Bana fikir verin bu tip seylerde ne yapilir

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
34
Arkadaşlar 2 aydır tavsiye üzerine biriyle görüşuyorum.iyi gidiyor.pazar günü görüştük.seni.ailemle tanistircaktim seni merak ediyorlar dedi.bn korona geçirdim pozitif çıkınca kaldı dedi.hatta bugün biz size çaya gelelim dedi.sizde bize gelirsiniz dedi.olur dedim.bu kadar erken beklemiyordum.bide nisan atınca ister istemez korkuyorum.onlara giderken hediye mi alıyım fincan takımı beğendim hatta yoksa tatlı türü bişey mi alınır.fincan takımında indirim varken alıp koyuyum dedim.siz olsanız naparsiniz

Benimle bu şekil görüşmek isteyen biri vardı aşırı anormal gelmişti bu hızı ama normal miydi acaba ben mi çocuğun üstüne çok gittim acaba diye şu an düşündüm 😄 fincan takımı daha iyi sanki niyeyse kulağıma daha minnoş geldi
Çocukla 2 aydır tanışıyoruz geçen hediye almış bana bnde tanisma olursa fincan takımı yada tatlı dedim tarzınida bilmiyorum

İlk görüşme için tatlı yeterli olacaktır . İlerleyen dönemde siz giderseniz o zaman fincanı hediye edebilirsiniz .

Ev hediyesi fazla geldi bana tatlı almanız yeterli olacaktır sanki ilk davet için.
Karacadan 150 TL ye güzel bir takım buldum pazar günü görüştük hediye almış çocuk bana bnde o yüzden hediye düşündüm evlerine

Arkadaşlar 2 aydır tavsiye üzerine biriyle görüşuyorum.iyi gidiyor.pazar günü görüştük.seni.ailemle tanistircaktim seni merak ediyorlar dedi.bn korona geçirdim pozitif çıkınca kaldı dedi.hatta bugün biz size çaya gelelim dedi.sizde bize gelirsiniz dedi.olur dedim.bu kadar erken beklemiyordum.bide nisan atınca ister istemez korkuyorum.onlara giderken hediye mi alıyım fincan takımı beğendim hatta yoksa tatlı türü bişey mi alınır.fincan takımında indirim varken alıp koyuyum dedim.siz olsanız naparsiniz
Konunuzu okuyunca, ne ince, düşünceli bir kız diye geçti içimden. Allah hayırlı, iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Fincan takımı götürmenize gerek yok.
Tatlı götürmek daha uygun olur diye düşünüyorum.

İlk görüşme için tatlı yeterli olacaktır . İlerleyen dönemde siz giderseniz o zaman fincanı hediye edebilirsiniz .
Pazar günü görüştük çocukla Isparta dan hediye almış bana o yüzden hediye diye düşünüyorum

Konunuzu okuyunca, ne ince, düşünceli bir kız diye geçti içimden. Allah hayırlı, iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Fincan takımı götürmenize gerek yok.
Tatlı götürmek daha uygun olur diye düşünüyorum.
Daha 2 ay oldu Isparta dan hediye almış çocuk o yüzden bnde güzel bir hediye alırım diye düşündüm önceden nisan atmış biri olarak korkuyorum kötüye gider diye korku kapladı simdiden

Eğer bütçeniz varsa ikisini de alın. Ben olsam çok sevinirdim fincan takımına
Şuan ücretsiz izindeyim zorla çıkardılar çok bütçem yok çocukla yeniyiz hediye almış ince fikri hoşuma gitti bnde tanismada fincan takımı dusundum

hem tatlı hem de fincan takımını götürün.annesi değer verildiğini görür.tatlı artık komşuya bile götürüyoruz o klasik
Geçen fincan takımlarına çarşıda baktim çok pahalı karacada indirim varmış güzel şeyler vardi

Benimle bu şekil görüşmek isteyen biri vardı aşırı anormal gelmişti bu hızı ama normal miydi acaba ben mi çocuğun üstüne çok gittim acaba diye şu an düşündüm 😄 fincan takımı daha iyi sanki niyeyse kulağıma daha minnoş geldi
bence de gereksiz yere fazla hızlı :D

Pazar günü görüştük çocukla Isparta dan hediye almış bana o yüzden hediye diye düşünüyorum
Size almış ailenize değil ki ☺️

İlerleyen dönemde siz de alırsınız ☺️

Aile tanışmaları için tatlı gibi şeyler bana yeterli geliyor . Biz eşimin ailesi ile tanışmaya gittiğimizde Karaköy Güllüoğlundam baklava almıştım . (Eğer İstanbul’daysanız düşünebilirsiniz ) çünkü o şube tek biliyorsunuzdur

Back
X