Bana fikir verir misiniz?

MetuGirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
570
20
118
Antalya
arkadaşlar 4 yıllık bir beraberliğim var, erkek arkadaşım beni seviyor ama 2 yaş küçük benden :( ben bu ilişkiye başlamayı hiç istemedim ama o beni bırakmadı. neyse hersey iyi güzel ama son günlerde şu lafı çok duydum erkek kızdan güzel daha genç :( etrafımdaki insanlara böyle diyorlarmıış ve bende artık kötü hissettim ayrılmaya karar verdim ileride de bunlar duymak istemiyorum ve şundan da korkuyorum abisi evlendi ve eşi maşallah çok güzel( eltim diyeyim onuda çok seviyorum) benimle onu karşılaştırırlar ve erkek arkadaşımda bundan etilenirse evlilikte ileride sorunlar olursa diye korkuyorum. ne yapmam gerek bilmiyorum ya neden insanlar herseyi güzellikle kıyasllıyor iyi huylu olmak yetmiyor mu?

Erkek arkadaşım ayrılmayı kabul etmiyor ama diyor ki bana böyle şeyler söyleme yok ya beni beğenmezsen falan deme diyor aklımda olmayan şeyleri aklıma sokuyorsun diyor :( bi iki defa ayrıldım ağladı üzüldü barıştım ama eminim evlilikte işler farklı olacak bu sefer güzellik arayacak

Bence sizin aranızda bu tür konular geçmiyorsa, erkek arkadaşınız için sorun yoksa başkasının dediklerini takmayın hiç kafanıza. Hem güzellik göreceli bir kavramdır bence ve insanlarla çok vakit geçirdikçe ben mesela dış görünüşe değil daha çok huylara dikkat ederim ve siz evlendiğinizde de böyle olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda erkek arkadaşınızla aranızla bir tartışma yada sorun çıkmıyorsa bırakın millet ne diyorsa desin. Siz kendinize güvenin onlar bir süre sonra susacaktır zaten.

Erkek arkadaşın seni dünyalar güzeli ilan etti mi ?

Bence etmiştir.

İşte mevzu bitti.

Kimin ne dediğinin hiç bir önemi yok,seni güzel bulan buluyordur..

Aldırma sen o laflara..

Yüreğin güzel olsun

bencede kımsenın lafına ve ne dusundugune bakma.. ne dusunurlerse dusunsunler..

kendın ıstedıgın ıcın kendıne bak suslen puslen..herzaman bakımlı ol yeter .. spor yap dıyet yap kıtaplar oku..

herkonuda fıkır sahıbı ol..

ozaman gor bak daha fresh bı gorunum kazanıcaksın..

Sen milletin lafına bakma.Seni beğenmeyenler kendilerine bi baksınlar önce çok mu güzeller onlar :47:
Ayrıca güzellik denen şey nedirki Allah aşkına.Herşey gibi o da gelip geçici.
Ayrıca Allah öyle yaratmış beğenmemek kimin haddine :45:
Kısa bir hikaye anlatıyım bunla ilgili duymuşsundur belki.

Mecnun Leylanın aşkından çöllere düşünce o zamanın yöneticisi Leylayı merak etmiş.Huzuruna çağırmış.Bakmışki Leyla kara kuru bir kız.
Demişki:Mecnun senin gibi birinin neyine aşık oldu da çöllere düştü?
Leyla cevap vermiş:Sen bana Mecnunun gözüyle bakmadığı için anlayamazsın demiş.

boşverrrrrr güzelimmm
benimde ablam eniştemden 2 yaş buyukkk
çoktaa iyiler vallaa
hiç bi sorunda yok...
kız erkekten cirkinmişmişte yok bilmemneymiştee
hadi ordan
kıskançlıklarından yapıolardır
takma sen kimseyii..
aranızda hiçbi sorun yoksa
o seni beğenmişse bak ne güzel sevgisine sahip çıkmışsa
kimin ne söleidğine bakma bile:34:

Sen su lafi duymadin mi guzellige doyulur huya doyulmaz.ben cok guzelim:) ama bir yerden sonra herkes siradanlasiyor emin ol, sen adamin aklina boyle seyler sokma sen neden kendini kucuk goruyoraun sen boyle yaparsan yarin o da derki haklisin.sen bu konuyu kapat iliskine bak.yarin cirkin birini bulursun sana kiymet vermez sonra pisman olursun.:9:

ya sağolsun erkek arkadaşım hiç sallamıyor bu lafları. Ama etrafımdaki insanlar sürekli karşılaştırıyor, yorum yapıyor ve bende üzülüyorum dün gece hiç uyumadım ağladım bu laflar yüzünden. ya erkek arkadaşımında aklına girerlerse diye. Aslında hani öyle çirkinde değilim Allaha şükür herseyim tam ama diyorlar ki kaynanan seni mi eltinimi daha çok sever hanginizi daha çok beğeniyor eltin çok güzel falan filan.napim sevdim tamam yaşca büyüğüm ama gönül ferman dinlemiyormuş.Kimse şunu görmüyor ben erkek arkadaşımı 4 yıldır bekliyorum, namaza başlamasına vesile oldum, kötü arkadaşlarından uzaklaştırdım neden bunlara değil de güzelliğe bakılıyor ki demi

Kızlar cevaplarınız için de çok teşekkürler en iyisi dediğiniz gibi erkek arkadaşımında aklına sokmayayım böyle şeyler

Back
X