• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Fikir Verir misiniz Hanımlar

Kız meslekte okudum makyaj ürünleri toplandı mı atılıyordu saklanma gibi bi durtum yoktu ama açık tel ya da o tarz elektronik eşyalar kalırdı şimdi nasıl bilemem ama bu ürünleri atmıştır yönetim veliyle şunla bunla uğraşmaz yasak vermeseydiniz der bi şansınızı deneyin yine de

genctir olabilir. Makyaj malzemelerini ayirin.Kataloglari olan firmalarlarinda alisveris yapin 100liralik limit verin istedigini alsin Boylece sahip cikar.

Yorumları okumadım. Belki olay açığa çıkmıştır ama.. LTam da yanında makyaj malzemesi taşıdığı gün arama yapmışlar. İlginç doğrusu. Bence bu işi bir araştırın.

Herkese günaydınn
Dün başıma çok üzücü bir olay geldi
Kız kardeşimle makyaj ürünlerini ortak kullanıyoruz daha doğrusu o öğrenci olduğu için almaz
Ben alırım oda benden kullanır.
Normalde ben hep çantamda taşıyorum makyaj çantamı
Ama dün kardeşim abla bugün makyaj çantasını ben alcam tamam mı dedi bende niye dedim
Okul çıkışı kızlarla gezcez dedi bende iyi peki tamam dedim
Dünde aradı beni saat 2-3 gibi ağlıyo bu arada kız kardeşim 17 yaşında
Abla okulda arama yapıldı makyaj çantasını aldılar çok iyi yere saklamıştım ama buldular dedi
Ben şoooookkk
Çok sinirlendim:110:
İçinde en az 250 tl lik makyaj ürünü vardı bide hepsini yeni aldım 1-2 aylık ürünler dedim abla tamam bana harçlık vermezsin alırız yeniden diyor
Bi hevesle aldım hepsini, hatta maddi açıdan hala sıkıntısını çekiyorum ama yinede ilk defa kendim için böyle alışveriş yaptığımdan ötürü çok seviniyordum.
Normalde çok para harcayan bi kız değilim
Şimdi bir rimelim rujum dahi kalmadı
Kız kardeşime ne diyeyim bilemiyorum dün akşam evde biraz mesafeliydim ona
Ama hanımefendi çok mahcup değil gibi sanki
Sor öğretmenlere bakalım ben gelsem verirler mi diyorum ben soramam abla ama vermzler zaten diyo
Napıcam ben ya kardeşime nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum:KK51:
Daha neler! kardeşiniz çaldırmış olmasın? yada birine mi kaptırdı acaba? okul yönetimi vermez de ne demek? bunu size o mu söyledi? bence okula gidip sorun, bildiğim kadarıyla bu tarz şeyler veliye teslim edilir. kardeşiniz ısrarla yok vermiyorlar, vermezler gibi cümleler kuruyorsa başka yere gitmiş sizin makyaj ürünleri

Daha neler! kardeşiniz çaldırmış olmasın? yada birine mi kaptırdı acaba? okul yönetimi vermez de ne demek? bunu size o mu söyledi? bence okula gidip sorun, bildiğim kadarıyla bu tarz şeyler veliye teslim edilir. kardeşiniz ısrarla yok vermiyorlar, vermezler gibi cümleler kuruyorsa başka yere gitmiş sizin makyaj ürünleri
Dün gittim okula kovmaktan beter ettiler, bayan müdür yard. varmış bitane aramayı o yapmış ama dün okulda yokmuş onunla görüşemedim farklı bir müdür yard. gittim o dediki ben olsam direkt çöpe atardım ama Fatma hanım ne yaptı bilmiyorum dedi başka müdür yard. gönderdi oda bayağı bastı fırçayı sene sonu alırsınız tabi Fatma hanım çöpe atmadıysa dedi

