Bana Göre Aşk Acısı

Calma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
861
5
96
İstanbul
Aşk acısı ne fana bir şeydir kızlar insanın içi yanıyor beyni yanıyor
öyle bir sıkıntı kii...hep ağlamak istiyor insan
Hayattan zevk alamıyor
Ne yemek yemek, ne çalışmak, ne gezmek tozmak istiyor insan
Konuşmak bile istemiyor insan her konuştuğunda da onu konuşuyor zaten...
Tam bir mutsuzluk hissi...
Yani o hissin yanında bütün o mutsuz oluşlarımız yalan...
Bence o his içinizdeyse mutsuzsunuz, o his yoksa inanın mutlusunuz...
Öyle bir sıkıntı işte içini parçalayan...
Uyuymak, uyuyup unutmak ister insan...yatağa yatarsınız ağlamaya başlarsınız sonra yatamaz kalkarsınız haykıra haykıra yerlere vurarak ağlayasınız gelir...
Her sabah gözleriniz şiş şiştir...Nedenini sorarlar yine yapışır boğazınıza o yumruk...Onunla yaşarsınız bir süre...
En fenası da o çok güvendiğiniz insan size yalan gelir yaptığı her şeyi düşünüp meğer yalanmış der insan...Bütün dünyaya güveniniz kaybolur...
Sonra kendinizi değersiz ve kimsesiz, yalnız hissedersiniz...
Bazen onu hep aklamaya çalışırsınız ben suçluyum ona böyle yapmasaydım böyle olmazdı, bıktırdım onu çok kırdım ondan oldu dersiniz...
Bazen de sürekli onu suçlarsınız, onun huylarından dert yanarsınız sürekli...
Öyle bir sıkıntıdır ki hayatınızda yapmadığınız ibadetlerinizi yapmaya başlarsınız bütün gününüz dualarla geçer...Allah dindirebilir bir tek o acıyı...yardım dilersinizi her gece ağlayarak...
Ama bir süre sonra artık toplarsınız kendinizi umutlarınızı bitirirsiniz zaten olmayacağına kendinizi inandırırsınız..çünkü hayat çağırıyordur sizi içine çekmek istiyordur yeniden...o ölüm anınızda kalamazsınız uzun süre buna izin vermez...Aşk acısına çare olduğu söylenen tavsiyeleri yerine getirmeye çalışırsınız...
Zaman aşımına uğrar belki...
Yeniden hayattasınız ve yine seversiniz belki...
Ben de önceki ilişkimde terk edildim ve o acıyı tarif edemem yaşayan bilir...
Şimdiyse öyle korkuyorum kii en küçük kavgada o bahsettiğim his gelip yerleşiyor içime gözlerim dolu dolu boğazımda bir yumruk...
Bir daha o acıyı yaşamak istemiyorum...ama bir yandan da biliyorum ki geçiyor ve geçti de...Sevebildiğim kadar, onun beni sevebildiği kadar sevicem o kadar zorluk dolu ki ilişkimiz dayanabildiğim kadar,onun dayanabildiği kadar dayanıcam ama olmadığı zaman da acısını çekicem...bir gün geçeceğini bilerek... Allah sevenleri ayırmasın ailelere de akıl fikir ve merhamet versin inşallahsenağlama

Aşk acısı;Ağzını yakan bir biber gibidir...Zamanla o acıyı aşarsın..Dönüp geriye baktığında kaçırdığın günlerini kaçırdığın yıllarına yaşına acırsın(tabi buda sana cabası mı? yoksa başka bir şeyimi? bilemem)
Ailelerede akıl fikir versin demişsin...Eminim ki bir bildikleri vardır ailelenin yada ailelerimizin...Evlatlarının kötü olması için çaba sarf eden hiç bir aile tanımam...
Derdini az çok sözcüklerin arkasına gizlemişin...Allah ayrdımcın olsun umarım herşey düzelir...:1hug:

Aşk acısı;Ağzını yakan bir biber gibidir...Zamanla o acıyı aşarsın..Dönüp geriye baktığında kaçırdığın günlerini kaçırdığın yıllarına yaşına acırsın(tabi buda sana cabası mı? yoksa başka bir şeyimi? bilemem)
Ailelerede akıl fikir versin demişsin...Eminim ki bir bildikleri vardır ailelenin yada ailelerimizin...Evlatlarının kötü olması için çaba sarf eden hiç bir aile tanımam...
Derdini az çok sözcüklerin arkasına gizlemişin...Allah ayrdımcın olsun umarım herşey düzelir...:1hug:

Doğru söylüyosun canım benim inşallah düzelir herşey...kendi ailemle sorunum yok Allah'a şükür ama onun ailesiyle sorunları var ve bizi çok etkiliyor ileride de büyük ihtimalle etkileyecek...ama bunun için ondan vazgeçmek istemiyorum...onun içinde sürekli acı çekiyorum...

