arkadaşlar benim 6 aylık bi ilişkim var..öncesinde 3 yıılk arkadaştık.erkek arkadaşım çok dürüst ve iyi niyetli biri..artık mezunda olcağımız için hep evlilik konusu açılıyor..ama ben korkuyorum..toplam 7 kardeşler..ırk farkımız kültür farkımız var.. onu çok seviyorum ama evlendkten sonra değişir mi? burda o kadar çok okudum ki..sizce evlenip mutlu olma şansım var mı? ben başı açık biriyim ama onun ailesind hiç açık yok..evlendikten sonra beni kapattırmaya çalışmayacağınıda söyledi çünkü ben senin ailene uyamam demiştim o da kapan demiyorum ki dedi..aşk yeterli mi bu durumda vazgeçmekde zor devam etmekte..lütfen fikirlerinizi bekliyorum
valla siz bence 3 senelik arkadaşlık döneminizde bunu kafanızda tartmışsınızdır.ben hiç sanmıyorum ki olursa olur diye 3 senelik bir arkadaşlık dönemi geçirdiğinize.ileriye dönük olumlu düşünmüşsünüz ki bu evreye kadar gelmiş.eğer ki sonradan size çok ters gelen davranışalrı ortaya çıkmamışsa yürür neden yürümesin ki?
Kültür farklılıkları zor engellerdir. Zorlama meselesinden ziyade ortak bir eve gireceksin çocuklar filan. Saygı varsa herşey olur. Sade aşkla engeller aşılmıyor diyorsun burdaki örneklere bakınca.
ben yettirttiricem. olmasa da oldurucam bi şekilde (Allah izin verirse)
umarım sen de yapabilirsin.
aşkın bazen kan bağından bile üstün olduğunu düşünüyorum (be hipotezim sadece benim için geçerli olabilir de)
aşk eşi benzeri olmayan bişey başka hiç bi duyguya benzemiyo eğer bu duygu yakalandıysa onun için emek verilmeli diye düşünüyorum
uğrunda herşey yapılabilir diye düşünüyorum
bazen hayat, şartlar belki buna engel olabilir ama mücadele edilmeli ne zaman kimsenin herşeyi tamtakırında gider ki elbet sorunlar yaşanır
ilişkiniz 3 yıl olmuş sen bazı şeyleri kafanda oturtmuşundur
hakkında hayırlısı