• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana fıkrınızı soylermısınız

idaretentrannsparan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
32
2
86
35
Sivas
kızlar ben yenı evlıyım hıc kımse ıle bı prıblemım yok evlılıgım ıyı basladı ıyı gıdıyor ama benı rahatsız eden bı durum var benımle ılgılı sanırım bıraz kısknaclık yapıyorum esımın aılesı her fırsatta eltımı ovup duruyor buda bana batıyo bıraz acıkcası:)yok o araba surebılıyormus ben suremıyormusum ögrenmem lazımmıs esıme uzun yolda yardım edermısım:)o cok temız tıtız mıs evı soyleymıs boyleymıs:)onları cok arıyormus soyle ustun mezıyetlerı varmıs.cok merak edıyorum onada benı boyle ovuyorlarmı?zannetmem acıkcası:)))bıde sey var arada onun adıyla hıtap edıyorlar bana karıstırp ısmımı. sofraya bı yemek koyuyoruz yok bunu cok sever.yok evıne gotururken kolay olsun dıye boyle cam kavonaoza koydum.ne bıcım ıs anlamadım.benım neyımı begenmıyorlarsa bılmıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
eltımdende bahsedeyım bıraz:) oda ıyı hos bana bı zararı yok ama soyle bırsey hanı o benden buyuk ya devamlı bı abla edalarında hanı :)9mesela bana herseyı soruyo benden ogrenıyor ama ben sordugum zaman bana hıc bırseyını anlatmıyor benım ona soyledıgım seylerı o bana soylemıyor yanı:))bıde hep herseyı cok ıyı hıc bırkotu bısey yok hayatında anlattıgına gore :))butun bunlar da benım onun samımıyetsız oldugunu dusunmemem yol acıyor:))

mutlaka kötü giden şeyler vardır hayatında
ama o bunları anlatmamakla akıllılık ediyor
bence sen de anlatma ne zaman ne olacağı belli olmaz
evinde olan eşinle senin aranda kalsın
kayınvalidene gelince
o ilk gelin yaa
seni gıcık etmek için yapıyodur
boşver takma
hee de geç :1:

Bence direk bişey söylemek yerine örnekleme yapıyorlardır
Yıllarca ona alışmaları da var tabi

Siz kendinizden eminseniz, alınmaya gücenmeye gerek yok
Yersiz bulduğun yerde de, her birey farklıdır der geçersin

At yarışı değil sonuçta bu :6:

eltımdende bahsedeyım bıraz:) oda ıyı hos bana bı zararı yok ama soyle bırsey hanı o benden buyuk ya devamlı bı abla edalarında hanı :)9mesela bana herseyı soruyo benden ogrenıyor ama ben sordugum zaman bana hıc bırseyını anlatmıyor benım ona soyledıgım seylerı o bana soylemıyor yanı:))bıde hep herseyı cok ıyı hıc bırkotu bısey yok hayatında anlattıgına gore :))butun bunlar da benım onun samımıyetsız oldugunu dusunmemem yol acıyor:))

Olabilir
Herkesi sevmek zorunda değilsin, o da seni sevmek zorunda değil
Nasıl hissediyorsan öyle davranman kafi
Yoksa ben ona şunu yaptım o bana yapmadı diye daha çok konu açarsın
Karşındaki kim olursa olsun, net olursan kendini daha iyi hissedersin en azından

Ne eltin seninle samimi olmak zorunda nede sen eltinle.
Bu zamanda insana güven zor,sen sen ol ailen ile ilgili bir şeyi ne eltine nede başkalarına anlatma.
Kv gelince duymamazlıktan gel..yapamıyorsan aa evet bende severim eltimi de geç,bozulduğunu belli etme.

Bana onu çok sevdikleri için anlatıyorlar gibi gelmedi.Rekabet oluşturmaya çalışıyorlar sanırım

Ben böyle durumlarda kwalidemi destekleyip, maşallah gelinine falan diyorum pek yapmıyor artık o yüzden :1::1::1:

Bence kötü düşünmeyin. Yıllardır alışmışlardır ona neticede. Hele bir de anlattığınız gibi onlara iyi davranan becerekli hoş bir bayansa bunları söylemeleri çok da şaşırtıcı değil. Ailelerine giren ilk yabancı olarak ona alıştıkları için söylüyorlardır muhtemelen. Sen de alınıyorsan belli şaka yolluu "aşk olsun anne ben o kadar temiz değilmiyim ?" gibi saka yaparak soyleyebılırsınız. belki farkında degıllerdır boylelıkle farkederler.

Ben de kucuk gelınım ve eltımle cok sorun yasamıs kv. Eltı de hıc bırseyın ucundan tutmayan bır ınsandır. Ben elımden geldıgınce yardım edıyorum. Ona rağmen eltım ıcın kv sık sık kolılerı hazırlar gonderır, gider yemekler yapar dondurucusuna koyar. Bana hıc bır yardımı olmaz. Muhtemelen ben yapabıldıgım ıcın gerek duymuyor etmeye ama ınsan sankı daha az sevılıyormus gıbı hıssedıyor ve de uzuluyor.... Sızı anlıyorum :34:

kızlar ben yenı evlıyım hıc kımse ıle bı prıblemım yok evlılıgım ıyı basladı ıyı gıdıyor ama benı rahatsız eden bı durum var benımle ılgılı sanırım bıraz kısknaclık yapıyorum esımın aılesı her fırsatta eltımı ovup duruyor buda bana batıyo bıraz acıkcası:)yok o araba surebılıyormus ben suremıyormusum ögrenmem lazımmıs esıme uzun yolda yardım edermısım:)o cok temız tıtız mıs evı soyleymıs boyleymıs:)onları cok arıyormus soyle ustun mezıyetlerı varmıs.cok merak edıyorum onada benı boyle ovuyorlarmı?zannetmem acıkcası:)))bıde sey var arada onun adıyla hıtap edıyorlar bana karıstırp ısmımı. sofraya bı yemek koyuyoruz yok bunu cok sever.yok evıne gotururken kolay olsun dıye boyle cam kavonaoza koydum.ne bıcım ıs anlamadım.benım neyımı begenmıyorlarsa bılmıyorum

KV niz damarınıza basıyor.en iyi insanın bile damarına basa basa onu kötü yapabilirsiniz.bence kv nizin oyununa gelmeyin.ayrıva eltinizin bunda suçu yok.eltiye bir şans verin, hatta bunu yapan dünyadaki ilk kadın olun :52::52::52::52:

benim kv de eltimi ilk başlarda çok övdü bende aferim ne güzel dedim.onun istediği olmam için gaza getirerek yaptırmaya çalışıyordu.ben nezaman aferim dedim sustu .arada banada eltimin isminle çağırıyor sonra toparlayıp larisya diyor.

Back
X