Tanimiorm da fazla . Hemde bnm aileme gidip gelmeyen adamin baskasinin ailesne gitmek istemesi normal deildir hrld hemde bnmle .
Smdi kendi gidelim dedigi zaman bile tenezzul etmiorm goturmuyorum
abisi yeternce duskun esinin ailesine ve esine oturup onlarimi izleyim ). Abisinn hurmet ettigi yetmio bu da onlara hurmet edecek kendi kaynanas
Bnde bugun aynisini yaptm cnmm. Ayni bzm halimiz artk sinir oluorm hicbir artisi yok bn konuskan samimi diye evlenmistm suan isine geldigine oylee o da olmayinca bosamayi bile dusunuorm . Kaynanam eltime fln bisey diyemez cunku dier oglundan cekinir ama bnmki akilsiz oldugu icin bnmle cok kolay kavga edebilr cunku oglu belliValla ne desen haklısın bende bu konuyla alakalı konu açmayı düşündüm sonra kime ne diyecem dedim bende çok muzdaribim hep aileme soğuk eltilerimin ailelerine sıcak annem geçen iftara çağırdı iş bahanesiyle gelmedi artık dayanamayıp ağladım babamla dertleştim jher konuda haksızlık yapıyorlar dedim kendi annesi olunca hemen benim adıma da karar veriyor gidiyoruz bende bugün gittim annesine çok az yemek yedim pek konuşmadım hastayım diye. Kocamı doldurmasınlar diye gittim
Sizce konu sahibi haksız mı? Bunu ancak yaşayan bikir kıskansa bile kıskanmakta haklı eltisinden ne eksiği var veya onun annesi babası başkaları gibi olamıyorlar mı
Omur boyu kin gutmemek icin diorm iste boyle gtmez die . Ne kiskanmasi cnm bnm aileme deger vermeyen adamla eltimin ailesinemi kiymet veriyim gerizekalimiyim bne siz götürmüyormuşsunuz artık..ne yapacaksınız ömür boyu kin mi güdeceksiniz..
bana tamamen kıskançlık gibi geldi..
Evt biktirdigi icin gonlumde yok artk dogruevet haksız bana göre..
geçinmeye gönlü yok gibi bir hali var..
Bende aynıyım bi bana karışırlar diper eltiler çok rahat çok üzülüyorum bende ayrılmayı çok düşündüm çünkü çok haksızlık varBnde bugun aynisini yaptm cnmm. Ayni bzm halimiz artk sinir oluorm hicbir artisi yok bn konuskan samimi diye evlenmistm suan isine geldigine oylee o da olmayinca bosamayi bile dusunuorm . Kaynanam eltime fln bisey diyemez cunku dier oglundan cekinir ama bnmki akilsiz oldugu icin bnmle cok kolay kavga edebilr cunku oglu belli
Omur boyu kin gutmemek icin diorm iste boyle gtmez die . Ne kiskanmasi cnm bnm aileme deger vermeyen adamla eltimin ailesinemi kiymet veriyim gerizekalimiyim bn
Sizin ailenizi sevmemis demekki aileniz esinizle yakinlik kurmak icin caba gosteriyormu.Bnde onlara gitmem die korkuo. Bn onun gbi deilim konusurm. Kendi gidince biri bisey sormadigi surece konusamio konusma ozurlu gibi . Bn onlar evlenrken sicak kanli knskan die evlendm suan tam tersi isine geldigine samimi konuskan
Yok gtmem cnm daha once bircok kez gttm bn once evlendigim icin kaynimi evlendirirken bnden bu kadar artkBence gitmeyin yada gidecek olursanız mutlaka bu iyiliğinizi yüzüne vurun
Benim ailem cok konuskandir hele eskiden annem cok severdi kendisini suan da konusur ama dogumumda falan her firsatta kavga cikardiklari icin kendi icinde sevmiyor tabikiSizin ailenizi sevmemis demekki aileniz esinizle yakinlik kurmak icin caba gosteriyormu.
Birde rica edecegim harflerin hepsini kullanin bizler gibi.
Benimki bensiz hic biyere gidemez canim. Benimde kv yuzunden ne dogumumu anladim ne evlendigimiEşini doldurmasınlar diye gidebilirsin. Ben başta gitmedim bugün iki defa eşime gelmeyecem dedim çok zoruna gitti sonra gittim düşündüm gitmezsem eşimi dolduracaklar eşim sahura kadar gelmeyecek bi nevi doldurmasınlar diye ve eşim eve erken gelsin diye gittim. Ama çok az yedim içtim kv pek yüz vermedim çünkü yaşadıklarımın sebebi o
Eşiniz annesine düşkün mü genelde her aileden bi tane çıkar size denk gelmişBenim ailem cok konuskandir hele eskiden annem cok severdi kendisini suan da konusur ama dogumumda falan her firsatta kavga cikardiklari icin kendi icinde sevmiyor tabiki
Davete icabet edecekse once benim ailemden o baslicak icabet etmeye .sizin bakis aciniz da farkli gercektendavete icabet etmek kıymet vermek mi oluyor?
değişik bir bakış açınız var..
Demek gücü size yetiyor kulların adaleti yok ama allahın adaleti var. Eğer gücünüz yetiyorsa kısasa kısas yapınBenimki bensiz hic biyere gidemez canim. Benimde kv yuzunden ne dogumumu anladim ne evlendigimi
Tabi ki önce sizin aileniz olacak eltin kim kiDavete icabet edecekse once benim ailemden o baslicak icabet etmeye .sizin bakis aciniz da farkli gercekten
Evet malesef bende buna uzuluyorum. Birde daha once tartismamizda eltim icin o hakediyor demekki dedi. Ailesi abisi deger verdigi icin eltime hic bisey diyemezler ama benimkini yanina cekeceginden benimle ve ailemle cok rahat tartisabilirBanane elitinin annesinden babasindan. Nasil sinir oluyorum ya. Senin ailene gitmek istemeyipte oraya gitmesi ne demektir ya. Nedir yani agaç kavugundan mı ciktin sen. Allah Allah ya senin aileni sayıp saygı gösterene kadar taviz verme asla. Bende olsam kin tutarim yani unutmam asla. O ne yapiyorsa sende aynisini ona yap anlasin biraz sacma davrandigini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?