Herkese günaydınn
Dün başıma çok üzücü bir olay geldi
Kız kardeşimle makyaj ürünlerini ortak kullanıyoruz daha doğrusu o öğrenci olduğu için almaz
Ben alırım oda benden kullanır.
Normalde ben hep çantamda taşıyorum makyaj çantamı
Ama dün kardeşim abla bugün makyaj çantasını ben alcam tamam mı dedi bende niye dedim
Okul çıkışı kızlarla gezcez dedi bende iyi peki tamam dedim
Dünde aradı beni saat 2-3 gibi ağlıyo bu arada kız kardeşim 17 yaşında
Abla okulda arama yapıldı makyaj çantasını aldılar çok iyi yere saklamıştım ama buldular dedi
Ben şoooookkk
Çok sinirlendim:110:
İçinde en az 250 tl lik makyaj ürünü vardı bide hepsini yeni aldım 1-2 aylık ürünler dedim abla tamam bana harçlık vermezsin alırız yeniden diyor
Bi hevesle aldım hepsini, hatta maddi açıdan hala sıkıntısını çekiyorum ama yinede ilk defa kendim için böyle alışveriş yaptığımdan ötürü çok seviniyordum.
Normalde çok para harcayan bi kız değilim
Şimdi bir rimelim rujum dahi kalmadı
Kız kardeşime ne diyeyim bilemiyorum dün akşam evde biraz mesafeliydim ona
Ama hanımefendi çok mahcup değil gibi sanki
Sor öğretmenlere bakalım ben gelsem verirler mi diyorum ben soramam abla ama vermzler zaten diyo
Napıcam ben ya kardeşime nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum:KK51:
Vermemek kimin haddine kendi mi kullancak vermeyip kendi malınızı istemeye çekinmeyin çatır çatır alın aramada almşsınız benim onlar alaym diyin vermezlersede. Hakkınıı arayın ne demek vermemek yok öyle bi dünya çalmaya girer vermezlersede şikayet edin

Öğrencilere değil ama aldıkları ne olursa olsun vrlilere trstlim etmek zorundalar büyük suç çöğe atmak belki para var altın var içinde özel eşyalar bunlar öğrenci aoraa dyebilir btek sene sonu diye ama siz velisniz vermek zorunda heryer veriyor attım dersede inanmayın kendi kullanır var öyle öğretmenlerde bizim okuldasa vardı önceden

Baska birine mi kaptirdi da nedense onun goturecegi gün arama yapalari mi tutmus.
Bana pek inandirici gelmedi arama olayi onun haberi olmadan gidin bi okula isteyin gayette geri verirler.

Dün gittim okula kovmaktan beter ettiler, bayan müdür yard. varmış bitane aramayı o yapmış ama dün okulda yokmuş onunla görüşemedim farklı bir müdür yard. gittim o dediki ben olsam direkt çöpe atardım ama Fatma hanım ne yaptı bilmiyorum dedi başka müdür yard. gönderdi oda bayağı bastı fırçayı sene sonu alırsınız tabi Fatma hanım çöpe atmadıysa dedi

Kovmaktan beter ettiler nedir ya çocukların ellerinden alabilirler ama geri vermek zorundalar.
Keşke fırça yiyeceğinize fırça atsaydınız attılarsa da parasını isteseydiniz.

Veli idareye söylerse verirler tabi alıp turşusu kurmuyoruz okulda onların :D
Ben kardeşinizin günahını almayayım ama yalan söylüyormuş gibi geldi

Yorumunuzu şimdi okudum da ne demek attık gidin şikayetçi olun vallahi biz sene sonuna kadar tutarız bir yerlerde gelip isteyen olursa verelim diye

Direkt okul yönetimini BİMER'e şikayet edin, "Arama yaptıkları sırada öğrenciden aldıkları eşyayı velisi olan bana teslim etmeden çöpe attıklarını iddia ettiler, geri vermiyorlar" diye. Öğrenciye değil ama veliye teslim etmek zorundalar öyle bir dünya yok. Attılarsa da parasını alırsınız.

Fake at bence kelebek, ben bilmiyorum yazılanları onlar benim paramla aldığım eşyalar ne demek çöpe atmak. Gerekki mercilere gerekirse bimer'e şikayet edicem sizi 1 tane bile eksik çıksa dahi falan..

Bilmiyorum bu yönetmeligi bilen birisi var mı gercekten atmaya hakları var mı ama

Az daha yorum gelirse suclu okul idaresi ve ogretmenler cikacak :olamaz: Disipline verilmedigine dua edin bence oncelikle

Ben de inanmadim kardeşine ams git iste bakalim. Olmadi haberim olmadan almis dersin
...
Gitmissiniz gerçi yeni okudum.

Milli Eğitim Bakanlığına şikayet edeceğinizi söyleyin. Gerçekten de edin zaten. Ayıptır böyle bir şey. Ne demek vermiyorlar. Ben dışarıdan biri olarak o okuldaki öğretmenlerin kullandığını düşünürüm. Çok çirkin bir davranış.

Back
X