Doğru söylüyosun canım benim inşallah düzelir herşey...kendi ailemle sorunum yok Allah'a şükür ama onun ailesiyle sorunları var ve bizi çok etkiliyor ileride de büyük ihtimalle etkileyecek...ama bunun için ondan vazgeçmek istemiyorum...onun içinde sürekli acı çekiyorum...

Seni istemiyorlar mı? yani...Eğer öyleyse sana bunu söylemekle bence hata etmiş..Senin bundan etkileneceğini düşünüp anlatmaması bence daha iyi olurdur..Zamanı gelince paylaşılır ve sorun o anda hallolurdur...

Yok öyle değil yani daha tanışmadık bile ailesiyle ama sevgilime karşı çok acımasızlar koca ailenin bütün işini o görüyor ama yine de yaranamıyor sürekli ezmeye çalışıyorlar onu hepsi ayrı dert sevgilim çok bunalıyor bunların içinde zaten bir de uzakta benden ayrı bir şehirde yaşıyor onlar onu sıktıkça olay bana patlıyor sevgilimi göremiyorum,konuşamıyorum, sürekli stresli olduğu için ilgi de gösteremiyor bana verdiğiyle yetinmek zorunda kalıyorum çünkü onu çok seviyorum ve onun da beni çok sevdiğini biliyorum...
en küçük bir hatasında ailesi hemen beni suçluyomuş o kız aklını aldı diye
bu ve bunun gibi sorunlar yani canım...Biz evlenmeyi düşünüyoruz ve bu aile biz evlenirken ne hal alır onu bilmiyorum işte...

Yok öyle değil yani daha tanışmadık bile ailesiyle ama sevgilime karşı çok acımasızlar koca ailenin bütün işini o görüyor ama yine de yaranamıyor sürekli ezmeye çalışıyorlar onu hepsi ayrı dert sevgilim çok bunalıyor bunların içinde zaten bir de uzakta benden ayrı bir şehirde yaşıyor onlar onu sıktıkça olay bana patlıyor sevgilimi göremiyorum,konuşamıyorum, sürekli stresli olduğu için ilgi de gösteremiyor bana verdiğiyle yetinmek zorunda kalıyorum çünkü onu çok seviyorum ve onun da beni çok sevdiğini biliyorum...
en küçük bir hatasında ailesi hemen beni suçluyomuş o kız aklını aldı diye
bu ve bunun gibi sorunlar yani canım...Biz evlenmeyi düşünüyoruz ve bu aile biz evlenirken ne hal alır onu bilmiyorum işte...

Bence sevgilinle konuş senin hakkında ne derlerse desinler sana demesin..Çünkü inan ilişkinizi büyük şekilde etkiler zaten etkiliyorda şuan küçük bir aşamada ama ilerde daha büyük olabilir..İçinde kalsın sana anlatmasın...(sevgi herşeyi paylaşmak demek ama paylaşılıcak şeyler insanların birbirlerine olan ilişkisinide etkilememeli...Senin yerine koysun kendini..acaba senin gibi cekebilicek mi??? Yani ailenin ona karş öyle konuşmasını...)
Bu tip sorunları şuan sana anlatırsa onlara karşı ılımlı sevecan olamazsın...Şuandada belki başlamıştır...Evlilik zamanınız gelince bu tip sorunları yaşamak daha normal olur...

