Böyleleri annelerine bakarlar ama onların suçu akıl yaşları 5 bunlarınBanane elitinin annesinden babasindan. Nasil sinir oluyorum ya. Senin ailene gitmek istemeyipte oraya gitmesi ne demektir ya. Nedir yani agaç kavugundan mı ciktin sen. Allah Allah ya senin aileni sayıp saygı gösterene kadar taviz verme asla. Bende olsam kin tutarim yani unutmam asla. O ne yapiyorsa sende aynisini ona yap anlasin biraz sacma davrandigini.
Hep oyle yapiyorun canim ama gereksiz seylerle ugrasmak dusunmek istemiyorum artik . Abisi de es bnm abimde var o da es bunun yaptiklarini ben abimde gormedim kendi abiside nasil ozen gosteriyor ben nerden buldum bunu .(Demek gücü size yetiyor kulların adaleti yok ama allahın adaleti var. Eğer gücünüz yetiyorsa kısasa kısas yapın
Allaha havale et sende gitme ama görüncede bi şey yokmuş gibi davran böylelerini boğasım var ya. Gelde böyle kocayı sev nasıl olacak niye biz eltilerimiz gibi olamıyor muyuz bizim ailelerimiz çok mu değersiz.Evet malesef bende buna uzuluyorum. Birde daha once tartismamizda eltim icin o hakediyor demekki dedi. Ailesi abisi deger verdigi icin eltime hic bisey diyemezler ama benimkini yanina cekeceginden benimle ve ailemle cok rahat tartisabilir
Davete icabet edecekse once benim ailemden o baslicak icabet etmeye .sizin bakis aciniz da farkli gercekten
Üzülüyoruz ama bi şey değişmiyor. Böyle olacağını bilseydik zaten evlenmezdik ki ne yapalım bahtımız bu.bu hayatta bazen çok iyi olmamak lazım iyiler hep kaybediyor malesefHep oyle yapiyorun canim ama gereksiz seylerle ugrasmak dusunmek istemiyorum artik . Abisi de es bnm abimde var o da es bunun yaptiklarini ben abimde gormedim kendi abiside nasil ozen gosteriyor ben nerden buldum bunu .(
Saygısız sey. Bir daha bu konular acilirsa abisiyle ve eltinle yasamasini teklif et. Dimdik dur lafini esirgeme kendini de aileni de ezdirme. Senin ailene deger yoksa onun ailesine deger yokEvet malesef bende buna uzuluyorum. Birde daha once tartismamizda eltim icin o hakediyor demekki dedi. Ailesi abisi deger verdigi icin eltime hic bisey diyemezler ama benimkini yanina cekeceginden benimle ve ailemle cok rahat tartisabilir
Bos bos bakiyor hasta gibi ondan goturmuyorum. onsuz daha rahat ediyorum suan hic onun tavirlarini cekemem adam akilli samimiyet icinde olsa gotururdum tabiarkadaşım adama kinlenip gitmek istediğinde de götürmüyorum demedin mi?
önceden gitmek istemedi diye istediğinde de götürmemişsiniz işte..
konuyu açma amacınız neydi fikir almak değil mi?
ha size hak verilsin diye açtıysanız bilemiycem..
