama olmayada bilir farklı bir alanda da kontrol ettirmek lazım dedi haftaya salı çarşamba kan ver tekrar dedi lekelenme için yerleşme olabilir düşükte dedi ama ilerlemesi iyi güzel dediTamam canım bana haber ver sakin kalmaya çalış lütfen
Aaa çok güzel yükselmiş canım çok sevindim bol bol dua edelim sağ salim kucağına almak için tedbir bizden tevekkül Allahtan elinden geleni yap yaşayacak ömrü varsa eğer her halükarda kucağına gelir canım iyi düşünelim iyi olsun. Sen düzenli kanını ver ilaçlarını kullan gerisi Rabbimin elinde senin için dua edicem canım inşallah sağ salim ilerler ve sağ salim kucağına alırsın22 kusur çıkmış dedi bu kadar süreçte değer çok güzel dedi ama kan değerin çok yüksek dedi bu aşamada gebeliği bile sonlanlandirdimiz oldu deid ama yüzde yzumu hayır dedi keseyi kalp atışını duymak lazım dedi ondan sonra bir yer dedi kafam da kalmadi sakatlık vs anamoli vs olabilir ama olmayada bilir farklı bir alanda da kontrol ettirmek lazım dedi haftaya salı çarşamba kan ver tekrar dedi lekelenme için yerleşme olabilir düşükte dedi ama ilerlemesi iyi güzel dedi
İnsllah canım çok sag ol bakalım hayırlısı sağlıklı olupta sıkıntılı olan çok hamile gebelik oluyor dedin gibi varsa alacak nefesi sağlıklı gelir insllah hayirlisi neyse o olsunAaa çok güzel yükselmiş canım çok sevindim bol bol dua edelim sağ salim kucağına almak için tedbir bizden tevekkül Allahtan elinden geleni yap yaşayacak ömrü varsa eğer her halükarda kucağına gelir canım iyi düşünelim iyi olsun. Sen düzenli kanını ver ilaçlarını kullan gerisi Rabbimin elinde senin için dua edicem canım inşallah sağ salim ilerler ve sağ salim kucağına alırsın
Aynen öyle inşallah hayırlısı olurİnsllah canım çok sag ol bakalım hayırlısı sağlıklı olupta sıkıntılı olan çok hamile gebelik oluyor dedin gibi varsa alacak nefesi sağlıklı gelir insllah hayirlisi neyse o olsun
Desteğin için teşekkür ederim yargılamadan yanımda oldun cevrem biraz sitem etti yargıladı haklılar da ama işte uzkunken üstüne gelinmesi can sıkıyor ama iyiyimAynen öyle inşallah hayırlısı olur
Ne demek canım istediğin zaman yazabilirsin benimde kaybım var oyüzden seni çok iyi anlıyorum korkularını heyecanını. İnsanlar ne çektiğini bilmedikleri için böyle yargılıyorlar ama boşver aldırma üzme kendini. Bebeğine odaklan o iyi olsun gerisi mühim değilDesteğin için teşekkür ederim yargılamadan yanımda oldun cevrem biraz sitem etti yargıladı haklılar da ama işte uzkunken üstüne gelinmesi can sıkıyor ama iyiyim
Aynen öyle teşekkür ederimNe demek canım istediğin zaman yazabilirsin benimde kaybım var oyüzden seni çok iyi anlıyorum korkularını heyecanını. İnsanlar ne çektiğini bilmedikleri için böyle yargılıyorlar ama boşver aldırma üzme kendini. Bebeğine odaklan o iyi olsun gerisi mühim değil
Şekeriniz kaç çıkıyor acaba? 3 aylık ortalamanız kaç ?Aynen öyle teşekkür ederim
11cikti şimdi insüline geçtim dünden beri yapıyorum demin ölçüm yaptım tokluk 136 düştü açlık da 161di düşmeye nasladi ama aylık şeker sıkıntı işteŞekeriniz kaç çıkıyor acaba? 3 aylık ortalamanız kaç ?
Canım nasılsın bugün tekrar kan verdin mi11cikti şimdi insüline geçtim dünden beri yapıyorum demin ölçüm yaptım tokluk 136 düştü açlık da 161di düşmeye nasladi ama aylık şeker sıkıntı işte
İnsulune geçtim şeker vs yok iyi gidiyorum şu anda 1 kiloda olsa vermişim yürüyüş yapamiom şuan da çok yeni değerim şu anda 11 çıktı toplu kan ölçüm yapıyorum baya düştü şekerimBen de hamileliğimin başından beri insülin kullanıyorum ama benim 6.5 filan aylık şekerim. İlk bebeğinizi şekerden kaybettim diyince merak ettim ortalamnızı. İnşallah yürüyüş ve diyetinize uyarsanız sıkıntısız atlatırsınız bu sürecii
Verdim cnm düşmedi sismete sağlık ocağında verdim dr salı istedi benden gebelik kaydımi yaptırdım sağlık ocağına oradaki Dr her herşeye baktı da düşmedi e nabjza p.tesiyr kaldı sanirimCanım nasılsın bugün tekrar kan verdin mi
Anladım canım bugün cuma olduğu için düşmemiştir hayırlısı inşallah güzel güzel yükselmiştitVerdim cnm düşmedi sismete sağlık ocağında verdim dr salı istedi benden gebelik kaydımi yaptırdım sağlık ocağına oradaki Dr her herşeye baktı da düşmedi e nabjza p.tesiyr kaldı sanirim
İns cnm test yaptım koyulaşma devam ediyorAnladım canım bugün cuma olduğu için düşmemiştir hayırlısı inşallah güzel güzel yükselmiştit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?