Bana fikir verin bu tip seylerde ne yapilir

Yaşlar kaç ?
Neden bu kadar acele ?
2 ay aileleri dahil etmek yahut ev gezmesi için biraz erken değil mi ?
Bu telaşı anlayamadim🤔🤔
Sanki çok hızlı gelişiyor.
Bn önceden nisan attım temkinliyim ve korkuyorum o istese bile bn hemen istenem

Yani bu aile kaynaşma hadisesi elini kolunu baglamasin sonra.
Çünkü 2 ay birini beğenmek,onu tanımak için çok kısa bir zaman.
Olur ki aileler tanisirsa ve sen bir şekilde bitirmek istersen üzerindeki baski daha da fazla olacak.
Bu adam çok akıllı,bütün yollarıni kapatıyor.
Özellikle dikkat et derim.
Gözü çok açık,çok planlı.
Önceden dugunden dönen biriyim temkinli yaklaşıyorum o istese bile hemen olmaz erken daha

Yaşlar kaç ?
Neden bu kadar acele ?
2 ay aileleri dahil etmek yahut ev gezmesi için biraz erken değil mi ?
Bu telaşı anlayamadim🤔🤔
Sanki çok hızlı gelişiyor.
Yaşlar 32 küçükte değiliz bn önceden nisan bozdugum için temkinliyim ağzım yandı bikere o istese bile hemen olmaz

İlk görüşme için tatlı yeterli olacaktır . İlerleyen dönemde siz giderseniz o zaman fincanı hediye edebilirsiniz .
Bncede ilerleyen günde hediye almak çok mantıklı şimdilik kurupasta yeterli gibi

Benimle bu şekil görüşmek isteyen biri vardı aşırı anormal gelmişti bu hızı ama normal miydi acaba ben mi çocuğun üstüne çok gittim acaba diye şu an düşündüm 😄 fincan takımı daha iyi sanki niyeyse kulağıma daha minnoş geldi
Senin sonuç olarak şuan ne durumda

Arkadaşlar 2 aydır tavsiye üzerine biriyle görüşuyorum.iyi gidiyor.pazar günü görüştük.seni.ailemle tanistircaktim seni merak ediyorlar dedi.bn korona geçirdim pozitif çıkınca kaldı dedi.hatta bugün biz size çaya gelelim dedi.sizde bize gelirsiniz dedi.olur dedim.bu kadar erken beklemiyordum.bide nisan atınca ister istemez korkuyorum.onlara giderken hediye mi alıyım fincan takımı beğendim hatta yoksa tatlı türü bişey mi alınır.fincan takımında indirim varken alıp koyuyum dedim.siz olsanız naparsiniz
Tatlı alırdım ben olsam. Bir de erken olduğunu düşünüyorsanız tedirginliginizi karsinizdakiyle paylaşın. Madem ciddi düşünülüyor böyle durumlarda hislerinizi paylaşmak size kendinizi daha iyi hissettirir ve karşı tarafa da iyi hissettirir. Duygularınızı paylaştığıniz için.

Öncelikle umarım sizin için hayırlısıysa olur hayırsızsa üzülmeden incinmeden hayatınızdan çıkar gider. Sorunuza cevabım sadece tatlı götürmeniz. Fincan kesinlikle fazla. Bir taraftan da bence beyefendi aile onayı istiyor. Kendisi beğenmiş ama anne de görsün onay versin istiyor. Ki annesi de onay verirse şimdi nişanı hemen düşünmüyorum diyen adam 1-2 ay sonra sizi sıkıştırmaya başlayacaktır. Bu da aileci biri mi diye kafamda soru işaretleri belirmesine yol açardı. Çünkü bence sizin kendi aranızda anlaşmanız ve birbirinizi tanımanız önemli. Bu tanıma süreci de maalesef 2 ayda olmaz. Kendisi kendi kalbi ve isteğiyle tanıyıp evlenme teklif etse ve aileler de tekliften sonra dahil olsa çok daha güzel olur.

Öncelikle umarım sizin için hayırlısıysa olur hayırsızsa üzülmeden incinmeden hayatınızdan çıkar gider. Sorunuza cevabım sadece tatlı götürmeniz. Fincan kesinlikle fazla. Bir taraftan da bence beyefendi aile onayı istiyor. Kendisi beğenmiş ama anne de görsün onay versin istiyor. Ki annesi de onay verirse şimdi nişanı hemen düşünmüyorum diyen adam 1-2 ay sonra sizi sıkıştırmaya başlayacaktır. Bu da aileci biri mi diye kafamda soru işaretleri belirmesine yol açardı. Çünkü bence sizin kendi aranızda anlaşmanız ve birbirinizi tanımanız önemli. Bu tanıma süreci de maalesef 2 ayda olmaz. Kendisi kendi kalbi ve isteğiyle tanıyıp evlenme teklif etse ve aileler de tekliften sonra dahil olsa çok daha güzel olur.
Katılıyorum bnde tam olarak aile onayımı bekliyor yada ciddiligini göstermek için mi tanismak istiyor onu çözemedim.ona sorduğumda seni merak ediyorlar dedi.babasi özellikle kızımızı görelim demiş.

Tatlı alırdım ben olsam. Bir de erken olduğunu düşünüyorsanız tedirginliginizi karsinizdakiyle paylaşın. Madem ciddi düşünülüyor böyle durumlarda hislerinizi paylaşmak size kendinizi daha iyi hissettirir ve karşı tarafa da iyi hissettirir. Duygularınızı paylaştığıniz için.
Erken bide önceden nisan attığım için ister istemez tedirginim tekrar pişman olmak istemiyorum

Duygularımı paylaştım hemen nisan olup olmucagini sordum öyle bişey yok dedi bide açık insanım istemesem.soylerim dedi

Senin sonuç olarak şuan ne durumda
Benle değil ama başkasıyla altı ay içinde evlendi hem de bu tarihi benle bitirişinden sonra kendim hesapladım daha kısa bile olabilir . Olayı ben odaklı değil de evlenmek odaklıymış görmüş oldum ha istediği şey bu diye kendisi çok mutludur bilemiyorum ama benim istediğim kesinlikle bu değildi.

Benle değil ama başkasıyla altı ay içinde evlendi hem de bu tarihi benle bitirişinden sonra kendim hesapladım daha kısa bile olabilir . Olayı ben odaklı değil de evlenmek odaklıymış görmüş oldum ha istediği şey bu diye kendisi çok mutludur bilemiyorum ama benim istediğim kesinlikle bu değildi.
Önceden nisan atmis biri olarak bnde hemen istemiyorum çekincelerimi söyledim konuştum bakalım ne olcak

Bnm amacımda evlilik ama temkinli olup sağlıklı karar vermek gerekiyor hemen nisan istemiyorum

Back
X