Biyerden patlak veriyor cnm kaynanama cok yakin evim birde hergun anasiyla konusuyor birsey yumurtluyor .onceki konumda daha ayri yine bunun anaci tavri cnm bikac gun once yasadigim istersen bakabilirsin hep boyle meseleler artk hic ugrasasim yokBoşanmayı düşünme çocukların var ama sende araya mesafe koy
Haklısın gidince bi kasıntı oluyorlar. Sanki diken üstündelerBos bos bakiyor hasta gibi ondan goturmuyorum. onsuz daha rahat ediyorum suan hic onun tavirlarini cekemem adam akilli samimiyet icinde olsa gotururdum tabi
Bos bos bakiyor hasta gibi ondan goturmuyorum. onsuz daha rahat ediyorum suan hic onun tavirlarini cekemem adam akilli samimiyet icinde olsa gotururdum tabi
Aynen oyle canim . Evliligimizin ilk yilindada salona kendi gelinlikli fotomu koymadim cerceve yok diye abisinin dugun fotosunu koymus salona baya durdu heves etmis neyse dedim sonra cercevesiz ztn yirtilir diye kaldirdim 5 aylik hamileydim onun icin benle tartisti inanirmisiniz normal mi bu adamSaygısız sey. Bir daha bu konular acilirsa abisiyle ve eltinle yasamasini teklif et. Dimdik dur lafini esirgeme kendini de aileni de ezdirme. Senin ailene deger yoksa onun ailesine deger yok
Aynen katiliyorum en önemli faktör kayinvalide... iste sey yengenin ailesi oturmaya cagirdi sizde gelin.. gercekten hic sevmiyorum boyle muhabbetleri bir iki kere bende yasadim. Fakat gitmedim. Muhabbettim yok samimiyetim yok. Herseyden once eltim senle birlikte benim anneme oturmaya geldimi oda yokkk herkes baksin isine o zamanBöyleleri annelerine bakarlar ama onların suçu akıl yaşları 5 bunların
Sizin cozum isteginiz yok anlasildi :)Benim ailem cok konuskandir hele eskiden annem cok severdi kendisini suan da konusur ama dogumumda falan her firsatta kavga cikardiklari icin kendi icinde sevmiyor tabiki
Ilk basta ben yapmiyordum canim haklisin kesinlikle ama o bna yapiyor bende ona yapiyorum simdi .bir kere amcama gidelim dedi hamileligimin son haftalariydi rahat edemem diye gitmedm sonra abime gidecektik goturmedi beni rahat edemessin die . Abimle onun amcasi bir mi simdi hep boyle bu adam artk deli oluyorum icimden gelmiyor gidelim falan demiyorum artikHerkes esinin olumsuz bir yonune ayni olumsuzlukla misilleme yaparsa o evlilik cekilmez hale gelir bence. Ha icinizden gelmiyorsa gitmek elbette gitmeyin ama misilleme icin yapmayin bunu. Ben esimin ailesiyle gorusmem ama esim benim ailemi el ustunde tutar mesela.
Abimle yasit kendisi hic mi bir insanin yasitiyla konuscak biseyi olmas . Annemi babami gectim artik . Eskiden utanmiyordu nisanliyken smdi utandigini sanmiyorumbelki çekiniyordur?
senin tarafından kimseyenmi gitmiyor?
sizin yaş grubunuzda olan kişilere mesela yada senin arkadaşlarına?
Gercektem degisik onlarin iliskisine mi özeniyo acaba. Nedir yani cozemedim. Esine bence sunu abin yengen annen senin ve benim icin huzurlarini bozmazken sende onlar yuzunden benim huzurumu bozma. Muhabbetlere bak ya millet yuzunden yuvanda mutlu degilsin resmenAynen oyle canim . Evliligimizin ilk yilindada salona kendi gelinlikli fotomu koymadim cerceve yok diye abisinin dugun fotosunu koymus salona baya durdu heves etmis neyse dedim sonra cercevesiz ztn yirtilir diye kaldirdim 5 aylik hamileydim onun icin benle tartisti inanirmisiniz normal mi bu adam
Aynen canim . Neyin kafasi bilmiyorum ama boyleGercektem degisik onlarin iliskisine mi özeniyo acaba. Nedir yani cozemedim. Esine bence sunu abin yengen annen senin ve benim icin huzurlarini bozmazken sende onlar yuzunden benim huzurumu bozma. Muhabbetlere bak ya millet yuzunden yuvanda mutlu degilsin resmen
Degismesi gereken bi kafa biraz sabirli ol kuzum insallah duzelir hemen de bosanmayi dusunme. Allah su mubarek ayda esine akil fikir versin bol bol dua etAynen canim . Neyin kafasi bilmiyorum ama boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?