bana el kaldırdı..sonrada...

Bir de insanlar eşlerini neden aldatıyor ben her haltı yerim ama sen benimle birlikte olmazsan küsersen aldatışmayı hak edersin, e sen de başkasına git madem sevgi ara insanlık ara

Çok haklısınız hatasını anlayana kadar tavrınızı koyun ama sorunlarında da yanında olduğunuzu hissettirin ki acısını sizden çıkarmak yerine omuz omuza atlatın durumu

e canım hemen atlayacak değiller ya birbirlerine :)
adam öküz değilse hemen o iş olmazdı herhalde önce konuşulurdu gerisi sonra...
aralarına elle tutulur bir şey yok boş yere sinir stres...el kaldırmak kötü elbette ama sadece kalktı...eğer birdahaki sefer o el başka şekilde inerse o zaman ne yapsa haktır..

ne kdr düşüncesiz ve bencil bir eşin var, bu böyle yürümez diyor bir de, evt bu böyle yürümez deseydin.
bence taviz verme hatasını anlayana kdr özür dilemek zorunda.

haklısın.. insan iki gönül almaya çalışır özür diler ya.. ah bu erkek milleti

Bence yüz vermeyip kapris yapmak yerine sakince konuşmayı deneyebilirsiniz .
Sıkıntını anlıyorum , üzülünce elimden bir şey gelmiyor ama destek olmaya çalışıyorum
Sen beni o kadar kırdıktan sonra ruhsuz bir şekilde seninle yakınlaşmak istemiyorum bu duygusal bir şey , vazife değil diye yapıcı konuşursanız etkili olur bence

ya adam hem el kaldırsın sonra da sevişelim barışalım, oldu, sinirle kalmış olan o el bir gün iner de, maksat belli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…