Sagol canım inan akıllanacagını hiç sanmıyorumOff cidden durum kötü canım bilgim yok Allah kolaylık versin esine de akıl fikir .
Bu olaylar basladıgında bebegim 40 gunluktu ve ben çok agır şeyler yaşadım.Psikolojim berbat herkese teselli vermek zorundayım birde.Kendi derdim azmış gibi.Aman allahım ya ne kadar zor bir durum. Ama bir yerden başla cnm düzeltmeye. Hiç bişey aşılamıycak gibi değil sağlığın yerinde olsunda.
Eşimin babası yok amnesi de 74 yasında bir emekli maası var sadece.Benim babam da ancak yetiyor bize evde 7 kişi oldu kardeşim ünv.okuyor benim 2 çocugum okula gidiyor ve bunların hepsini babam karşılıyor.Eşinizin şuan da sizi düşürdüğü durum inan çok üzücü
Burada ona saydırmakla şuanda yaşadınız gerçeği değiştiremez
İlk yapmanız gereken üzerinizdeki şirketi kapatmak
Sonra borç bilançosunu çıkarmak ve eşinizin ailesine bildirmek.
Eger.onlar yardımcı olmazlar ise
iş başınıza kalıyor ödemede
VE eşinizin yularını serbest bırakıp evlilikten emekliye sevk etmek
Doğruyu söylemez ki zerre inanmam artık.Ama iş işten geçti.Allah yardımcınız olsun çok çok üzüldüm.. Eşinizle görüşün bence, o söylesin yediği naneleri. Borcunuz nedir, diğer yaptırımlar nelerdir öğrenin. Avukat tutamaz mısınız, aile desteğiniz ne durumda?
Alacaklı oldugu birileri varmış tehdit etmiş adamları o yuzden cezaevinde.Ne kadar yatar ne olur artık hiç bir planım yok onunla ilgili.400-500 bin mı? Ne işi açmış bu koca kişisi? Bilerek yapmış gibi görünüyor.
Hiç birşey yoksa üzerinde neden cezaevine girdi?
Yazık size gerçekten durumunuza çok çok üzüldüm. Yapılabilecek hiç birşey yok görünüşe göre olanları olduğu gibi anlatın madur olduğunuzu anlatın. Kp kv yardım edebilir durumda mı? Karşı tarafa dava açabilirsiniz ama adam 5 parasız ne yapılabilir ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?