hala sana yaklaşıyor özür dileyecegı halde yaptıgına bak sunun tabıkıde haklısın ayrıca buyutulecek bısı yokmus ne kadarlık evlısın belkı canı bıseye sıkkındı
bende 3 yıllık evlıyım senı anlıyabılıyorum bak bence canını sıkmıs ailesine o yuzden oldungunu dusunuyorum ama kesınlıkle ozur dılemedn kendını affettırmeden konusma yuz verme yoksa devamıda gelır ona senı ne kadar kırdını goster yalnız cok sesını yukseltme ıs buyuyebılır canı sıkkınmıs malum yalnız ne olursa olsun sana el kaldırmamalıydı bu cok yanlıs bu yanlısı ona goster burnunu surt3 yillik evliyiz..evet ailesinin probleri var cani ona sıkılıyor.ama bende taş degilim.benimde duygularim var.bide ben kabul etmeyince..ne dese begenirsin.insanlar eşlerini neden aldatiyor işte bundan diyor.bende dedimki git gec kaldin..sende yap.. aglamaktan bi hal oldum ya.cok kirici...yazik ona emeklerime...
aldatma konusunu unutmusum sende ıyı demıssın kesınlıkle burnunu surtmelısın bı sekılde uste cıkmaya calısıyor halbukı gozunde kuculuyor farkında degıl3 yillik evliyiz..evet ailesinin probleri var cani ona sıkılıyor.ama bende taş degilim.benimde duygularim var.bide ben kabul etmeyince..ne dese begenirsin.insanlar eşlerini neden aldatiyor işte bundan diyor.bende dedimki git gec kaldin..sende yap.. aglamaktan bi hal oldum ya.cok kirici...yazik ona emeklerime...
bende 3 yıllık evlıyım senı anlıyabılıyorum bak bence canını sıkmıs ailesine o yuzden oldungunu dusunuyorum ama kesınlıkle ozur dılemedn kendını affettırmeden konusma yuz verme yoksa devamıda gelır ona senı ne kadar kırdını goster yalnız cok sesını yukseltme ıs buyuyebılır canı sıkkınmıs malum yalnız ne olursa olsun sana el kaldırmamalıydı bu cok yanlıs bu yanlısı ona goster burnunu surt
3 yillik evliyiz..evet ailesinin probleri var cani ona sıkılıyor.ama bende taş degilim.benimde duygularim var.bide ben kabul etmeyince..ne dese begenirsin.insanlar eşlerini neden aldatiyor işte bundan diyor.bende dedimki git gec kaldin..sende yap.. aglamaktan bi hal oldum ya.cok kirici...yazik ona emeklerime...
Tabi canım her türlü hıyarlığı yapıp sonra sevişesim geldi gel beni memnun et diyince makbul olan mı oluyor. Böyle olacağına hiç değilse küs olsa daha iyi, çok iğrenç problemler duruyor barışma yok adam ne peşindeeşin hatalı...ama ne güzel ki inatçı değil
bak hemen yaklaştı sana eğer sende yaklaşsaydın özürünü büyüük ihtimalle ederdi...gün gelir konuşması için dua edersin...inan inatçı erkekten ziyade ,senin eşin gibisi daha makbul...
ne güzel sana vurmamış demekki hala bi nebze dengeli...aldatma meselesine gelince
onu redetmen koymuş baya baya...kabul et eşin öfkeyle taşıp hemen sönen biri...bu özeliği bilirsen daha az kırılırsınız ikinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?