Bana fikir verin kizlar

Böyleleri annelerine bakarlar ama onların suçu akıl yaşları 5 bunların

Demek gücü size yetiyor kulların adaleti yok ama allahın adaleti var. Eğer gücünüz yetiyorsa kısasa kısas yapın
Hep oyle yapiyorun canim ama gereksiz seylerle ugrasmak dusunmek istemiyorum artik . Abisi de es bnm abimde var o da es bunun yaptiklarini ben abimde gormedim kendi abiside nasil ozen gosteriyor ben nerden buldum bunu .(

Allaha
Evet malesef bende buna uzuluyorum. Birde daha once tartismamizda eltim icin o hakediyor demekki dedi. Ailesi abisi deger verdigi icin eltime hic bisey diyemezler ama benimkini yanina cekeceginden benimle ve ailemle cok rahat tartisabilir
Allaha havale et sende gitme ama görüncede bi şey yokmuş gibi davran böylelerini boğasım var ya. Gelde böyle kocayı sev nasıl olacak niye biz eltilerimiz gibi olamıyor muyuz bizim ailelerimiz çok mu değersiz.

Davete icabet edecekse once benim ailemden o baslicak icabet etmeye .sizin bakis aciniz da farkli gercekten

arkadaşım adama kinlenip gitmek istediğinde de götürmüyorum demedin mi?
önceden gitmek istemedi diye istediğinde de götürmemişsiniz işte..
konuyu açma amacınız neydi fikir almak değil mi?
ha size hak verilsin diye açtıysanız bilemiycem..

Hep oyle yapiyorun canim ama gereksiz seylerle ugrasmak dusunmek istemiyorum artik . Abisi de es bnm abimde var o da es bunun yaptiklarini ben abimde gormedim kendi abiside nasil ozen gosteriyor ben nerden buldum bunu .(
Üzülüyoruz ama bi şey değişmiyor. Böyle olacağını bilseydik zaten evlenmezdik ki ne yapalım bahtımız bu.bu hayatta bazen çok iyi olmamak lazım iyiler hep kaybediyor malesef

Evet malesef bende buna uzuluyorum. Birde daha once tartismamizda eltim icin o hakediyor demekki dedi. Ailesi abisi deger verdigi icin eltime hic bisey diyemezler ama benimkini yanina cekeceginden benimle ve ailemle cok rahat tartisabilir
Saygısız sey. Bir daha bu konular acilirsa abisiyle ve eltinle yasamasini teklif et. Dimdik dur lafini esirgeme kendini de aileni de ezdirme. Senin ailene deger yoksa onun ailesine deger yok

Boşanmayı düşünme çocukların var ama sende araya mesafe koy

Bos bos bakiyor hasta gibi ondan goturmuyorum. onsuz daha rahat ediyorum suan hic onun tavirlarini cekemem adam akilli samimiyet icinde olsa gotururdum tabi

Boşanmayı düşünme çocukların var ama sende araya mesafe koy
Biyerden patlak veriyor cnm kaynanama cok yakin evim birde hergun anasiyla konusuyor birsey yumurtluyor .onceki konumda daha ayri yine bunun anaci tavri cnm bikac gun once yasadigim istersen bakabilirsin hep boyle meseleler artk hic ugrasasim yok

Bos bos bakiyor hasta gibi ondan goturmuyorum. onsuz daha rahat ediyorum suan hic onun tavirlarini cekemem adam akilli samimiyet icinde olsa gotururdum tabi
Haklısın gidince bi kasıntı oluyorlar. Sanki diken üstündeler

belki çekiniyordur?
senin tarafından kimseyenmi gitmiyor?
sizin yaş grubunuzda olan kişilere mesela yada senin arkadaşlarına?

Herkes esinin olumsuz bir yonune ayni olumsuzlukla misilleme yaparsa o evlilik cekilmez hale gelir bence. Ha icinizden gelmiyorsa gitmek elbette gitmeyin ama misilleme icin yapmayin bunu. Ben esimin ailesiyle gorusmem ama esim benim ailemi el ustunde tutar mesela.

Saygısız sey. Bir daha bu konular acilirsa abisiyle ve eltinle yasamasini teklif et. Dimdik dur lafini esirgeme kendini de aileni de ezdirme. Senin ailene deger yoksa onun ailesine deger yok
Aynen oyle canim . Evliligimizin ilk yilindada salona kendi gelinlikli fotomu koymadim cerceve yok diye abisinin dugun fotosunu koymus salona baya durdu heves etmis neyse dedim sonra cercevesiz ztn yirtilir diye kaldirdim 5 aylik hamileydim onun icin benle tartisti inanirmisiniz normal mi bu adam

Böyleleri annelerine bakarlar ama onların suçu akıl yaşları 5 bunların
Aynen katiliyorum en önemli faktör kayinvalide... iste sey yengenin ailesi oturmaya cagirdi sizde gelin.. gercekten hic sevmiyorum boyle muhabbetleri bir iki kere bende yasadim. Fakat gitmedim. Muhabbettim yok samimiyetim yok. Herseyden once eltim senle birlikte benim anneme oturmaya geldimi oda yokkk herkes baksin isine o zaman

Ilk basta ben yapmiyordum canim haklisin kesinlikle ama o bna yapiyor bende ona yapiyorum simdi .bir kere amcama gidelim dedi hamileligimin son haftalariydi rahat edemem diye gitmedm sonra abime gidecektik goturmedi beni rahat edemessin die . Abimle onun amcasi bir mi simdi hep boyle bu adam artk deli oluyorum icimden gelmiyor gidelim falan demiyorum artik

belki çekiniyordur?
senin tarafından kimseyenmi gitmiyor?
sizin yaş grubunuzda olan kişilere mesela yada senin arkadaşlarına?
Abimle yasit kendisi hic mi bir insanin yasitiyla konuscak biseyi olmas . Annemi babami gectim artik . Eskiden utanmiyordu nisanliyken smdi utandigini sanmiyorum

Gercektem degisik onlarin iliskisine mi özeniyo acaba. Nedir yani cozemedim. Esine bence sunu abin yengen annen senin ve benim icin huzurlarini bozmazken sende onlar yuzunden benim huzurumu bozma. Muhabbetlere bak ya millet yuzunden yuvanda mutlu degilsin resmen

Aynen canim . Neyin kafasi bilmiyorum ama boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…