Bence sevgilinle konuş senin hakkında ne derlerse desinler sana demesin..Çünkü inan ilişkinizi büyük şekilde etkiler zaten etkiliyorda şuan küçük bir aşamada ama ilerde daha büyük olabilir..İçinde kalsın sana anlatmasın...(sevgi herşeyi paylaşmak demek ama paylaşılıcak şeyler insanların birbirlerine olan ilişkisinide etkilememeli...Senin yerine koysun kendini..acaba senin gibi cekebilicek mi??? Yani ailenin ona karş öyle konuşmasını...)
Bu tip sorunları şuan sana anlatırsa onlara karşı ılımlı sevecan olamazsın...Şuandada belki başlamıştır...Evlilik zamanınız gelince bu tip sorunları yaşamak daha normal olur...

evet aslında haklısın canım bilmesem daha iyi şimdiden önyargılar oluştu bende yani zaten onun için tanışmayı sürekli erteliyorum...

aşk acısı allah başa vermesin eksikte etmesin çok zor sabır versin allah aşıklara

çok duygalandım okurken yeniden yaşadım herşeyi 5 sene öncesini ,dicek bişi bulamıyorum yüreğine sağlık...........

bir kere çektim aşk acısını 3 gün sürdü:))kendimi nasıl toparladım biliyor musunuz:birden hayatta çok daha kötü acıların var olduğu geldi aklıma.ve toparladım kendimi.ne yani ölmüşmüydü.sadece ayrılmıştık.sevdiklerim yaşasınlar da hepsi ayrı olsun benden ne çıkar.3.gün acı kalmadı, güçlü bir şekilde ayağa kalktım.ve bir daha aşk acısı çekmedim.

bir kere çektim aşk acısını 3 gün sürdü:))kendimi nasıl toparladım biliyor musunuz:birden hayatta çok daha kötü acıların var olduğu geldi aklıma.ve toparladım kendimi.ne yani ölmüşmüydü.sadece ayrılmıştık.sevdiklerim yaşasınlar da hepsi ayrı olsun benden ne çıkar.3.gün acı kalmadı, güçlü bir şekilde ayağa kalktım.ve bir daha aşk acısı çekmedim.

haklısın canım dünyada çok daha kötü acılar var . tebrık ederım bu acıyı 3 gunde atlata bılmen harıka bişi.ben başaramıyorum onun başka birisiyle bırlıkde oldugunu bilmek beni tarif edemeyecegim kadar üzüyo bunaltıyo içimin yandıgını hissedıyorum.Sevdiğinin başka biriyle evlencek olması beni kahrediyo. özgürce keşke ölseydi ama başkası olmasaydı yada ben ölseydim ... ben nasıl atlata bilirim yardımcı olursanız çok sevinirim buna gerçekden çok ihtiyacım var. etrafımda benı anlaya bılecek insanlar olmadıgı için kendı kendıme ne yapcamı şaşırdım böle gıderse depresyon geçirmem yakındır senağlamasenağlamasenağlama

haklısın canım dünyada çok daha kötü acılar var . tebrık ederım bu acıyı 3 gunde atlata bılmen harıka bişi.ben başaramıyorum onun başka birisiyle bırlıkde oldugunu bilmek beni tarif edemeyecegim kadar üzüyo bunaltıyo içimin yandıgını hissedıyorum.Sevdiğinin başka biriyle evlencek olması beni kahrediyo. özgürce keşke ölseydi ama başkası olmasaydı yada ben ölseydim ... ben nasıl atlata bilirim yardımcı olursanız çok sevinirim buna gerçekden çok ihtiyacım var. etrafımda benı anlaya bılecek insanlar olmadıgı için kendı kendıme ne yapcamı şaşırdım böle gıderse depresyon geçirmem yakındır senağlamasenağlamasenağlama

Kimse vazgeçilmez değildir unutma.Silkin ve kendine gel canım.Zamanın ilaç olduğunu biliyorum yaşadıklarımdan.bütün acılar zamana yenik düşer.her sabah yeniden güneş açar.ilk işin kuaföre gidip saçlarını yaptırmak olsun.hadi bakalım güzel bir makyaj ve hayatında sana daha da değer veren insanların yanına koş.hadi kalk ayağa.

Kimse vazgeçilmez değildir unutma.Silkin ve kendine gel canım.Zamanın ilaç olduğunu biliyorum yaşadıklarımdan.bütün acılar zamana yenik düşer.her sabah yeniden güneş açar.ilk işin kuaföre gidip saçlarını yaptırmak olsun.hadi bakalım güzel bir makyaj ve hayatında sana daha da değer veren insanların yanına koş.hadi kalk ayağa.

cevabın için teşekkur ederım. evet zamana yenık düşmeyen acı yoktur ama işte şu an benım için zaman ilerlemıyor :çok üzgünüm: kendıme bakcam onu düşünmemeye çalışcam aynen dediğin gibi çok sağol..

