Bana fikrinizi soyleyin lutfen.

Oğlunuz babadan gördüklerini benimseyip umarım kendi evleneceği kadına da çektirmez.. Nasıl annesine böyle bir laf edebiliyor Büyürken neler gördüyse artık normalleştirmiş kafasında. Umarım kararlılığınızla onun hayat görüşünü de değiştirebilirsiniz.

Allah razi olsun hepinizden.evet kararliyim bosanicam.kizim okuluna yerlessin once onu bi atlatayim.bende yanina gidicem.oglum boyle diyor malesef babadan gordugunu soyluyor.yanimizda olsan cesaret edemez buna diyor.once ben guclu olmaliyim sonra onlara zaten sahip cikarim.zor bir surec ama asicam biliyor ve buna inaniyorum.bi nefes alicam.hakaretsiz uyucam.en son kavgada yatak ayirmisti.ben toplarken yastiginin altinda caki buldum.bildigin bicak.beni dovunce bana vuramazsin sen kimsin dedim.buna cok icerlemis olmali.cakiyi ya benden kendini korumak ya bana vurmak icin koydu oraya.oturdugumuz yer guvenlikli korunuyor.evde sadece ikimiz variz.geriye bisey kalmiyor.bana dua edin su mubarek ramazan hurmetine.kalkayim su derdin altindan.

Şuan size zor gelebilir. Benim cevremde uzun yil evli kalip tek boşanan var. Yillarca dayakta yedi lafta yedi sonunda boşandi şuan calisiyor kendine ev aldi cocuklariyla mutlu mesut yasiyor eski kocasini anmiyor bile. Kendinize guvenin. Oncelikle calissaniz iyi olur. Hem kafanizi dagitirsiniz hemde birikim yaparsiniz bosanmalar yipratici ama sonunda mutlu olmak sizin elinizde.

ALLAHTAN hep sabirmi diledinizde bunca sene sabredebilmissiniz.
Hayirlisini iste bu saatten sonra artik.
ALLAH kurtarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…