Bana fikir verir misiniz ?

Se03ya07

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
98
13
18
29
Geçen ay düzenli bir ilişki yaşadık eşimle bebek istediğimiz için ama adetim 10 gün gecikti sonra adet oldum. Adet sonrası hemen devam ettik düzenli bir ilişkiye denemeler için. Şuan 3 gündür geçmeyen miğde bulantım var ve çok tuaf bir şekilde çok halsizim sürekli uylu halindeyim acaba geç döllenme ya da böyle adet olup hamile olan olabiliyor mu spremlerin belli bir süresi oluyor ya yumurtlama falan geç olmuç olabilir mi ?

10 gün gecikmenizin sebebi belkide kimyasal gebelik yaşamış olmanız olabilir.
Geciktiğiniz zaman gebelik testi yapmışmıydınız?

Adetiniz her zaman ki gibi olmadiysa geç döllenme yaşayıp üstüne görme yaşamış olabilirsiniz.test yapın.

Evet o zaman test yaptım negatifti hatta bende stres yapıyorum ondandır belki dedim saldım artık düşünmüyordum olursa olur nasip demiştim ama 3 gündür gerçekten bu miğde bulantısı ve halsizlik beni mahvetti acaba mı dedim

Evet o zaman test yaptım negatifti hatta bende stres yapıyorum ondandır belki dedim saldım artık düşünmüyordum olursa olur nasip demiştim ama 3 gündür gerçekten bu miğde bulantısı ve halsizlik beni mahvetti acaba
Adetiniz her zaman ki gibi olmadiysa geç döllenme yaşayıp üstüne görme yaşamış olabilirsiniz.test yapın.
Yani normal adet oldum ama ilk defa adetim bitip duş aldıktan sonra bir süre birşey gelmeyip akşama tekrar dan çok az lekelenme geldi sonra bir daha gelmedi bitti

Evet o zaman test yaptım negatifti hatta bende stres yapıyorum ondandır belki dedim saldım artık düşünmüyordum olursa olur nasip demiştim ama 3 gündür gerçekten bu miğde bulantısı ve halsizlik beni mahvetti acaba mı dedim
İlk defa korunmasız ilişki yaşadıysanız ondan da gecikme yaşamış olabilirsiniz, hatta birdahaki aya hamile kalmanız için hormonlar harekete geçmiş anlamında der çoğu büyüklerimiz.
Bunun bir örneğide bizim gelin:) her ay normal düzenli adet görürdü, korunmayı bıraktı senin gibi 10 küsür gün gecikti, testler yaptırdık negatifti, diğer ay hamileydi 🥰
Sabah bir test alın yapın bence, Allah gönlünüze göre versin.

Evet o zaman test yaptım negatifti hatta bende stres yapıyorum ondandır belki dedim saldım artık düşünmüyordum olursa olur nasip demiştim ama 3 gündür gerçekten bu miğde bulantısı ve halsizlik beni mahvetti acaba
Yani normal adet oldum ama ilk defa adetim bitip duş aldıktan sonra bir süre birşey gelmeyip akşama tekrar dan çok az lekelenme geldi sonra bir daha gelmedi b
Siz en iyisi kan verin yada test yapın.
Kadın doğumda randevu bulamıyorum da yarın dahiliye randevum var orda istesem kanda bakılır mı

İlk defa korunmasız ilişki yaşadıysanız ondan da gecikme yaşamış olabilirsiniz, hatta birdahaki aya hamile kalmanız için hormonlar harekete geçmiş anlamında der çoğu büyüklerimiz.
Bunun bir örneğide bizim gelin:) her ay normal düzenli adet görürdü, korunmayı bıraktı senin gibi 10 küsür gün gecikti, testler yaptırdık negatifti, diğer ay hamileydi 🥰
Sabah bir test alın yapın bence, Allah gönlünüze göre versin.
Çok istiyoruz bu yazdıklarınız bana öyle güzel umutlar oluyor ki rabbim nasip etsin inşallah 🥰

Merhaba kızlar
Bugün aşılamanın 6. Günü. Aşırı kasık ve bel ağrısı var. Buna ek gaz sancım var. Göğüs uclarimda hassasiyet olustu. Sadece progestan kullanıyorum. Sizce tuttu mu yoksa sahte belirtiler mi destek olur musunuz

Back
X