üzüldüm ecpa sana ama haklılar arkadaşlar zaman en güzel ilaçtır seni istemeyen için sen neden kendini üzüyosun geçer acında göreceksin bende yaşadım geçmişde ama şimdi evlendim ve şükrediyorum iyiki öyle olmuşda bitmiş beni bırakmış diye bazen her şer de bir hayır vardır derler...
acın taze şuan ne desek boş biliyorum seni rahatlatamayız ama sen kendin aşacaksın bunu bunun içinde zaman en güzel çare olacak sana ..
ağlamak istiyosan ağla hıçkırarak hemde ii gelir hatta film izle hem ağla hem izle önerim var bu arada film için toparlan git ilk seansa kak
beyaz melek süpermiş ağlatıyomuş git ağla doya doya ama son kez ağla sonra güleceksin bunlara ... ben öyleyim şimdi...senağlama

Eveeeet hayatın cilvesi....
Yine yeniden aşk acısı çekiyorum...kendi yazdığım yazıyı okuyup ağlıyorumsenağlama
İnsan hiç alışmaz mı bu acıya ya?Her defasında aynı acı...malesef bağışıklık kazanamıyor insan buna...
Bitti...dayanamadım artık, bir adım atasım bi söz söyleyesim yok...
Vazgeçebildiğime göre demek o kadar da sevmiyodum ama neden bu kadar koydu peki???
Gerçekten aşk acısı istemiyorum artık
Açtım sonuna kadar parti müziği düşüncelerimden kaçmaya çalışıyorummmm

Ayrılık sözleri söylenmedi ama konuşmuyoruz...ve ben bu ilişkiden çok sıkıldığımı hissediyorum,bi yandan da içim yanıyor...
Küçücük bir kıvılcımı kocaman bir ateş yaptım belki...
Ama içimde o kadar birikim var ki elimde deil...
Belki buna da katlanırdım,dayanırdım...ama ne uğruna...
Bir sevgi sözcüğü,kısa bi mesaj bile yeterdi...ama ona zor geldi
Belki bahaneleri var...hep vardı zaten...ama ya aşk...
Uzaklıklara yenildi aşk...
Dokunmak istedi bulamadı, konuşmak istedi yoktu...

Beraberken de aşk acısı çekilirmiş...
Ayrılık biter, bir sonraki durağa kadar belki de...
Aradaki engeller, mesafeler yorar insanı; molalara,duraklara gerek vardır...
Bazen bir durakta kalıveririz yeniden kalkıp yola devam etmeye gücümüz yetmez çünkü...
Son nefesine kadar devam edemiyor insan canını düşünüyor durmak istiyor...
Ama yine de mücadele etmek istiyor, belki son nefesine kadar değil ama yeniden yola çıkacak gücü kalmayana kadar dayanmak istiyor...
Dayanıyor o insanın içini yırtan acıya...o durakta kalsaydı, yeniden ayağa kalkmasaydı belki rahat nefes almaya başlardı...
Şimdi yola devam ediyor;nefesi tıkanıyor, yoruluyor...bir sonraki durağa kadar...

aaa ben o kitabı görmüştüm de bi anlam verememiştimmm du bakiiim bi aliyim yakında lazım olabilirrr

Girmişken ekleme yapayım bari yaa...
Benim yine içim sıkılıyo...
Uzatmalardayız gibi bir his yapıştı içime şimdi de...
Eskisi gibi değil hiçbir şey ikimiz de bir şeyleri bekliyoruz sanki...
Onu kaybetmek istemiyorummm ama o kadar zor ki eskiye dönmek...
İçimde hep bir sıkıntı, bir şüphee...
Eskiden o kadar güvenirdim kiii, beni sevdiğinden o kadar emindim kii...
O his çok güzeldi ama artık zerresi kalmadı...
Sanki zorla yürüyor bir şeyler, kural gibi olmuş, alışkanlık olmuş belkide...
Allah'ım hayırlısını versin inşallah

Back
X