Gitmem ztn ama bide gidesi gelio sinirim bozuluyor bn bikere daha tartsma fln gectigi icin dunurler arasida iyi deil gelip gitmiolar. Kendi aileside gitcek abisi ztn el pence bn nie gidiyim allah askina sinir olmakta hakli deilmiyim gozume sokar gibiGitme net
Herkes ektigini bicer
Bn ailesine gidiorm die teklif edio .fazla olmasa da bn gidiormKin tutmaya devam edersen huzursuzlugun devam eder.
Esin senin annnene gitmek istediginde neden goturmedin belki hatalarini anlamisti sans vermek yerine isi yokusa suruyorsun.
Sorun ne tam olrak? Bosanmak icin bi gerekce goremedim ben eger ozunde bundan baska sorun yoksa.
Evlilik cocuk oyuncagimi?
"Ben kinciyim" diye oz elestiri yapip sonrada cozum olrak " kinciligimden kurtulmak gerek" demek yerine " bosanmak istiyorum" demekte ayri bi ironu olsa gerek.
Gitmem ztn ama bide gidesi gelio sinirim bozuluyor bn bikere daha tartsma fln gectigi icin dunurler arasida iyi deil gelip gitmiolar. Kendi aileside gitcek abisi ztn el pence bn nie gidiyim allah askina sinir olmakta hakli deilmiyim gozume sokar gibi
Evlendigimden beri bu tarz seylerle ugrastim ne dogumumu anladm ne evlendigimi umudum yok kendisinden affedemiormda hoslanmiorm suan evdeki adamdan batio resmenSorun ne tam olrak? Bosanmak icin bi gerekce goremedim ben eger ozunde bundan baska sorun yoksa.
Evlilik cocuk oyuncagimi?
"Ben kinciyim" diye oz elestiri yapip sonrada cozum olrak " kinciligimden kurtulmak gerek" demek yerine " bosanmak istiyorum" demekte ayri bi ironu olsa gerek.
Bunu kendisi dusunmesi gerekiyor .(. Snrlendirio isteSinirlerin falan bozulmasin. Relax ol.
Evlendigimden beri bu tarz seylerle ugrastim ne dogumumu anladm ne evlendigimi umudum yok kendisinden affedemiormda hoslanmiorm suan evdeki adamdan batio resmen
Gitme bende seninle aynı durumdayım eşimin aileme hiç hürmeti yok anneme hiç gitmez artık bende boşverdim allaha havale ettim ama ben ailesine gitmezsem surat yapar bıktım artık işin içinden çıkamıyorum sırf bu yüzden çocuk yapmak istemiyorum bebek hasretiyle tutuşurken ve yaşım 30Kizlar bana akil fikir verin cok karisigim.
Ilk evlendigimizden beri esim isteyerek bnm aileme fln gitmedi hep zoraki cenemden korktugu icin smdi ben onemseyip goturmuorm bile ,her hafta 1 gun kendim gidiyorum o arklariyla programi oldugu zaman. Smdi kendi gidelim dedigi zaman bile tenezzul etmiorm goturmuyorum .(ilk dogumumda burnumdan getirdi annesiyle bir olup annemle tartisti).
Benm aileme hcbir hurmeti yok buyugum demez her laftan alinir gozlerini devirir bn sinir olurum. Yine bir tartismamz sirasnda (annemde vardi yanimizda) bn abisini ornek gosterdm nasl kosturuo fln die eltim icin o hakedio demekki dedi . Smdi eltimn ailesi oturmaya cagrdi bizi( bir samimiyetimz yok ) .ben gitmeyi dusunmuorm bn kendi ailemn yanina bile gotrmezken beyfendi oraya gitmeyi cani istiyor.allah askina siz olsanz naparsiniz bn sinir oluorm artk bunaa.(abisi yeternce duskun esinin ailesine ve esine oturup onlarimi izleyim ). Abisinn hurmet ettigi yetmio bu da onlara hurmet edecek kendi kaynanasi kaynbabasi yok gibi.
Bn genel anlamda biktm bu tarz seylerden eski konularmda hep benzer sekilde . Istemiorm bu adami bosanmak istiorm kendisi istemiyor .ozel gunleri fln dusunur cocuklarini sever siddet alkol vs yok.ama bn kinciyim bnm burnumdan getrdi hersei bosansam sevncem gibi gelio artik napmaliyim pisman olrmuyum akil vern bna napcami blmiorm ama hep huzursuzum
Tanimiorm da fazla . Hemde bnm aileme gidip gelmeyen adamin baskasinin ailesne gitmek istemesi normal deildir hrld hemde bnmle .kıskandığın için mi gitmek istemiyorsun?
Evlendigimden beri bu tarz seylerle ugrastim ne dogumumu anladm ne evlendigimi umudum yok kendisinden affedemiormda hoslanmiorm suan evdeki adamdan batio resmen
Aynen oyle cnmm bnde tenezzul edip yanimda tasimiorm kendisini . Ama eltimn ailesine daha cok onem verio demekki sinirim buna bide bnmle gtmek istio gozume sokar gbiGitme bende seninle aynı durumdayım eşimin aileme hiç hürmeti yok anneme hiç gitmez artık bende boşverdim allaha havale ettim ama ben ailesine gitmezsem surat yapar bıktım artık işin içinden çıkamıyorum sırf bu yüzden çocuk yapmak istemiyorum bebek hasretiyle tutuşurken ve yaşım 30
Sizce konu sahibi haksız mı? Bunu ancak yaşayan bikir kıskansa bile kıskanmakta haklı eltisinden ne eksiği var veya onun annesi babası başkaları gibi olamıyorlar mıkıskandığın için mi gitmek istemiyorsun?
Teklif etmesi bile iyi birsey degilmi.Siz bana biraz olumsuz ve kapali geldiniz.Bn ailesine gidiorm die teklif edio .fazla olmasa da bn gidiorm
Valla ne desen haklısın bende bu konuyla alakalı konu açmayı düşündüm sonra kime ne diyecem dedim bende çok muzdaribim hep aileme soğuk eltilerimin ailelerine sıcak annem geçen iftara çağırdı iş bahanesiyle gelmedi artık dayanamayıp ağladım babamla dertleştim jher konuda haksızlık yapıyorlar dedim kendi annesi olunca hemen benim adıma da karar veriyor gidiyoruz bende bugün gittim annesine çok az yemek yedim pek konuşmadım hastayım diye. Kocamı doldurmasınlar diye gittimAynen oyle cnmm bnde tenezzul edip yanimda tasimiorm kendisini . Ama eltimn ailesine daha cok onem verio demekki sinirim buna bide bnmle gtmek istio gozume sokar gbi
Bnde onlara gitmem die korkuo. Bn onun gbi deilim konusurm. Kendi gidince biri bisey sormadigi surece konusamio konusma ozurlu gibi . Bn onlar evlenrken sicak kanli knskan die evlendm suan tam tersi isine geldigine samimi konuskanTeklif etmesi bile iyi birsey degilmi.Siz bana biraz olumsuz ve kapali geldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?