Bana fazlasıyla yardım gerek ne olur akıl verin

Devlete borc vocuklara kalmoyor diye biliyorum ama emin mi esin?

Öncelikle iflasinizi vermeniz gerekiyor ki zaten etmissiniz...
Pek çok şirket sahte iflas ile 1 kuruş para ödemeden paralarin üzerine yatıp, isim değişikliği ile farklı şirket açıyorlar..
Şirket turu nedir bilmiyorum ama iflas verip borclarinizdan kurtulmalı, avukat tutmalisiniz ..
Kaçarak olmaz bu işler..

Evet arastırdım bunları ve çok üzüldüm.Bana oldu olan ama çocuklarıma kalan mirasa bak

Eşimin babası yok amnesi de 74 yasında bir emekli maası var sadece.Benim babam da ancak yetiyor bize evde 7 kişi oldu kardeşim ünv.okuyor benim 2 çocugum okula gidiyor ve bunların hepsini babam karşılıyor.
Çok zor, üzücü, yıpratıcı, bir süreçtesiniz
Eşiniz sizin adınıza yasal olarak borç yapmış ve bu yükümlülük şuanda sizi bağlıyor (benim bildiğim belki bir Avukat tan bilgi alabilirsiniz)
Meslek sahibi misiniz bilmiyorum. Ama. her şartlar da bir iş bulmanız gerek

Çok geçmiş olsun, umarım en az hasarla kurtulursunuz bu işten... O adam inşallah geceleri uykusuz kalıyordur, vicdanı en büyük hapishanesi olur umarım! Allah yardımcınız olsun.

Evet arastırdım bunları ve çok üzüldüm.Bana oldu olan ama çocuklarıma kalan mirasa bak
Şirketin türü ne siz imza vermeden kapanmaz bence eşinize vekalet mi vermiştiniz işler yapılırken ve iflas istemeyi araştırın.

Ağlamak , sizlamak çözüm değil.. .
Bakın, icra iflas kanunlarında şirketler özel olarak korunur ...
Kapanmasın diye çok imtiyazlidirlar...
Iyi bir icra iflas avukatı sizi bu işten en az zararla kurtarabilir ...
Sizin için çok üzüldüm..
Çok.

Bu işleri araştırıken muhasebeciden gelen maili gördüm.Adam ödeme alamadığı için sözleşmeyi fesh etmiş.Aramaya yüz bırakmamış ki.

Bu işleri araştırıken muhasebeciden gelen maili gördüm.Adam ödeme alamadığı için sözleşmeyi fesh etmiş.Aramaya yüz bırakmamış ki.

siz gidin vergi dairesine en azından kapanmış mı öğrenin.
vergi numarasını biliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…