- 31 Mart 2011
- 1.059
- 1.122
- 333
- Konu Sahibi Tugceninannes
Keser döner Sap döner
Gun gelir Hesap döner...
Sabret.
Dua et.
Şükret.
Gun gelir Hesap döner...
Sabret.
Dua et.
Şükret.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu pislik canımı yakmak için velayet davası falan açmaz dimi gerçi kendi keyfinde pislik ama ben kızım olmadan nefes alamamGüzel arkadaşım ödemiyorsa vereceksin mahkemeye alacaksın hakkını söke söke.Sana sosyal medyadan hakaret ettiğini kanıtlayamayabilirsinn ama nafaka için davanı aç.Haaa ödemiyor mu önce maaşına icra konuluyor ödemediği toplam tutar maaşından kesiliyor hapis cezasına kadar yolu var durumu kabullenme azıcık dişini göster![]()
Canım bu pislik canımı yakmak için velayet davası falan açmaz dimi gerçi kendi keyfinde pislik ama ben kızım olmadan nefes alamam
Çok korkuyorum artık canım hayatıma birini almaktan 3 yıllık sevgilim benden ayrıldı ailesi yüzünden boşanmış olduğum için istemiyorlar beni kim çıksa karşıma bu sorunla gelecek diye ödüm kopuyor çok sevdim onu çok güvendim bırakıp gideceği aklımın ucundan geçmediO insan müsveddeleri gibi kötü kalpli olmadığınız için, çocuğunuz öyle bir babayla(!) büyümediği için çok şanslısınız gerçekten. Herkesin sınandığı bir şey oluyor bu hayatta. En önemlisi sınanırken dimdik durabilmek. Kızınızın buna ihtiyacı var. Hayata daha da sıkı tutunun. Hayatınıza birini almaktan da çekinmeyin bence.
Çok haklısınız korkmaktan, bence yine de kapatmayın kendinizi. Belkide sizin gibi çocuklu biri çıkar karşınıza tam güzel gönlünüze göreÇok korkuyorum artık canım hayatıma birini almaktan 3 yıllık sevgilim benden ayrıldı ailesi yüzünden boşanmış olduğum için istemiyorlar beni kim çıksa karşıma bu sorunla gelecek diye ödüm kopuyor çok sevdim onu çok güvendim bırakıp gideceği aklımın ucundan geçmedi
Size aleni bir şekilde dokunaklı sosyal medyadan mesaj veriyorlarsa şikayetçi olabilirsiniz fakat onları takip etmeniz hiç sağlıklı gelmedi bana bırakın takibi sizene bu sizi üzmekten başka bir şey yapmaz çünkü sizin bir kızınız var ve onun için bu hayatta güçlü olmanız gerekiyor bırakın yaşasınlar ilahi adalet er ya da geç tecelli edecek üzülmeyin Allah’a havale edin ikisinide nafaka işine gelince nasıl ödemiyor dava açın hakkınızı arayın arada bir çocuk var onlar yesin içsin eğlensin siz çocuğunuza bakın babanızın evinden getirmediniz o çocuğu çoçuğunuzun hakkını alın bırakmayınKızlar öncelikle merhabalar kızım doğmadan önce ben hamileyken eşim evi terk edip gitti eşyalarımı satarak kızının yüzüne bir gün olsun bakmadı bir lira emeği yok evlenmiş daha sonra facebooktan baktım da O kadar mutlu görünüyor ki ben ilahi adalete sığındım kızlar kızımı tek başına büyüttüm ve büyütmeye devam ediyorum birgün olsun aramadı kızım nasıl iyi mi diye nafaka bile ödemiyor düşünün sizce ilahi adalet yerini bulur mu benim kızım boynu bükük kalıyor babası olan arkadaşlarının yanında görüyorum üzülüyor faceden karısıyla bana bir sürü göndermeler yapmışlar dalga geçiyorlar benimle sefil kaşar falan filan nafaka istedim diye baş harfimide yazıyorlar tabi ki tam ismimi veremiyorlar oraya mahkemeye vermeyeyim diye o kadar zor durumdayım ki bunlar benim canımı çok yakıyor allah rızası için benve kızım için dua edin psikolojik durumum iyi değil tedavi görüyorum kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin
Hem de nasıl eğleniyor karısının küçük bir yeğeni var video da ona köfte patates yapıyor kızına mama almamış adam ilgileniyor falan allah bildiği gibi yapsın ikisini de o kadın insan olsaydı zaten bu çocuğunu terk eden adamı almazdıSize aleni bir şekilde dokunaklı sosyal medyadan mesaj veriyorlarsa şikayetçi olabilirsiniz fakat onları takip etmeniz hiç sağlıklı gelmedi bana bırakın takibi sizene bu sizi üzmekten başka bir şey yapmaz çünkü sizin bir kızınız var ve onun için bu hayatta güçlü olmanız gerekiyor bırakın yaşasınlar ilahi adalet er ya da geç tecelli edecek üzülmeyin Allah’a havale edin ikisinide nafaka işine gelince nasıl ödemiyor dava açın hakkınızı arayın arada bir çocuk var onlar yesin içsin eğlensin siz çocuğunuza bakın babanızın evinden getirmediniz o çocuğu çoçuğunuzun hakkını alın bırakmayın
Sizi onunla aldatan onu da başkasıyla aldatacak bu şaşmaz bir gerçek Oda yaşayacak hiç merak etmeyin tecrübeyle sabittir asla şaşmaz bu kural emin olunHem de nasıl eğleniyor karısının küçük bir yeğeni var video da ona köfte patates yapıyor kızına mama almamış adam ilgileniyor falan allah bildiği gibi yapsın ikisini de o kadın insan olsaydı zaten bu çocuğunu terk eden adamı almazdı
Fakat şunu unutmayın nispet olarak yapıyorlar bilinçli sizin takip ettiğinizi biliyorlar siz de takip etmeyin içinizi daha fazla acıtmayınHem de nasıl eğleniyor karısının küçük bir yeğeni var video da ona köfte patates yapıyor kızına mama almamış adam ilgileniyor falan allah bildiği gibi yapsın ikisini de o kadın insan olsaydı zaten bu çocuğunu terk eden adamı almazdı
Kesinlikle haklisin artık bakmayacağım bakmak canımı acitmaktan başka bir şeye yaramıyor geçen kizimin doğum günüydü beraber pasta almaya gittim seçti hediye aldım eksik büyümesin diye elimden geleni yapıyorum boynu bükük kalmasın güçlü olsunki belli zaten çok güçlü olacakFakat şunu unutmayın nispet olarak yapıyorlar bilinçli sizin takip ettiğinizi biliyorlar siz de takip etmeyin içinizi daha fazla acıtmayın