bana el kaldırdı..sonrada...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
şuan hala agliyorum.hic iyi degilim.dün gece eşimle tartiştik.konu önemsizdi.ama o kadar cok sinirliydiki.git yat lütfen seni çekemem dedim.üstüme yürüdü elini kaldirdi.ama vurmadi..bu aralar kendi ailesinin sorunlarini cok takiyor kafaya..bence piskolojisi cok bozuldu..o öyle davraninca bende cok üzüldüm.bugün mesafeliydim ona karsi.ama o benle birlikte olmak istedi.bende red ettim.çildirdi birden nasil bagiriyo bana.bu böyle yürümez dedi..bende dün gece bana elini kaldirdin.bugün hic bisey olmamiş gibi davranamam sana kusura bakma dedim.suan konusmuyoruz ayri odalardayiz.haksizmiyim allah aşkina ya...

haksız değilsin bence, insanı kırıyolar, sonrada hiçbişey olmamış gibi devam edelim diyolar, kusura bakmassınlar ama bizde bi kalp taşıyoruz

hala sana yaklaşıyor özür dileyecegı halde yaptıgına bak sunun tabıkıde haklısın ayrıca buyutulecek bısı yokmus ne kadarlık evlısın belkı canı bıseye sıkkındı

tabiki sen haklısın
iyi yapmışsın
hiç düşünmeden insanı kırıyolar sonra da herşey aynı şekilde devam etsin istiyolar
doğru düzgün özür dileyene kadar barışma bence

hala sana yaklaşıyor özür dileyecegı halde yaptıgına bak sunun tabıkıde haklısın ayrıca buyutulecek bısı yokmus ne kadarlık evlısın belkı canı bıseye sıkkındı

3 yillik evliyiz..evet ailesinin probleri var cani ona sıkılıyor.ama bende taş degilim.benimde duygularim var.bide ben kabul etmeyince..ne dese begenirsin.insanlar eşlerini neden aldatiyor işte bundan diyor.bende dedimki git gec kaldin..sende yap.. aglamaktan bi hal oldum ya.cok kirici...yazik ona emeklerime...

bende 3 yıllık evlıyım senı anlıyabılıyorum bak bence canını sıkmıs ailesine o yuzden oldungunu dusunuyorum ama kesınlıkle ozur dılemedn kendını affettırmeden konusma yuz verme yoksa devamıda gelır ona senı ne kadar kırdını goster yalnız cok sesını yukseltme ıs buyuyebılır canı sıkkınmıs malum yalnız ne olursa olsun sana el kaldırmamalıydı bu cok yanlıs bu yanlısı ona goster burnunu surt

aldatma konusunu unutmusum sende ıyı demıssın kesınlıkle burnunu surtmelısın bı sekılde uste cıkmaya calısıyor halbukı gozunde kuculuyor farkında degıl

Hemen de bahaneleri hazır zaten..
''Bu yüzden aldatmalar oluyormuşta falan da filan da.. ''
Haklısın kardeşim , yüz verme..

cok bunaldim ya saatlerdir agliyorum.yanima bile gelmedi.bazen diyorumki neden böyle oluyor biz anlasamiyormuyuz.yoksa her evlilikte oluyormu böyle tartişmalar.bu tartişmalar yüzünden sürekli BEBEK dûsüncesini ertelemek zorunda kaliyorum..neden hersey normal gitmiyor.neden bu kadar kirabiliyor hergün yüzüme bakacagini bile bile..bu 3 yilda cok yiprandim.nasil bisey bu evlilik ya...

özrü kabahatinden büyük derler buna
bence sen bu adama okkalı bir ders vermelisin

bir de sor bakalım eşine,bazı kadınlar neden eşlerine tekmeyi basıp boşanıyorlar?
aldatma bahanelerini çok iyi biliyor maşallah bunu da bir açıklasın

ee sen hayır deyınce hemen '' bu böyle yurumez'' bırak hıc muhatap olma. onun ailesinin sorunu varsa senın ne sucun var? oluruna bırak her seyı

ailesinin ne sorunu varki bu konuda senden bi beklentisi mi var, kendi ailesiyle problemlerini sana aksettirmese keşke
iyiymiş hem el kaldırsın, reddelincede erkekler bu yüzden aldatıyor desin

Birlikte olmak için geldiğinde red etmeseydiniz bugün her şey güllük gülistanlıktı.Büyük bir problem yok aranızda. Herkes bazı dönemler gergin olabilir.

Ertesi gun hic bir sey olmamis gibi davrananlara hayranim.
Bugun tepkinizi vermezseniz, ilerde vereceginiz tepkiler anlamsiz kalir.
Esiniz hatasini anlamali ve ona gore kendine ceki duzen vermeli.

eşin hatalı...ama ne güzel ki inatçı değil
bak hemen yaklaştı sana eğer sende yaklaşsaydın özürünü büyüük ihtimalle ederdi...gün gelir konuşması için dua edersin...inan inatçı erkekten ziyade ,senin eşin gibisi daha makbul...
ne güzel sana vurmamış demekki hala bi nebze dengeli...aldatma meselesine gelince
onu redetmen koymuş baya baya...kabul et eşin öfkeyle taşıp hemen sönen biri...bu özeliği bilirsen daha az kırılırsınız ikinizde

Adamlar hayvanlığın dibine vurup sonra da sevişmek istiyor ne acayip bi vücut sistemidir ya

Tabi canım her türlü hıyarlığı yapıp sonra sevişesim geldi gel beni memnun et diyince makbul olan mı oluyor. Böyle olacağına hiç değilse küs olsa daha iyi, çok iğrenç problemler duruyor barışma yok adam ne peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…