Bana fazlasıyla yardım gerek ne olur akıl verin

Sevgili konu sahibesi,

Borç iflas işlerini bilen bir avukat bulun. Zannedersem iflas açıklamanız gerekiyor. Kocanız denen eşşek yazılı ifade verip suçu üstüne alsın.

Bir yerden başlamanız gerekiyor maddi olarak, kesilcekse bile bir maaşınız olsun işe girin derim.

Herşey maddiyatta bitiyor canım.İyi bir avukat iyi para demek.Bir süre çalışmak zorundayım.Elime bir miktar para geçmesi için.Nasıl olacak bilmiyorum.Bir 10 yıl atlasa diyorum kendimce yaşamaktan yoruldum artık.

Okadar para kazanmis bu paralari napmis acaba hic bi yerede odeme yapmamis anlasilan.
Evet bende bunu merak ediyorum.Ama iyi gezmeyi ,iyi giyinmeyi ,iyi yemeyi,iyi arabalara binmeyi çok severdi.Acaba başka bir hayatımı vardı diye de düşünmüyor da değilim ki artık onunla ilgili tarafı fazla düşünmeme kararı aldım.Yoksa tamamen ipi koparacagın.Yardım alıyorum psikolojik fakat emzirdiğim için dr verdiği ilacı kullanamıyorum.Kendimi düşünmemeye çalışaarak teselli ediyorum.

Şahıssa kapanıs işlemleri daha kolaymış. Borçtan dolayı vergi dairesi kapatmak istemezse postayla arsın diyor eşim
Eşinize sorabilirmisiniz eve bir ara vergi memuru gelip bir kagıt imzalatmıştı bana.iş yerine gitmiş faaliyette olmadıgı için eve gelmiş sanırım kapanışla ilgiliydi.Son ne zmn fatura kesildiğini fln sormuştu.Bu durumda kapanmışmıdır acaba.

Allah yardımcın olsun...

Muhasebeciniz kapanip kapanmadigini bilir. Kapanis islemleri konusunda da yardimci olur muhtemelen ve ne yapmaniz gerektigi ile ilgili bir avukattan da akil almanizi tavsiye ederim.

Merhaba. ..çok üzüldüm yasadiklariniza keşke daha önce uyansaydiniz bunlara. ..bir arkadaşım bunları yaşadı ve zamanaşımı ni bekledi...teferruat bilmiyorum bir avukat daha iyi bilir ama ticari davalarda belli bir zamanaşımı var 5 yıl mi bir bakın derim. ..biran evvel itirazlara başlayın. .geçmiş olsun şimdiden. .

Vergi borcu 5 yılmış zaman aşımı fakat vergi memurları ceplerinden 1 kaç tl yatırıp zaman aşımını engelliyorlarmış.

Vergi borcu 5 yılmış zaman aşımı fakat vergi memurları ceplerinden 1 kaç tl yatırıp zaman aşımını engelliyorlarmış.
Şu anda uyuyor yarın yazarım olur mu? Zaman aşımına güvenme dediğin gibi ödeme yapıyorlar devlet o parayı alır alamazsada anca reddi miras şeklinde olur.

Çok iyi bi avukat bul o yönlendirsin seni.. biraz tuzlu olur ama burda çözebileceğin bi mesele değil maalesef Allah yardımcn olsn

Iflasi aciklama olayi var. Bilen arkadaslar da aydinlatirsa iyi olur. Yalniz herseyden once iyi bir avukata gidin. Muhakkak bir yolu vardir.

biz de yaklaşık 10 yıldır bu sorunu yaşıyoruz.
200 bin civarında borç, bir sürü dava, haciz kararı vs var.
ve ne oldu dersen, hiçbir şey.
hapis cezası kalktı, haciz kalktı.
sadece üzerine taşınmaz varsa onlara ipotek koyarlar.
işe gireceksen sigortasız çalışmaya razı olursan, maaşın da kesilemiyor.

Allah yardımcın olsun. ilk zamanlar biz de telaşlı, ne yapacağımızı bilemez haldeydik. şimdi alıştık, umursamıyoruz.

Bi tanıdığım benzer bi durumdaydı seninkinden farkı eşi onun üstüne kredileri çekip battı sonra da yurt dışına kaçtı kıza 1 milyona yakın kredi borcu kalmıştı.Yapacak bişey yok çünkü bu parayı ödeyemezsin zaten.Hayat boyu üzerine hiçbişey olmayacak, işe gireceksen de sigortasız gireceksin işte üç beş ne kazanırsan kar.Sigortalı girdiğin an maaşına haciz gelir çalıştığına da değmez.

İlk önce bı avukatla görüşün üstünüze borçları takip Edip anlaşıp taksitlendirme yapsın tek başınıza yapabileceğiniz şey değil artık yasal sürece girmiş

Siz çalışmaya başlayın maaşınızın bı kısmına el konulur zaten taksit taksit ödersiniz 30 yılda olsa

Bütün bunları yaparken birde boşanma avukatı bulun

Çok geçmiş olsun...

Şu an elimden bişe gelmiyor zaten ödeme imkanımda yok malesef.Ben eşimin bana bunu yaşatmasını hazmedemiyorum.Ödeme imkanı vardı o ne yapmış yemiş içmiş gezmiş.

Şu an elimden bişe gelmiyor zaten ödeme imkanımda yok malesef.Ben eşimin bana bunu yaşatmasını hazmedemiyorum.Ödeme imkanı vardı o ne yapmış yemiş içmiş gezmiş.
bize de kardeşimle annem yaptı. olan eşime oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…